Skocz do zawartości

[KOSZ] Auta kiszone przez grupy w bazach..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli chodzi o zbyt dużą ilość baz na mapie to możnaby było zrobić tak że np. jeżeli gracz z grupy do której przypisana jest baza, nie zaloguje się przez miesiąc baza zostanie usunięta. 

Edytowane przez Babuszka
Opublikowano

Ty wiesz co Ty piszesz? "Gracz z grupy XXX jeżeli się nie zaloguje przez miesiąc, to baza danej grupy zostaje usunięta." Tak to rozumować po tym co napisałeś...

Opublikowano

Chodzi mi o to że jak byle ktoś z grupy przez miesiąc się nie zaloguje to usuwają baze

Opublikowano

W grudniu rusza nowa edycja, więc może dobrze by było nie wgrywać wszystkich nieaktywne bazy na zawsze, ALE stworzyć temat/dział w którym gracze mogliby poprosić o wgranie na nowo tej bazy.

Krystek,
Za każdym razem jest tak robione.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano
2 minuty temu, System napisał:

W grudniu rusza nowa edycja, więc może dobrze by było nie wgrywać wszystkich nieaktywne bazy na zawsze, ALE stworzyć temat/dział w którym gracze mogliby poprosić o wgranie na nowo tej bazy.

Dobry pomysł :) +rep :D

Opublikowano

Nie gracie tutaj od miesiąca. Większość gra z was niby rok. Więc skoro gracie rok, to były już w tym roku o ile mnie pamięc nie myli dwa global resety. I za każdym razem przy czymś takim jest odpowiedni wątek do zgłaszania się po swoje bazy.

Opublikowano
23 godziny temu, SexyBanan napisał:

Siemka

Piszę to ponieważ irytują mnie pewne grupy i gracze na serwerze z powodu którego co reset zgarniają auta a potem siedzę w bazie i jeźdzą tylko publicznymi autami lub biegają z buta.O ile bieganie z buta mi nie przeszkadza to jazdy tymczasówkami po prostu nie rozumiem gdy w bazie jest elegy i buffalo.Mowa oczywiscie o grupie eP. Dziś jeździliśmy sobie patkiem i tylko widze jak oni jadą tym bobkiem ze strzelcem zamiast wyjechać jakimś normalnym autem..podjezdzamy pod ich baze i oczywiście dobre auta ale NIE będą jeździć bobkami itd..nie bd wymieniać bo duzo by tu bylo pisania...

w Propozycji chodzi o system aut w bazach..wiem że byłaby to duża zmiana wymagająca wielu ważnych decyzji ale jezeli nic z tym nie zrobimy to serwer pójdzie w złą stronę.Dużo grup wbija w tą sobote,niedziele żeby ogarnąć jakieś auta a potem nie wbijają przez 2 tygodnie i auta siedzą w bazie i sie kiszą...dobrym pomysłem będzie opcja aby auta które są nie używane przez 24,48h przez przynajmniej 2 godziny były usuwane automatycznie z bazy na respa. Będzie to najlepsze rozwiązanie ponieważ obecnie to wszystko to jest jakiś kabaret.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji poniżej :) 

Nawet dobry pomysł ale poco ? jak serwer do teraz ma dużą liczbe graczy może nie chce im sie jezdzić Na mnie zły pomysł.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

@Krystekmoże jest za każdym razem tak robione ale czy widujesz kogoś z grupy BAI? Róg LV-LS, kolejna baza na autostradzie LV-LS tez stoi nie używana. Dużo baz kończył się w pazdzierniku a nadal stoją.. Chodzi mi o to jak baza jest przez długi czas nie uzywana powiedzmy 2mies czy coś, to po prostu usnąć ją z mapy, ale zostawić non stop ten temat, bo wiadomo niektórzy wracają do gry.

Edytowane przez System
  • Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano
1 minutę temu, Mlodyy;) napisał:

Nawet dobry pomysł ale poco ? jak serwer do teraz ma dużą liczbe graczy może nie chce im sie jezdzić Na mnie zły pomysł.

Z tego co napisałeś nie da się nic zrozumieć.

Opublikowano

Wiele grup grało po resecie globalnym, przyszli też po swoje bazy. A że nagle przestali grać? No cóż, my nie wiemy co u kogo się dzieje. Będzie wątek, zgłoszą się po bazy to je otrzymają. Nie zgłoszą się, no to trudno ale przepada. Nie, i takie wątki nie mogą być otwarte non stop. Jest wyznaczony czas na odzyskanie i tyle.

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

a czy kiedyś nie działało to tak że jak z bazy na zawsze ktokolwiek się nie zalogował przez miesiąc to ta baza była kasowana? a później można było pisać o jej przywrócenie jeżeli grupa wracała do gry

Opublikowano

Nie każdy ma 15 lat i czas na siedzenie przy kompie w każdy dzień, ja przez szkołę jestem w weekendy, czasami w tygodniu. I to przez to auta poniekąd są też kiszone, większość osób nie ma czasu na grę, i wchodzi okazjonalnie, najczęściej w weekendy na resety. Nie ma się co dziwić że auta stoją w bazie. Zresztą nie jest to jedyny powód.

• 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności