Skocz do zawartości

[Oddzielony] Skarga na Admina Żywy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie, że jakby Ż nie sprawowal funkcji administratora ffa to mayu i elso mieliby mniej do czytania tekstow na pol strony ktore da sie zmiescic w 3 zdaniach. W sumie w dziale skarg nie mieli by nic do roboty, bo drugiego tak egoistycznego i nie lubianego admina w strefie ffa nie ma. Przepraszam, ale powtorze się - Nadal za mało żeby go wywalić ?

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo i co mi gracze mowili to ciebie znienawidzili. A zwykle jest tak ze jak ktos nie jest konsekwentny to jest lubiany. I na odwrot. Twoj przypadek jest typowy. Bezpodstawne uzywanie opcji wykopu graczy, stronniczosc i nakrecanie innych przeciwko innym ;).

Opublikowano (edytowane)

Kurczę co ty masz do mnie jak mnie dawno nie ma ? XD Jeśli mowisz ze bylem nie lubiany to bylismy we 2, przykro mi ale zostałeś sam :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

@[URLOP] Nesty jakich konsekwencji XDD ? Na chate bys mi wjechał ? Zabrałbyś mi pieniądze czy jak ? Takie same konsekwaencje sa jak zrezygnowalem i radzil bym to reszcie adminow. Przepraszam ze w tym temacie, ale musialem sie wypowiedziec na ten temat.

P.S. Wiem ze to ja nie decyduje ale mam prawo wyrazac swoja opinie ?

Edytowane przez Berdol
GET,
Skończ tę dyskusję żenującą. Prawda jest taka, że bałeś się konsekwencji utraty admina i tuż przed podsumowaniem zrezygnować by się wymigać. Zatem nie dyskutuj, bo to nie Ty decydujesz o składzie adminów.
GET,
Skończ dziecko te pajacerkę, bo jesteś pusty jak kilo gwoździ. Skargi i odwołania rozpatruje Opiekun i Administracja a nie jakiś pajac, który po rezygnacji próbuje zgrywać kozaka.
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Karambit w plecy (-) 1
Opublikowano
5 minut temu, Berdol napisał:

Wydaje mi sie, że jakby Ż nie sprawowal funkcji administratora ffa to mayu i elso mieliby mniej do czytania tekstow na pol strony ktore da sie zmiescic w 3 zdaniach. W sumie w dziale skarg nie mieli by nic do roboty, bo drugiego tak egoistycznego i nie lubianego admina w strefie ffa nie ma. Przepraszam, ale powtorze się - Nadal za mało żeby go wywalić ?

W 100% się z tobą zgadzam co do "najbardziej egoistycznego i nielubianego admina". Byłem Żywy akurat wtedy na serverze i widziałem twoje głupie teksty do btc, tak jak i jego do ciebie, z tą różnicą, że ty byłeś adminem całego CS:GO na FG i raczej takie zachowanie z twojej strony nie powinno mieć miejsca.

GET,
Co Ty tu jeszcze dziecko robisz? Spierdalaj na inną sieć, bo ponoć się przeniosłeś.
MaYu,
Nie wam oceniać jak wyglądałby dział skarg bez Żywego. Jak nie macie nic sensownego do dodania, to nie róbcie niepotrzebnego spamu
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Karambit w plecy (-) 1
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności