Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Teraz, Krystek napisał: Czy chcesz logi by Cię bardziej udupić? z z checia zobacze nie powiem
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Wcale koleś, wcale... Poczekaj sobie ten tydzień.
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 jak to jest ze jedni moga sobie od najgorszych kurw cisnac i wy nic z tym nei robicie tylko na ts teksty podrzucacie a jak drudzy sobie dogryzaja by rozluzowac atmosfere bo moze sztywna to odrazu banujecie ? od dzis chyba jak napisze glupie kurwa mac to perma dostane ...
KRVPSKI Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 8 minut temu, tarzan napisał: jak to jest ze jedni moga sobie od najgorszych kurw cisnac i wy nic z tym nei robicie tylko na ts teksty podrzucacie a jak drudzy sobie dogryzaja by rozluzowac atmosfere bo moze sztywna to odrazu banujecie ? od dzis chyba jak napisze glupie kurwa mac to perma dostane ... Ta? A za co dzisiaj mute dostałeś ode mnie? Ciągle prowokujesz na czacie, ostrzegałem Cie, zmieniłem nick i pokazałeś swoje ja:P
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie mówimy tu o mutach moich tylko o banie... 1
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ja nadal nie rozumiem czemu sie tak upieracie typek mial na 30 min za jechanie na rodziców too mu zdjeliscie a cisnol przez dobre 10 min
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 kamzo jak juz zauwazyles ze nie ma wjazdu na rodzine to za co ban? i czemu nie zostal potraktowany mutem jak kazdy inny gracz ? co on jest jakis wyjatkowy?
Gw1zd3k2o1 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Nie miałem zamiaru wyzwac jego ojca i tego tez nie zrobilem, ale mimo to zostalem potraktowany jakbym jezdzil po rodzinie
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 ale co ten ojciec ? ziemniaki obiera czy co bo nie wiem co on robi ... jest jako obserwator tak jak ja i ty w tym momencie bo nie nas dotyczy ale sie wypowiadamy... wiec nie wiem czemu ban na 7 dni akurat bo to jest naprawdę przesada
KRVPSKI Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Przestańcie robić syf. Nie dostaniesz unbana, beszczelnie skłamałeś. @JeDi - zamknij.
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 maly moze wbij na ts serwerowy i wytlumacz gdzie tam jest sklamane bo tak to nie widze sensu w twojej wypowiedzi
Tarzanek Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Po pierwcze czemu ban a nie mute po 2 czemu taki dlugi a po 3 masz cos do ukrycia ze sie boisz wejsc?
Rekomendowane odpowiedzi