Blade30 Opublikowano 17 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 Nick jakiego używasz:BladeWiek:29Staż gry Counter-Strike: 7 latStaż gry na serwerze: 2 tygodnieCzy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAKPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: TAKGodziny w jakich grasz: weekendy od rana z przerwami do wieczora, dni powszednie po 17Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: * posiadałem już funkcje admina na wielu serwerowniach * jestem dojrzałym graczem który radzi sobie z wszystkimi problemami na spokojnie bez zbędnych agresji * posiadam spora wiedze na temat czitów i ich rozpoznawania osiągnięta na innych serwerach * podstawowy argument to taki ze brak adminów na serwerze co powoduje ze gracze grający uczciwie tracą chęci na dalsza grę Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: [STEAM_0:0:1611738]
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2017 Właściciel Opublikowano 17 Września 2017 O jaki serwer dokładnie Ci chodziło? Bo wydaje mi się, że pomyliłeś się. 1
Blade30 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 [CS 1.6] 8# FFA CS:GO at Fragujemy.com
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2017 Właściciel Opublikowano 17 Września 2017 Ten dział dotyczy CS 1.6, a nie CS:GO.
Blade30 Opublikowano 17 Września 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 SERWER KTÓRY PODAŁEM TO JEST CS 1.6
Właściciel GET Opublikowano 17 Września 2017 Właściciel Opublikowano 17 Września 2017 No to mi powiedź jak to możliwe, skoro nie ma FFA CS 1.6? xD 1
Szyderca Opublikowano 17 Września 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 @Nestydla mnie to wymarzona sytuacja - brak serwera, ale już podania na admina Oczywiście podanie odrzucam z wiadomych względów. 1
Legendarny Fragowicz Dario203 Opublikowano 17 Września 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Września 2017 Przekonuje mnie argument że na serwerze jest brak adminów xD Dajmy mu szansę. Warrior nie bądź wiśnia, daj chłopakowi szansę. Na tym serwerze naprawdę brakuje nam adminów ????? 3
Właściciel GET Opublikowano 2 Października 2019 Właściciel Opublikowano 2 Października 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi