Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wjechałeś na rodziców, a w odwołaniu napisałeś, że "głupio odpysknąłeś". Z tego co widzę @Krystek i @malyy napisali, że kłamiesz. No to ładnie, oczekujesz na unbana i jeszcze oszukujesz w odwołaniu. Mordo weź przemyśl swoje zachowanie i za 3-4 dni napisz ponownie o unbana. Według mnie tak byłoby najlepiej.

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Kamzo napisał:

Wjechałeś na rodziców, a w odwołaniu napisałeś, że "głupio odpysknąłeś". Z tego co widzę @Krystek i @malyy napisali, że kłamiesz. No to ładnie, oczekujesz na unbana i jeszcze oszukujesz w odwołaniu. Mordo weź przemyśl swoje zachowanie i za 3-4 dni napisz ponownie o unbana. Według mnie tak byłoby najlepiej.

za 5 dni mam ub, zalezy mi na grze z ziomkami, ale czy wy serio widzicie w tym wyzwisko na ojca? ja wyzwalem typa a nie jego ojca przeczytajcie to prae razy i moze zalapiecie te zdanie. to bylo glupie odpryskniecie a nie wjazd na rodzine.

Edytowane przez Gw1zd3k2o1
bo lepiej
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
2 minuty temu, Gw1zd3k2o1 napisał:

za 5 dni mam ub, zalezy mi na grze z ziomkami, ale czy wy serio widzicie w tym wyzwisko na ojca? ja wyzwalem typa a nie jego ojca przeczytajcie to prae razy i moze zalapiecie te zdanie. to bylo glupie odpryskniecie a nie wjazd na rodzine.

No dobrze, może nie napisałeś tego ubliżając ojcu, ale po co ty wgl dodajesz osoby trzecie. Jeździcie po "starych", bo tak naprawdę nie macie dobrego argumentu, aby kogoś wyzwać. Ja tego nie rozumiem, nie lepiej wejść na ts i tam się zwyzywać po sobie? Ani nie ucierpicie na tym mutem, ani nic, a możecie się wyżyć na tej osobie. Oczywiście nie mam tu na myśli, że ktoś nas zabije i zaraz z nerwów wbijamy na ts i tyralnia. Przykładowo my WR lubimy się tyrać na TS'ach, ostatnio nawet poszliśmy tyrać się z chłopakami z EX i co? Powyzywaliśmy się, a na końcu zawarliśmy sojusz i nic już do siebie nie mamy. Ludzie nie odpierdalajcie takich manian, bo to wstyd dla serwera i dla polskiego community. Pozdrawiam.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, tarzan napisał:

kamzo jak juz zauwazyles ze nie ma wjazdu na rodzine to za co ban? i czemu nie zostal potraktowany mutem jak kazdy inny gracz ? co on jest jakis wyjatkowy?

Wjazdu na rodzinę takowego nie ma, ale musiał dodać ojca, a to jest w sumie to samo...

Z resztą widziałeś, że @malyy pisał, że to nie pierwszy raz, kiedy dostał karę więc teraz ostrzej go potraktował.

Edytowane przez Kamzo
Opublikowano

Gdzie ja ci typie sklamalem

bezczelny to ty jestes bo nwm czy to jest faworyzacja czy co, przedstawilem logi, jest to glupie odpryskniecie a nie wyzwisko rodziny

Opublikowano

Po pierwsze nie typie.

Po drugie napisałeś że zbanowałem Cie za obrazę gracza a to nie prawda.

Po trzecie - ostatnio jak dostałeś mute to chciałeś mnie powyzywać na tsie;)

Do zamknięcia.

Opublikowano

nie podwazam decyzji dysmuzgu tylko zadaje pytanie ale jezeli juz wyjasnilismy ze z rozwojem u ciebie slabo to przeczytaj kilka ksiazek i dopiero sie odezwij bo slownik masz ubogi (czytanie ze zrozumieniem... Ponawiam pytania )

Opublikowano (edytowane)

@tarzan 0 szacunku do administracji, skończyłem już z wami.

edit:

Piszesz do mnie że jestem "dysmuzgiem".. chłopie, spójrz na swoją pisownie i przemyśl to co napisałeś do mnie.

Edytowane przez malyy
Opublikowano

zacznij szanowac graczy to oni beda szanowac ciebie ... 

zadajac pytanie oczekuje odpowiedzi a nie olewania mnie ponieważ co

ponieważ przyjebales sie do gwizdka nie wiem z jakiego powodu a i pewnie sam go nie masz i to jest niesluszne ...

co od dzis banujesz na tydzien za malą sprzeczke?

Opublikowano

@tarzan Chłopie co Ty w ogóle do mnie piszesz? Tego się nawet czytać nie da. Poczytaj słownik i wróć. Nie potrzebuje być szanowany przez takich ludzi jak Ty, nie interesuje mnie to. Gwizdek nie dostał dzisiaj bana więc jeżeli nie wiesz nic to się po prostu nie wypowiadaj. 

@Nesty, @JeDi - do zamknięcia.

Opublikowano

z gwizdkiem znam sie 4 lata wiec jednak wiem to i owo ... zauwaz ze jest po 2 i nie chce mi sie pisac bezblednie bo jestem zmeczony po pracy bo nie kazdy tylko siedzi przed kompem i wychodzi na gibona...

dobra wracajac do sedna

gdzie gwizdek sklamal w swojej wypowiedzi?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Co nazywasz pomagańcem? Jak byś chciał wiedzieć mam dwie rangi. Moderator forum i pre-moderator MTA. Więc mogę się tu wypowiadać dowoli.

Opublikowano

i co te rangi ci daja? nic nadal jestes czlowiekiem tylko pokazujesz jak bardzo wciąga cie ta gra i sprawy do niej przywiązane... 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, tarzan napisał:

Chcialbym by wypowiedzial sie naprawdę ktos z administracji a nie osoba która jest zwyklym pomagańcem

Zwykły pomaganiec? Kurdebele jakby nie on, to kto by ci odbugował chociażby durne auto? Nie potrafisz docenić roli moderatora, bo pewnie nigdy nie dostałeś się na takową na większym serwerze i dobrze, z tego co widzę nie zasługujesz... Malyy pomaga, bo to jego "praca", tak czy siak jest w administracji więc szacunek mu się należy. 

Opublikowano

t

Teraz, Kamzo napisał:

Zwykły pomaganiec? Kurdebele jakby nie on, to kto by ci odbugował chociażby durne auto? 

30 minut prosilem go by zareagowal w mojej bazie nad zbugowanym pcj... 

do tej pory nic nie zrobil ... nawet nie raczyl odpisac...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności