młody. Opublikowano 18 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 Siemaneczko Przychodzę do was dzisiaj z pytaniem co sądzicie o nadchodzących zmianach w przedsezonie (nowe runy, niebieska esencja) i jak się na nie nastawiacie? Moim zdaniem zmiany jak najbardziej na plus Koncepcja run dla wszystkich strasznie mi się podoba szczególnie, że nigdy nie miałem więcej niż 2 strony (platyna jakoś się wbiła xd) Piszcie swoje opinie!
Właściciel GET Opublikowano 18 Października 2017 Właściciel Opublikowano 18 Października 2017 Nie lubię LOL'a :v
KRVPSKI Opublikowano 18 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 Też platynka na 2 stronach AP/AD i jazda
Krystek Opublikowano 18 Października 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 18 Października 2017 Mało gram w LOLa. Nie znam się [emoji14]Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
Breathe Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 Gra powinna się wywrócić do góry nogami, dla mnie spoko, może powróci fun z gry.
Gasiu Opublikowano 25 Października 2017 Donator Opublikowano 25 Października 2017 aktualnie lece po d5 imo te zmiany zniszczą te gre jeszcze bardziej, pamiętam czasy jak zamiast rang było elo i były same masterki meh
Lumcia Gumcia Opublikowano 20 Listopada 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 20 Listopada 2017 Pomysłu Riot Games są ogólnie ciekawe, fajnie że cały czas pracują nad ulepszaniem tej gry, chcą wprowadzać nowe rzeczy do niej, ale jak na razie kompletnie zmieniony system run/masterek jest totalnym niewypałem i są zbyt mocne. Nie ma praktycznie żadnych gier wyrównanych, ludzie wynajdują championów, które zyskały najbardziej na tych zmianach (np. Ezreal) i po zagraniu dobrego early game'u ich snowball jest zbyt mocny, aby jakoś temu zaradzić. Do stycznia na pewno będzie jeszcze dużo zmian w tym systemie.
Rekomendowane odpowiedzi