Skocz do zawartości

[KOSZ] Prośba o nie banowanie ekipy PW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam wysłałem dane ale to do osoby prywatnej, nie wrzucałem na forum publiczne lub nie wiem nie chodziłem po tsach nie wysyłałem swojego adresu i nie chwaliłem się, a to że wysłałem komuś swoje dane żeby pozew przyszedł, to nie jest powód do rozpowszechniania ich na forum publicznym gdzie każdy widzi to, i może odjebać maniane typu wysłanie pizzy/ zamowienie dziwek, mało razy widziałem to na internetach? i to się sprawdza.. A ja nie bede za kogoś wybryki płacił, proszę ostatni raz o usunięcie zdjęć lub zamazanie moich danych zamieszkania.

• Karambit w plecy (-) 3
Opublikowano

to są dowody, nie będę tuszował otrzymanych dowodów.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
11 minut temu, Diox napisał:

Sam wysłałem dane ale to do osoby prywatnej, nie wrzucałem na forum publiczne lub nie wiem nie chodziłem po tsach nie wysyłałem swojego adresu i nie chwaliłem się, a to że wysłałem komuś swoje dane żeby pozew przyszedł, to nie jest powód do rozpowszechniania ich na forum publicznym gdzie każdy widzi to, i może odjebać maniane typu wysłanie pizzy/ zamowienie dziwek, mało razy widziałem to na internetach? i to się sprawdza.. A ja nie bede za kogoś wybryki płacił, proszę ostatni raz o usunięcie zdjęć lub zamazanie moich danych zamieszkania.

Napisałeś sam te dane. Po czym zacząłeś tam niżej dalej kogoś obrażać. Ktoś wstawił to jako dowód. Tyle.

• Karambit w plecy (-) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Zamykam do momentu rozpatrzenia,

@Diox mówiłem CI Kamil, że jeszcze zdążysz nawywijać. Nic a nic się nie myliłem :)

@Diox z prawdą to Ty cały czas się mijasz. Na FB piszesz jedno, tutaj co innego? Czy Ty masz nas za idiotów? Przecież na FB zostaje historia rozmowy.... losie co za człowiek. Poniżej pare screenów z FB żeby nie było. Miłego czytania. @Nesty przy werdykcie proszę mieć na względzie zachowania Kamila na FB. Co do mojej osoby, teraz do Małego i innych.

P.S. @Diox nie wiem co masz z głową, ale jest to poważny problem.

1.JPG

2.JPG

3.JPG

4.JPG

5.JPG

6.JPG

7.JPG

Itp... itd... porażka...

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

1. Kłamstwo. Zeus nie poszedł do żadnej innej grupy, jest cały czas w NIEPLI. Nigdzie indziej nie szedł.

2. Piszesz co innego faktycznie na FB a co innego tutaj. W dodatku piszesz jedno, potem drugie a potem piszesz że tamto pierwsze nie miało miejsca. Cały czas się gubisz.

Krótko, kłamiesz, kłamiesz, kłamiesz. Próbujesz manipulować, zwalać na kogoś, oczerniać itd. A Ty sam jesteś największym zagrożeniem i chwastem.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dzisiaj wieczorem podejmę decyzję, zarówno w stosunku do ekipy, jak i samego @Diox. Jeśli chodzi o Papieża, to ten człowiek jest już dawno skompromitowany. Znam jego adres zamieszkania, a do tego co chwile latają do mnie dowody na PW. Do tego rozpoczyna wojnę ze mną... co za idiota, totalne beztalencie 16 letnie... 

@M!k0 teraz już wiesz czemu zdecydowałem się dać unbana?

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności