Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wcale koleś, wcale... Poczekaj sobie ten tydzień.

Opublikowano

jak to jest ze jedni moga sobie od najgorszych kurw cisnac i wy nic z tym nei robicie tylko na ts teksty podrzucacie a jak drudzy sobie dogryzaja by rozluzowac atmosfere bo moze sztywna to odrazu banujecie ?

od dzis chyba jak napisze glupie kurwa mac to perma dostane ...

Opublikowano
8 minut temu, tarzan napisał:

jak to jest ze jedni moga sobie od najgorszych kurw cisnac i wy nic z tym nei robicie tylko na ts teksty podrzucacie a jak drudzy sobie dogryzaja by rozluzowac atmosfere bo moze sztywna to odrazu banujecie ?

od dzis chyba jak napisze glupie kurwa mac to perma dostane ...

Ta? A za co dzisiaj mute dostałeś ode mnie? Ciągle prowokujesz na czacie, ostrzegałem Cie, zmieniłem nick i pokazałeś swoje ja:P

Opublikowano

ja nadal nie rozumiem czemu sie tak upieracie typek mial na 30 min za jechanie na rodziców too mu zdjeliscie a cisnol przez dobre 10 min

Opublikowano

kamzo jak juz zauwazyles ze nie ma wjazdu na rodzine to za co ban? i czemu nie zostal potraktowany mutem jak kazdy inny gracz ? co on jest jakis wyjatkowy?

Opublikowano

ale co ten ojciec ? ziemniaki obiera czy co bo nie wiem co on robi ... jest jako obserwator tak jak ja i ty w tym momencie bo nie nas dotyczy ale sie wypowiadamy... wiec nie wiem czemu ban na 7 dni akurat bo to jest naprawdę przesada

Opublikowano

maly moze wbij na ts serwerowy i wytlumacz gdzie tam jest sklamane bo tak to nie widze sensu w twojej wypowiedzi

Opublikowano

Po pierwcze czemu ban a nie mute 

po 2 czemu taki dlugi 

a po 3 masz cos do ukrycia ze sie boisz wejsc?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności