Zbuntowana Opublikowano 24 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Września 2017 Ciekawostki o Avatarach ! @JuliuszCezar P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Jest to okładka płyty, mojego ulubionego artysty. Mieści się na niej, nazwa płyty oraz sfotografowane, dłonie artysty na których widnieją tatuaże. P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: Ponieważ jest to jedna z najważniejszych płyt w moim życiu, najbardziej trafiła do mojego serca, trafiła w mój gust i ogół mojego spojrzenia na ulubiony gatunek muzyczny. @WhiteNygga P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Aktualnie, mój avatar przedstawia mnie. Jednak będę chciał zmienić mój avatar na raczej prosty z moim Nickiem. P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: Wybrałem ten avatar, ponieważ lubię mocne oraz dużą mieszankę kolorów. @kocham koniki P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: To naklejka z cs:go "jednorożec". P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: To miał być tymczasowy avatar, jak i nick. Wszystko jest wynikiem śmieszkowania i żartowania z kolegami, miało bait'ować innych. Jednak wszyscy na Fragujemy, zaczęli mnie kojarzyć z 'konikami', więc zostało... -_-' ✡kek✡ P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Cóż może przedstawiać mój avatar... Czy to ptak? Czy to samolot? Nie! Oczywiście, że to nornica! P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? Otóż od zawsze byłem fanem większych psów. Nie mówię tutaj o kulkach turlających się od posłania do kanapy, tylko raczej o jakiś wilczurkach, czy innych haskych. Pragnę nadmienić, że sam również miałem pieska, a dokładnie wilczura. Każdy chyba domyśla się czemu wilczur - gdyż jest podobny do wilka. Taaa logika nie? Tak samo jak ubóstwiam tych mało drapieżnych czworonogów, tak też oczęta świecą mi się na widok wilków. Tak szukałem, szukałem i w oko wpadł mi akurat ten. Ładnie narysowany, elegancki z różą... Nic tylko brać! Z takim to można zapalić papieroska, wziąć łyka Jacka Daniela. Problem jest tylko jeden... pewna osoba myślała, że tą różę to przyniósł właśnie dla niej. Kiedy dowiedziała się, że tak nie jest była wielce rozczarowana. Potem niestety musiałem zniszczyć jej marzenia, plany, aspiracje. Jeżeli Ty również myślisz, że to dla Ciebie to shame on you! @Bali P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Mój avatar przedstawia lubianą przeze mnie osobistość Jarosława Kaczyńskiego. P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: Wybrałem ten avatar ze względu na urodę Pana Jarosława i jego piękny, choć mający braki w uzębieniu uśmiech. @Żywy P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Avatar przestawia mnie. P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: To tylko taki miałem na pulpicie. @Paciaciak P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Na moim avatarze przedstawiona jest postać "Mietka Paciaciaka", (postać fikcyjna). Stworzona została przez kabaret "NeoNówka" (odgrywana jest przez Romana Żurka). P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: Szukałem w internetach zdjęcia Mieczysława, ale nie było to takie łatwe. Wziąłem więc pierwsze lepsze zdjęcie, z jego podobizną, wyciąłem na odpowiedni wymiar i tak właśnie powstał. Tak ustawiłem i już został. @Favorek P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Mój avatar, przedstawia głowę tygrysa, na tle jakiegoś miasta (nie wiem co to za miasto także ). P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? Wybrałem ten avatar tak jakoś. Po prostu mi się spodobał, rzucił się w oczy podczas przeszukiwania internetów i tak oto jest . @System P: Co lub kogo przedstawia twój avatar? O: Posiada fajną kolorystykę + krew. P: Dlaczego wybrałeś akurat ten avatar na swój profil? O: Gram na serwerze MTA gdzie występują Zombie. To by było na tyle, piszcie w komentarzach czy podoba wam się taka seria? Czy chcecie aby była dalej ciągnięta! Pozdrawiam, Izabela 5 1
Żywy Opublikowano 24 Września 2017 Wykluczony Opublikowano 24 Września 2017 Składam pozew za publikowanie prywatnych wiadomości bez pozwolenia :V 3
Zbuntowana Opublikowano 25 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 25 Września 2017 13 godzin temu, Żywy napisał: Składam pozew za publikowanie prywatnych wiadomości bez pozwolenia :V Kiedy przyjdzie ?xD 3
Rozmaryn Opublikowano 19 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2017 Mi tam avatar to nie jest nic znaczącego, moze byc byle co
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1
Rekomendowane odpowiedzi