Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 13 Maja 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Maja 2012 12. Cosmic Gate - Exploration Of Space 13. David Guetta feat. Akon - Sexy Bitch (Jakiś remix, szukałem nie wiem jaki...) 14. Groovebusterz - Talk to Me 16. Rocco - Everybody 17. Scooter - J'adore Hardcore Tyle odemnie, jak coś znajde to dopisze :)
Właściciel GET Opublikowano 13 Maja 2012 Właściciel Opublikowano 13 Maja 2012 16 mi coś nie pasuje, bo jak słuchałem to niby tak, ale to nie to samo.
Vasto Lorde Opublikowano 17 Maja 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Maja 2012 16 - Rocco - Everybody 9.0. (Elektrofachgeschaeft Edit)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 16 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2012 mógłbyś chociaż napisać ,że to mój RS :(
Właściciel GET Opublikowano 16 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 16 Lipca 2012 Przecież każdy wie, że BISTRO to robił -.-
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 16 Lipca 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2012 Ale ja zrobiłem nr. 6 :DD Good rs.
aKb_O Opublikowano 17 Lipca 2012 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Jednak poprzednie były lepsze, te są nijakie, wyciszyłem. :D
beny 0 skilla Opublikowano 17 Lipca 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 będę szczery. 85% + 15%- ale jak zawsze trudno kazdemu podpasowac. ogolnie +
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 zrobiliśmy rs tak aby pod długim czasie grania bania wam się nie ryła za bardzo.. + pod wakacje robione.
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 17 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Nastepnego ja zoorganizuje z moim wokalem.
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2012 Nastepnego ja zoorganizuje z moim wokalem. Hohohoho, hola hola. Już rezerwacja jest. Dopiero w styczniu byś mógł.
Wygnaniec Opublikowano 17 Lipca 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2012 Nastepnego ja zoorganizuje z moim wokalem. Hohohoho, hola hola. Już rezerwacja jest. Dopiero w styczniu byś mógł. To może maciej nich zrobic rs pod serwer DR ?
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2012 Nastepnego ja zoorganizuje z moim wokalem. Hohohoho, hola hola. Już rezerwacja jest. Dopiero w styczniu byś mógł. To może maciej nich zrobic rs pod serwer DR ? Już specjalistę od DRa mam na wrzesień.
Właściciel GET Opublikowano 19 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 19 Lipca 2012 Kolejny RS zrobi Freakovsky. Zrobię prezent taki dla niego ;) MaRiaN już wie o wszystkim. Informuję na przyszłość, bistro sobie odpocznie po udanym RS :d
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 20 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Rezerwacje no ciekawe, no to się wpisuję.
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2012 Tylko, że jestem bardzo wymagający i to ja układam plan (czasem MaRiaN do pomocy) piosenek. Więc jeśli ktoś chce się podjąć, to musi się z tym liczyć. Nie będzie mi coś pasowało = robisz więcej piosenek.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 20 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Tylko, że jestem bardzo wymagający i to ja układam plan (czasem MaRiaN do pomocy) piosenek. Więc jeśli ktoś chce się podjąć, to musi się z tym liczyć. Nie będzie mi coś pasowało = robisz więcej piosenek. no ja wiem coś o tym -.-
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 20 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Lipca 2012 Więc jeśli ktoś chce się podjąć, to musi się z tym liczyć. Nie będzie mi coś pasowało = robisz więcej piosenek. Koneser muzyki na 4funie :D A co do tematu, to bardzo dobry rs - gratulacje bistro.
Właściciel GET Opublikowano 20 Lipca 2012 Właściciel Opublikowano 20 Lipca 2012 Tylko, że jestem bardzo wymagający i to ja układam plan (czasem MaRiaN do pomocy) piosenek. Więc jeśli ktoś chce się podjąć, to musi się z tym liczyć. Nie będzie mi coś pasowało = robisz więcej piosenek. no ja wiem coś o tym -.- Wiedziałem, że to napiszesz. Ale przecież teraz jak RS stworzyłeś to nie marudziłem ;-) To samo na CS-DF było.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 22 Lipca 2012 Fragowy Mister Opublikowano 22 Lipca 2012 RS bardzo dobry jednak to nie jest typ muzyki jakiej słucham. Jedyne na czym zawiesiłem oko to remix Green day - Holiday , no ale oryginał lepszy :D
Rekomendowane odpowiedzi