RoSSiczka Opublikowano 19 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 19 Października 2012 RSy nawet fajne ale chyba niewrzucone na FD, iż jedna nutka 20 sekund się ściąga :)
Właściciel GET Opublikowano 19 Października 2012 Właściciel Opublikowano 19 Października 2012 RSy nawet fajne ale chyba niewrzucone na FD, iż jedna nutka 20 sekund się ściąga :) Nic nie jest wrzucane na FastDL. Wszystko jest automatycznie dodawane. Ja też tak miałem, rozwiązanie tego jest proste: reset serwera.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 20 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2012 Żeby nie było ,że tego słucham, kiedyś tak :) RS na życzenie Nesty'ego.
Właściciel GET Opublikowano 20 Października 2012 Właściciel Opublikowano 20 Października 2012 Żeby nie było ,że tego słucham, kiedyś tak :) RS na życzenie Nesty'ego. Chciałeś zrobić RS, a ja Cię prosiłem żeby był w starej wersji. Nie ma się co tutaj wstydzić, te nutki są bardzo fajne. Ten RS będzie do 6 grudnia, bo 6 grudnia serwer przechodzi w stan świąt do sylwestra włącznie. Więc kto chciałby zrobić RS? Myślę, że mogę dać szansę Maciejowi Jeszcze nie robił i fajnie byłoby zrobić mu taki prezent, jeśli chciałby go przyjąć.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 20 Października 2012 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2012 Żeby nie było ,że tego słucham, kiedyś tak E tam, ja nie których starych nutek słucham do dzisiaj ;) Myślałem że szału nie bedzie, a tu szał jest. Git RS. :D
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 20 Października 2012 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Października 2012 Żeby nie było ,że tego słucham, kiedyś tak E tam, ja nie których starych nutek słucham do dzisiaj ;) Myślałem że szału nie bedzie, a tu szał jest. Git RS. :D Jak się bistruś postara to jest szał ;>
RoSSiczka Opublikowano 20 Października 2012 Fragowicz Opublikowano 20 Października 2012 Ten RS będzie do 6 grudnia, bo 6 grudnia serwer przechodzi w stan świąt do sylwestra włącznie. Więc kto chciałby zrobić RS? Myślę, że mogę dać szansę Maciejowi Jeszcze nie robił i fajnie byłoby zrobić mu taki prezent, jeśli chciałby go przyjąć. Może by zrobić konkurs jakiś? Albo dać temat z propozycjami.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Stycznia 2013 20. Dr. Bellido Feat. Papa Joe - Señorita
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 13 Stycznia 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Miło się słucha na serwerze ;)
Core Opublikowano 13 Stycznia 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Stycznia 2013 Nooo wiadomo nie ;D
Ciepol Opublikowano 8 Lutego 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2013 Widzę, że się mocno postarałeś. Dwoma słowami Zajebiste roundsoundy.
Właściciel GET Opublikowano 8 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 8 Lutego 2013 Gracze chwalą, nie powiem.
Legendarny Fragowicz blakk Opublikowano 8 Lutego 2013 Autor Legendarny Fragowicz Opublikowano 8 Lutego 2013 Eleganckie nuty.
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 9 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2013 Super nutki. Postarałeś Się ;). Oby tak dalej.
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2013 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2013 Wiecie, to raczej też brawa dla mnie, bo to ja zawsze "sklejam" w kupę pod CT i TT oraz wybieram nuty przesłane mi. Przyznam, że bistro wykonał naprawdę dobrą robotę, bo nie musiałem Go prosić o kolejne nuty czy wymieniać. Niektórym karzę, np. robić 40 piosenek czy 30, aby do RS traciło 20. Tak więc uważam, ze nie tylko bistrowi się należy "clap".
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 9 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2013 Dobra robota ;) Avicii <3
Core Opublikowano 10 Lutego 2013 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lutego 2013 Ciekawe nutki :) niektóre nawet kojarzę bistruś ;* :D
Paciaciak Opublikowano 10 Lutego 2013 Zawieszony Opublikowano 10 Lutego 2013 Dobre roundsoundy. Mógłbyś w następnym miesiącu jakiś dupstep powrzucać, byłaby jakaś odmiana.
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 12 Lutego 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 12 Lutego 2013 Robię tak jak sobie Nesty życzy, więc to nie ode mnie zależy jaki typ muzyki będzie.
Zasłużony Fragowicz koval Opublikowano 5 Maja 2013 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2013 Mogę Ci dać tutaj propozycje czy już masz all ?
Rekomendowane odpowiedzi