Zasłużony Fragowicz kanix Opublikowano 22 Lipca 2012 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2012 Jak dla mnie to najlepszy RS. :)
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 23 Lipca 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2012 uwielbiam czytać wasze komentarze na temat moich RS <3
Właściciel GET Opublikowano 2 Września 2012 Właściciel Opublikowano 2 Września 2012 Zepsuł Ci się humor z powodu rozpoczęcia roku szkolnego? Z okazji tego, że jutro rozpoczęcie roku szkolnego (nie dla każdego co prawda), chcielibyśmy przedstawić taki skromny prezent dla Was drodzy gracze. Tak, to nowe nutki, nowe pociechy, od których na pewno każdemu pojawi się choćby uśmiech na twarzy. Mam zaszczyt przedstawić przedpremierowy spis Roundsoundu! Data wydania jego jest niecodzienna. Wykonał głównie Freakovsky za co dziękuję. Mamy nadzieję, że spodobają się nutki, jak zwykle są one wykonane autorsko, czego niestety brakło zawsze na scenie CS 1.6. Tak naprawdę Fragujemy, jak i za poprzedniej mojej sieci CS-DF ważną rolą na naszych 4FUN-ach odgrywał RoundSound - to nasza pasja na owym modzie i każdy RS zdobywał dużą popularność, bo przede wszystkim był dobierany specjalnie dla Was! Oczywiście ja zawsze dobierałem - pozwolę się pochwalić.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 2 Września 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Wykonał głównie Freakovsky za co dziękuję. Nie ma za co, robić RS'y na Fragujemy to dla mnie czysta przyjemność. ;)
Streak! Opublikowano 2 Września 2012 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 Bardzo przyjemny :) Brawo Freak ! :**
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 2 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 9 i 18 <3
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 2 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Września 2012 nr 9 lepszy w wersji - Star Tattooed Feat Ava - Make Me High (Enzo Mori & Stephan Clark Club Mix)
Legendarny Fragowicz MaRiaN Opublikowano 3 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Fajne nuty :)
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 3 Września 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 nr 9 lepszy w wersji - Star Tattooed Feat Ava - Make Me High (Enzo Mori & Stephan Clark Club Mix) Przecież to jest nr. 8, nawet konkretnie nie zrozumiałem tego co napisałeś... @Bistro, jak już tak fajnie podajesz tytuły to może by tak ucięty kawałek? 8. Star Tattooed feat. Ava - Make Me High (Enzo Mori And Stephan Clark Club Mix) To już jest w RS'ie...
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 3 Września 2012 Fragowy Mister Opublikowano 3 Września 2012 10 i 19 mi się najbardziej podobają ale reszta też spoko ;p dobra robota firki ;p
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2012 Właściciel Opublikowano 3 Września 2012 10 moja propozycja :d
Legendarny Fragowicz Maciej Opublikowano 3 Września 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Ekheeem. @@ edit Co do rs'a to świetny jak zawsze :)
-=Krzysiek=- Opublikowano 3 Września 2012 Elitarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Krzyśki się cieszą, Frikiego nie powieszą hyhy :D
Pumaaa Opublikowano 3 Września 2012 Fragowicz Opublikowano 3 Września 2012 Jak na mój głos można dodać wszystkie.
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 3 Września 2012 Fragowy Mister Opublikowano 3 Września 2012 Jak na mój głos można dodać wszystkie. YYY one już są dodane :P
Pumaaa Opublikowano 11 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 11 Października 2012 A może by tak te Marihuane i Macarene na całą runde puścić? Jak pierwszą rundę (tę z pistoletami) wygrają ct to przez całą rundę Macarena a jak tt wygrają to całą 2 runde Marihuana poleci. Może tak być? Ja tylko proponuje.
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2012 Właściciel Opublikowano 19 Października 2012 Nowy RS aktywny!!
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 19 Października 2012 Fragowy Mister Opublikowano 19 Października 2012 Można wiedzieć kto wykonał?:D
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2012 Właściciel Opublikowano 19 Października 2012 Bistro.
Rekomendowane odpowiedzi