AAAWARIA Opublikowano 2 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Października 2017 (edytowane) W imieniu wszystkich aktualnych czlonkow grupy ABR (Abrakadabra) m.i.n (L)AAAWARIA/EEERROR, (VL)Czekoladka, (VL)Ryuk Ivan, Cichy, Xiaomi. Przepraszamy za wszytskie nieuaktualnienia pochodzace z naszej strony. Bylismy nowa grupa na serwerze, i szukalismy jak najwiecej osob do team'u - w tym PW (djox, juan etc.) oraz Cannabis3k/Stopa. Wszytskie te osoby zostaly usuniete. Jakikolwiek toxic ze strony czlonkow ABR byl niekontrolowany. Todziez, jakiekolwiek plotki na nas od bylych czlonkow grupy sa nieprawda. Nie przeszli rekrutacji, wiec byli wydaleni. - Grupa ABR - Edytowane 2 Października 2017 przez AAAWARIA 2 2
Cyrus90 Opublikowano 2 Października 2017 Zawieszony Opublikowano 2 Października 2017 @AAAWARIAbrawo w końcu A co do mnie to wszyscy u was znają powód dlaczego kick poszedł jednakże ode mnie żaden farmazon nie poszedł . Pozdrawiam i życzę dobrego rozwoju drużyny 3
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 2 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Października 2017 Miałeś odwagę przeprosić za cała ekipę, ja to szanuję. rep+ ABR rep+ AAAWARIA 5
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 3 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Października 2017 +rep Czyli Stopa to był Cannabis... Dzięki ! 1
GeForce Opublikowano 3 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Października 2017 Ciesze się że tak jak piszą wyzej poszliście po rozum do głowy szanuje +rep Pozdrawiam SexyBanan 2
ABR||Czekoladka Opublikowano 3 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Października 2017 43 minuty temu, M!k0 napisał: +rep Czyli Stopa to był Cannabis... Dzięki ! Nie, Stopa to nie byl Cannabis3k. Ale rowniez byl w naszej ekipie
Dominiczek; Opublikowano 4 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Października 2017 +rep ABR +Rep PK xDD
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 21 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 Stary temat, wszyscy wszystko wiemy - zamykam.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 21 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 21 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi