Progressik Opublikowano 22 Listopada 2017 Zawieszony Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) Jestem adminem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: Progress d(-_-)bWiek: 18 latStaż gry Counter-Strike: ok. 5 latStaż gry na serwerze: ok. 3 miesiące (Na NS bo nie miałem dostępu do swojego konta steam)Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: Gram bardzo często w różnych godzinach dnia Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Na serwerze jest jeden Administrator nie wywiązujący się ze swoich obowiązków gdyż z tego co mi wiadomo pracuje i nie ma tyle wolnego czasu na serwer ile mam ja uczęszczając do szkoły. Funkcję Administratora serwera cs 1.6 posiadałem już wielokrotnie na innych sieciach serwerów i naprawdę znam się na rzeczy gracze jak i Administratorzy sieci na których pełniłem tą funkcję nigdy nie mieli wobec mojej pracy zastrzeżeń. Na serwerze roi się od nieuczciwych graczy a admina nie ma Jeśli chodzi o rozpatrywanie zgłoszeń jestem osobą bezstronną każdy kto używa wspomagaczy łamie regulamin serwera bądź utrudnia w jakiś inny sposób grę reszcie zasługuje na kare Wiem że nic o mnie nie wiecie 0 postów na forum lecz jestem znany na serwerze przez graczy jak i kojarzony przez obecnego administratora Jeżeli postanowicie dać mi szansę gwarantuję nadrobienie aktywności na forum oraz przyjemniejszą grę na serwerze Oświadczam, że posiadam STEAM. SID: STEAM_0:0:66667035 Zaszła pomyłka z serwerem podanie miało być na serwer cs 1.6 DD2 CS GO mod Edytowane 27 Listopada 2017 przez Progressik Podanie nie miało być na ten serwer 1 3
Rekomendowane odpowiedzi