Red Warrior 22 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Napisałem tutaj bo nie chce mi sie składać skarg. Otóż gralismy mape defense2 jakąś tam i w kampe nam wbił Specjal na ponoć bh. Admini mówią że czysto, dlatego... Szukałem filmików na yt ale są tylko na tych escape'ach no i nic rozsądnego na taką rozgrywke nie znalazłem. A mam zastrzeżenia co do tego bo co widze to każdy bh robi inaczej... Np, jeden wolniej 2 szybciej, jeden z ruchami myszki w boki a 2-gi już nie. No i właśnie chciałem zapytać, bo czytałem gdzieś że na bh są też skrypty. A jak się wchodzi na fps np 1000 to się coś jak dobrze pamiętam wolniej chodzi i za to są bany, nie permanentne. Za takie skrypty, a tutaj nie ma. Właśnie żadnych fajnych filmików nie znalazłem dotąd na necie jak to robić, a dziwi mnie że to w różny sposób robią gracze, niby wszędzie pisze ze strzałka w lewo i myszka w lewo czy tam prawo, ale gracze na serwie już wcale nie robią ruchów (znaczy tak to wygląda) w bok. No i własnie mam 2 pytania - macie jakieś filmiki co do robienia bh pro, a 2 co na temat skryptów czy są dozwolone na serwie zombie? A inaczej robiącym bh był Fandorin, albo chociaż kiedys jak pamiętam Eq (wolniejsze robił bh i z rozbiegu jak pamietam) Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Red Warrior 22
Szyderca Opublikowano 13 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Grudnia 2017 1. Jak robić BH ? Wpisz sobie na YT: bunny hop cs 1.6 Przecież tego typu filmików jest więcej niż chinczyków... 2. Skrypty BH Są zabronione na serwerze ZM. Karą jest ban na tydzień. 3. Ruchy myszką (strefy) Uhh, dużo by opowiadać. Jeśli kampa jest wysoka to zwykle nie trzeba robić stref, w niższych (byle szerszych niż model gracza) umożliwiają nabranie i zwiększenie prędkości. Przy robieniu BH tak jak tutaj na ZM metodą jest też wskoczenie do scianki, naciśnięcie przycisku w jej kierunku (A lub D), skierowanie myszki lekko pod kątem od scianki i podskakiwanie. To też sprawi, że nie stracisz prędkości tak szybko. 1
Red Warrior 22 Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 13 Grudnia 2017 Dobra, dzieki za odp:)
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 8 Lutego 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi