Majkel Milligan Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 7 Grudnia 2017 Czesc jestem Michał "Majkel Milligan" mam 17 lat chodzę do II Technikum Gram na na waszym Zombie mod na 1.6 razem z bratem. Mam nadzieję ze zostanę tu na dłużej
Magic1337 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Witaj Michale aka Majkel Milligan Powodzenia w zabijaniu zombie!
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 7 Grudnia 2017 Hej
Szyderca Opublikowano 9 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Grudnia 2017 A który gracz to brat ? @Majkel Milligan
Majkel Milligan Opublikowano 9 Grudnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 9 Grudnia 2017 nick: detroin
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi