Babuszka Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Jeżeli chodzi o zbyt dużą ilość baz na mapie to możnaby było zrobić tak że np. jeżeli gracz z grupy do której przypisana jest baza, nie zaloguje się przez miesiąc baza zostanie usunięta. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Babuszka
Krystek Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 Ty wiesz co Ty piszesz? "Gracz z grupy XXX jeżeli się nie zaloguje przez miesiąc, to baza danej grupy zostaje usunięta." Tak to rozumować po tym co napisałeś...
Babuszka Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 Chodzi mi o to że jak byle ktoś z grupy przez miesiąc się nie zaloguje to usuwają baze
System Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 W grudniu rusza nowa edycja, więc może dobrze by było nie wgrywać wszystkich nieaktywne bazy na zawsze, ALE stworzyć temat/dział w którym gracze mogliby poprosić o wgranie na nowo tej bazy. Krystek, 14 Listopada 2017 Za każdym razem jest tak robione. 1
GeForce Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Elitarny Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 2 minuty temu, System napisał: W grudniu rusza nowa edycja, więc może dobrze by było nie wgrywać wszystkich nieaktywne bazy na zawsze, ALE stworzyć temat/dział w którym gracze mogliby poprosić o wgranie na nowo tej bazy. Dobry pomysł +rep
Krystek Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 Nie gracie tutaj od miesiąca. Większość gra z was niby rok. Więc skoro gracie rok, to były już w tym roku o ile mnie pamięc nie myli dwa global resety. I za każdym razem przy czymś takim jest odpowiedni wątek do zgłaszania się po swoje bazy.
Dominiczek; Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 23 godziny temu, SexyBanan napisał: Siemka Piszę to ponieważ irytują mnie pewne grupy i gracze na serwerze z powodu którego co reset zgarniają auta a potem siedzę w bazie i jeźdzą tylko publicznymi autami lub biegają z buta.O ile bieganie z buta mi nie przeszkadza to jazdy tymczasówkami po prostu nie rozumiem gdy w bazie jest elegy i buffalo.Mowa oczywiscie o grupie eP. Dziś jeździliśmy sobie patkiem i tylko widze jak oni jadą tym bobkiem ze strzelcem zamiast wyjechać jakimś normalnym autem..podjezdzamy pod ich baze i oczywiście dobre auta ale NIE będą jeździć bobkami itd..nie bd wymieniać bo duzo by tu bylo pisania... w Propozycji chodzi o system aut w bazach..wiem że byłaby to duża zmiana wymagająca wielu ważnych decyzji ale jezeli nic z tym nie zrobimy to serwer pójdzie w złą stronę.Dużo grup wbija w tą sobote,niedziele żeby ogarnąć jakieś auta a potem nie wbijają przez 2 tygodnie i auta siedzą w bazie i sie kiszą...dobrym pomysłem będzie opcja aby auta które są nie używane przez 24,48h przez przynajmniej 2 godziny były usuwane automatycznie z bazy na respa. Będzie to najlepsze rozwiązanie ponieważ obecnie to wszystko to jest jakiś kabaret. Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji poniżej Nawet dobry pomysł ale poco ? jak serwer do teraz ma dużą liczbe graczy może nie chce im sie jezdzić Na mnie zły pomysł. 1
System Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) @Krystekmoże jest za każdym razem tak robione ale czy widujesz kogoś z grupy BAI? Róg LV-LS, kolejna baza na autostradzie LV-LS tez stoi nie używana. Dużo baz kończył się w pazdzierniku a nadal stoją.. Chodzi mi o to jak baza jest przez długi czas nie uzywana powiedzmy 2mies czy coś, to po prostu usnąć ją z mapy, ale zostawić non stop ten temat, bo wiadomo niektórzy wracają do gry. Edytowane 14 Listopada 2017 przez System 4
Babuszka Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 1 minutę temu, Mlodyy;) napisał: Nawet dobry pomysł ale poco ? jak serwer do teraz ma dużą liczbe graczy może nie chce im sie jezdzić Na mnie zły pomysł. Z tego co napisałeś nie da się nic zrozumieć.
Krystek Opublikowano 14 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 14 Listopada 2017 Wiele grup grało po resecie globalnym, przyszli też po swoje bazy. A że nagle przestali grać? No cóż, my nie wiemy co u kogo się dzieje. Będzie wątek, zgłoszą się po bazy to je otrzymają. Nie zgłoszą się, no to trudno ale przepada. Nie, i takie wątki nie mogą być otwarte non stop. Jest wyznaczony czas na odzyskanie i tyle. 1
lcarix Opublikowano 14 Listopada 2017 Fragowicz Opublikowano 14 Listopada 2017 a czy kiedyś nie działało to tak że jak z bazy na zawsze ktokolwiek się nie zalogował przez miesiąc to ta baza była kasowana? a później można było pisać o jej przywrócenie jeżeli grupa wracała do gry
MentosToJa Opublikowano 14 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 14 Listopada 2017 Nie każdy ma 15 lat i czas na siedzenie przy kompie w każdy dzień, ja przez szkołę jestem w weekendy, czasami w tygodniu. I to przez to auta poniekąd są też kiszone, większość osób nie ma czasu na grę, i wchodzi okazjonalnie, najczęściej w weekendy na resety. Nie ma się co dziwić że auta stoją w bazie. Zresztą nie jest to jedyny powód.
Właściciel GET Opublikowano 14 Listopada 2017 Właściciel Opublikowano 14 Listopada 2017 8 godzin temu, Lumcia Gumcia napisał: Zmniejszyć limit pojazdów w bazach Limit jest już wyrównany i nie wymaga zmian.
Właściciel GET Opublikowano 8 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 8 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi