Natsuuu Opublikowano 4 Grudnia 2017 Zawieszony Opublikowano 4 Grudnia 2017 (edytowane) Gram tu już chwilę, więc wypadałoby się przywitać! Salut! Nazywam się Przemek, Daniel, Adrian. Mam 22 lata i zamieszkuję w okolicach Ostródy, Woj. Warmińsko-Mazurskie. Swoją przygodę w Counter Strike zaczynałem od 1.6 mając tam około 10k godzin licząc steam jak i również non steam. Od 2k13 w połowie wszedłem na nowszą wersję czyli Counter Strike: Global Offensive. W przeszłości chciałbym zostać topowym graczem, który będzie zamiatać Polskę, i który również zwiększy poziom w PL, bo moim zdaniem jest on słaby, ale co z tego wyjdzie, to czas pokaże. To chyba tyle nie będę was zanudzać PS: Uwielbiam anime, i mangę, stąd mój nick Natsu, podobno jestem do niego podobny, ale któż to wie ;P Brakuje mi tylko czerwonych włosów, dodam, że na co dzień piszę smutne kawałki/wersy taki mały smutas, że mnie. A to coś ode mnie dla was. Pewnie większość z was nie ogląda anime, ale jak dla mnie muzyka super. Determinacja moją Siłą! Bywajcie, i również Witajcie! ;D Edytowane 4 Grudnia 2017 przez Natsuuu
kocham koniki Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 4 Grudnia 2017 No ciekawie, siemanko
Ja+ Opublikowano 4 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 4 Grudnia 2017 Witam serdeczne Zapraszamy na zm moda
byskup Opublikowano 4 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Grudnia 2017 Siema :)!! Bardzo miło mi jest Ciebie poznać. Również oglądam anime i fairy tail i naruto są dla mnie najlepszym anime jakie mogą być :). Jeśli chciałbyś kiedyś pogadać o anime to pisz śmiało ;)!!
Natsuuu Opublikowano 4 Grudnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 4 Grudnia 2017 17 godzin temu, świeży napisał: No ciekawie, siemanko Ciekawie, ciekawie, Witaj również, widywałem Cię już na innych serwerach. 16 godzin temu, Paciaciak napisał: Cześć. ? Witaj 15 godzin temu, Ja+ napisał: Witam serdeczne Zapraszamy na zm moda Witam również. Z chęcią zawitam, a jest tam jakiś skill? bo ja tylko tryhard gaming! ;D 14 godzin temu, unfuckingbelievable napisał: Siema Cześć 1 godzinę temu, byskup napisał: Siema :)!! Bardzo miło mi jest Ciebie poznać. Również oglądam anime i fairy tail i naruto są dla mnie najlepszym anime jakie mogą być :). Jeśli chciałbyś kiedyś pogadać o anime to pisz śmiało ;)!! Eldo! Mój imienniku! ;d Jesteś moim odzwierciedleniem oglądam Fairy Tail, lecz za Naruto nie przepadam! ;D Pewnie jak będę szukał jakiegoś nowego anime, to na pewno się zgłoszę, choć obejrzałem już setki! ;D
Właściciel GET Opublikowano 9 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 9 Grudnia 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi