Skocz do zawartości

Nowa wersja forum!

Jak Ci się podoba nowa wersja forum?  

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak Ci się podoba nowa wersja forum?

• Świetnie - nowe funkcje są super, a styl jest bardziej dopracowany! :)
      29
    • Średnio - funkcje są dobre, natomiast styl mógłby być nieco lepszy :|
      6
    • Źle - niepotrzebne funkcje, a stary styl był zdecydowanie lepszy :(
      0

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

INFO:

• Aktualizacja forum do wersji 4.2.5.
  • Utworzono nową rangę - Partner sieci.
  • Poprawiono ustawienia niektórych grup na forum.
  • Poprawiono wygląd tematów tak, aby hooki, np. "kto przeczytał ten temat" były wyświetlane prawidłowo dla moderatorów.

Jeśli chodzi o szybkość forum, dzisiaj powinienem dostać informacje o przeniesieniu na nowy, elastyczny hosting.

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Właściciel
Opublikowano

Informacja o przeniesieniu forum

Jutro, czyli 09 października 2017 roku forum będzie przenoszone na nowy, elastyczny hosting.

W czasie trwania operacji nie będzie ono czynne aż do zakończenia wszystkich niezbędnych prac.

Za utrudnienia przepraszamy i mamy nadzieję, że nowy hosting zmieni diametralnie jakość naszego życia na forum.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Szok 1
Opublikowano
18 godzin temu, Nesty napisał:

Informacja o przeniesieniu forum

Jutro, czyli 09 października 2017 roku forum będzie przenoszone na nowy, elastyczny hosting.

W czasie trwania operacji nie będzie ono czynne aż do zakończenia wszystkich niezbędnych prac.

Oby bo jak na razie to mi to trasznie muli na każdym urządzeniu co wchodzę. Najgorzej jest przez smartfon....

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Jest o wiele wiele lepiej. Aczkolwiek czasami zdarzy się taki moment, w którym strona trochę dłużej musi się ładować.

Opublikowano

Chodzi płynniej, choć tak jak już napisali - czasem się zwiesi. Ale to kwestia dopracowania :) ogolnie jest OK.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Nie możesz oczekiwać od tak rozbudowanego forum, że będzie działało jak strzała piorunująca. Ja sam zauważam poprawę znaczącą, np. przy zapisywaniu ustawień w ACP. Będziemy również przyglądać się w kwestii optymalizacji grafiki na stronie głównej, bo to ona jest najbardziej obciążona.

PS. Ten nowy IPS 4.x jest bardzo obciążającą modyfikacją i nawet przy wyłączonych dodatkach obciążenie skacze. Nie wiem dlaczego w sumie.

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano
3 godziny temu, Nesty napisał:

Ten nowy IPS 4.x jest bardzo obciążającą modyfikacją

Nesty instaluj phpbb2 od przema xDDD

A tak na serio, forum działa sprawniej. Dobra robota :)

• Śmiech 1
  • Właściciel
Opublikowano

Zmniejszyłem szerokość forum z 1525 do 1400px. Czy teraz wszystkim prawidłowo wyświetla się forum? Chodzi tutaj o szerokość przypominam. Chyba, że mam ustalić szerokość płynną, np. 85%. Oznacza to, że będzie to skalowane względem monitora. Jednym może zwiększyć to szerokość forum, np. mi, a innym zmniejszyć.

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Dla mnie jest spoko, i wszystko mi się ładnie wyświetla :)  

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności