AdaMuk Opublikowano 18 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 Nick jakiego używasz:Twenty Wiek:15 Staż gry CS:GO:2 lata Staż gry na serwerze: rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: NIE Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAK Godziny w jakich grasz: w tygodniu 15/16:23:00 weekend 9:00-24:00+ Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam Mikrofon i jestem po mutacji. Nie Łamię regulaminu. Pomagam adminom jak moge zeby utrzymać porządek na serwerze. Upominam graczy jeżeli łamią regulamin. Jestem Aktywny na serwerze. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:155995338 1
AdaMuk Opublikowano 18 Października 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 przepraszam za spam i niedokładne dodawanie postów
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2017 Właściciel Opublikowano 19 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi