Zarazz Opublikowano 18 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 OMG, stało się! Tak jak obiecałem, z okazji osiągnięcia magicznej ilości 10 subów na kanale, będzie miał miejsce drunk stream! Kiedy? Najbliższy piątek godzina 20:00. Będę grał w Fortnite i przy okazji każdej śmierci - kolejeczka. Na zmianę ląduję w mieście i na obrzeżach mapy. Mam nadzieję że bedzie fajnie Parę osób wspomniało że pije ze mną :) 2 1 2
Żywy Opublikowano 19 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 19 Października 2017 No pogramy 3-4 meczyki, narzucę tempo i z całego teamu sam będę do rana siedział na streamie. Jak coś Zarazz dasz na swoim streamie podgląd mojego, bo w tej dziedzinie, jestem pewien, że sam pozostanę i pociągnę, to solo do końca czyt. białego rana! Bless. 1
Zarazz Opublikowano 20 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 20 Października 2017 Niestety przekładamy tą akcje na przyszły weekend. Jakieś przeziębienie mnie dopadło. A na lekach napisali: "Ze względu na ryzyko uszkodzenia wątroby w czasie stosowania leku nie należy pić alkoholu". Więc smuteczek.
Zarazz Opublikowano 27 Października 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 To już dziś! Zapraszam. Pijemy i zabijamy od 19:30.
Właściciel GET Opublikowano 19 Grudnia 2018 Właściciel Opublikowano 19 Grudnia 2018 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi