JestemGadem Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Witam chcialbym wyjaśnic sprawne z banem dla mnie za czitowanie. No bo dostałem bana na zawsze za czity i nie wiem co zrobic a nie miałem czitów , no pisałem głupoty z kolegą ale nikogo tym nie obraźiłem ani nic naprawdę prosze mi dac 2 szanse a juz nie bede wariował mam na tym serwerze dużo kolegow i sie do niego przywiązałem ( tak wiem brzmi to glupio) ale tak jest Ja juz naprawdę bede spokojny jak cos to moje ip to 85.14.70.18:27005 WielBond, 26 Sierpnia 2017 Drugie już ostrzeżenie, znów napisałeś w NIEODPOWIEDNIM DZIALE. Masz działy serwerowe i odpowiednie miejsca do składania skarg/ odwołań.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi