Skocz do zawartości

[ODRZUCONY] Podanie na stałego bywalca - [_LAtEKsOwIcZ_]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Adrian

Aktualny wiek:15

Krótkie przedstawienie się:Hej. Jestem Adrian. Mam 15 lat. Mieszkam w województwie małopolskim a dokładnie w Krakowie. Moja pasją jest jazda rowerem. Lubię zawierać nowe znajomości i rozmawiać z ludźmi. Jestem zmotywowany do pracy. Interesuję się sportem i informatyką jeżeli tak to można nazwać. W przyszłości chciałbym być... w sumie to nie zastanawiałem się nad tym ale kimś związanym właśnie ze sportem lub policją. Jestem otwarty na wszelkie pomysły i propozycje znajomych. Chętnie rozmawiam także z ludźmi z serwera. Staram się wszystkich traktować tak samo. Na co dzień jestem spokojny, opanowany i pomocny. Mam również poczucie humoru i potrafię zainteresować innych swoją osobą jestem osobą która nie lubi się kłócić posiadam swój skuter marki barton huragan posiadam własne 2 psy i koty jestem miły spokojnym chłopakiem nie lubię do dokuczać  nikomu chodzę do 2 gimnazjum w Krakowie posiadam sprawny komputer posiadam dużo wiele znajomych byłem na wycieczcę  w duszniki zdrój na 6 dni z klasą usportowioną pod koniec pojechaliśmy do pragi było tam super ale szybko minęło  w domu się nudzi mam jedynego zaufanego kolegę i koleżankę którym mogę wszystko powiedzieć oni nie są konfidentami jak nie którzy w 2 gim jest ciężko ale mi idzie lepiej nauka uprawiam sport piłka nożna siatkówka gram z kolegami w piłkę nożna na WF w mta gram o 2 lat a na serwerach rpg gram jakiś rok może lubię pogadać z kolegami itp w klasie jest taka u nas beka na lekcji że szok o tym opowiadać Moim hobby jest majsterkowanie w garażu przy motorze oraz samochodzie Jestem energiczny, spokojny, posłuszny, szybko dogaduje się z ludźmi.

Od kiedy u nas grasz i z jakiego serwera pochodzisz:Ja gram nie dawno zacząłem grałem kiedyś na fragu ale nie miałem czasu już grać wgl ale powracam na fraga 

Za co najbardziej cenisz naszą sieć serwerów:Bardzo jest miła i pomocna administracja itp 

Dodatkowe informacje: Brak

• Właściciel
Opublikowano

Twój wniosek o przyznanie rangi Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

---

[!] Należy pamiętać, że tylko Administracja sieci lub osoby uprawnione mają prawo wypowiadać się w tym temacie!

Opublikowano

Twoje podanie o przyznanie rangi Stałego Bywalca został rozpatrzony negatywnie.

---

Dziękujemy za zainteresowanie się naszą siecią serwerów.

Jeśli chcesz dalej walczyć o rangę stałego bywalca, złóż ponownie podanie za jakiś czas!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności