Właściciel GET Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Właściciel Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Serwer zmienił IP, aby nie opóźniać startu. Niestety OVH grzebie się, a czas działa na naszą niekorzyść. Nadal można łączyć się przez surf.fragujemy.com. 2
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Witajcie, Kochani z racji tego że serwer działa już w 100%, chciałbym zaprosić was na nowo do wspólnego grania. Zależy mi strasznie na tym aby rozruszać serwer i przyczynić się do rozkręcenia, dlatego chciałbym zaproponować wspólne granie dziś o godzinie 13 bądź 14. Ktoś będzie ? pozdro 1
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dobra Panowie, zapraszam na serwer ! 1
unfuckingbelievable Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Mordy, mordeczki ! Mamy okres wakacyjny, 90% z was siedzi w domach i kisi ogóry więc zróbmy coś pożytecznego ! Mam do was ogromna prośbę, szczerze mówiąc do jak najszerszego grona graczy FG.com Proszę was, wjebmy się grupowo na serwer nawet na śmieszne 5minut w 10/15 osób, dzięki temu zrobi się na serwerze RUCH ! Inni gracze w zakładce internet zauważą że na serwerze ktoś gra i wejdą śmiało do nas by wspólnie polatać ! Jest to dla mnie dość ważne, gdyż chciałbym przyczynić się by serwer ruszył i gracze masowo na niego wchodzili i rósł w siłę ! Proponuje ustawić sie na serwerze o godzinie 20:00 , nawet kto może wejść na 5 / 10 / 15min zapraszam każda osoba się liczy ! Na kogo mogę liczyć ? 2
xkatax Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Postaram się dołączyć do wspólnej gry. 1
unfuckingbelievable Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Witajcie raz jeszcze, chcialbym raz jeszcze podziękować wszystkim bez wyjątku za wspólna dzisiejsza grę ! Dzięki niej, na serwerze osiągnęliśmy rekordowa liczbę polaczonych 18 osób ! Najchetniej chciałbym umawiać się znwami codziennie na wspólna grę, bo naprawdę daje to efekty. Wejscie nawet 6 osób powoduje ze reszta graczy wchodzi i zapełnia serwer. Jak wiecie serwer istnieje tak naprawdę od soboty, także jak na 4 dzień funkcjonowania jestem bardzo zadowolony z tego ze udało nam się osiągnąć 18 osób i powiem szczerze ze mam ochotę na więcej ! w związku z czym, mam nadzieje ze jutro to powtórzymy i znow pobijemy rekord raz jeszcze dziękuje indywidualnie każdej osobie która dziś była obecna, i mam nadzieje ze jeszcze nie raz zobaczymy się na serwerze ! milej nocy ! 2
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zapraszamy do gry, atomosfera na serwerze przednia ! 1
unfuckingbelievable Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Kochani, zatem o które dziś się łapiemy ? 1
unfuckingbelievable Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Jakaś ustawka dzisiaj ? 1
unfuckingbelievable Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Witajcie, Niestety miałem pracujący weekend przez co nie robiliśmy ustawki na surfa bo nie miałem kiedy. Chciałbym zaprosić was na wspólną grę dnia jutrzejszego, proponuje byśmy spotkali się koło godziny 18 Serwer jest tydzień, na ten moment jestem zadowolony że można spotkać na nim graczy, jednak chciałbym aby był oblegany od rana do wieczora, w związku z czym zgłaszam się do was z prośbą ' wspólnej gry ' bo to zawsze daje efekt i około 10+ osób na serwerze więcej jest. Proszę dajcie znać, jeżeli ktoś jutro się zjawi Pozdro 3
Nesti Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Ohoho ja dzisiaj wejdę posurfować tylko trza się najpierw wyspać bo nie zamierzam pół żywy spadać co chwila haha ==================== Gdzieś tak o 12 może?
unfuckingbelievable Opublikowano 14 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 14 Sierpnia 2017 ja jestem dyspozycyjny dopieroo o 18
unfuckingbelievable Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Panowie, już jutro kończy się weekend, więc może wykorzystali byśmy ten fakt, i zgromadzili się w dniu jutrzejszym na serwerze ? Wszystko oczywiscie po to by go rozkrecic !
SzopeeN Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Ja moge,ale myślę że 20 to taka najlepsza opcja.
MaYu Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Mi tam obojętne . Będę siedział na kompie to mogę wbić. Godziny wieczorne, gdyż przez cały dzień będę na rowerze .
unfuckingbelievable Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 20 Sierpnia 2017 @MaYu zaskoczyłeś mnie pozytywnie W takim wypadku proponuje godzine 18 1
MordeK Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Natknąłem się na serwer z czystej ciekawości, czy są nowe serwery SURF bez głupot typu RPG i zobaczyłem. Jest to serwer na dobrym poziomie jakości, szlifu może nie ma ale to są początki. Do czego zmierzam? A do tego, że skoro to jest dobry serwer, a jako, że jestem maniakiem tego trybu, to czemu miała by tego społeczność tego nie dostrzec. Chciałbym pomóc w jego rozkręceniu, bo chcąc nie chcąc średnio przebywa 2-3 graczy, a zapał jest gdy wbije mała część osób . Będę raz na jakiś czas wpadał na forum by zobaczyć odpowiedź w tej kwestii lub najpewniej by zobaczyć kolejny termin rozkręcania 1
unfuckingbelievable Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Super dzięki wielkie ! Zatem do zobaczenia na serwerze !
unfuckingbelievable Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 15 Września 2017 Witajcie Kochani.. Miesiąc funkcjonowania serwera za nami. Jestem bardzo zadowolony że codziennie ktoś na serwerze gra, i stopniowo się on rozwija. Nie mniej jednak zgłaszam się do was z prośbą. Mamy ogromną siłę społecznościową bo jest nas dużo, dlatego chciałbym zaprosić kilka osób do wspólnej gry. Nic to was nie kosztuje, a takie wejście 5/6 osób czy nawet większej liczby pozytywnie wpływa na serwer. Mianowicie więcej graczy zaczyna wchodzić patrząc ile osób gra na serwerze, szybciej się to rozwija itp. Mamy już weekend, jutro 3/4 osób z tej sieci ma dzień wolny dlatego ogromnie was proszę.. Wygospodarujmy 5/10min ( Nie wymagam więcej ), dzięki waszej chwili pomocy bardzo ułatwi mi to rozkręcanie serwera, i zapełnienie go. Na serwerze jest świetna atmosfera, grają super gracze brakuje tylko ' przepychu ludzi ' aby urósł serwer w siłę ! Osoby które nie potrafią surfować, nie przejmujcie się. Nauczę, pomogę, pokażę jak to robić, ale naprawdę proszę was... Pomóżcie ! @JeDi , @MaYu , @WhiteNygga , @ELSO , @Dante , @Favorek - Do was prośba zwłaszcza, już kiedyś mi pomogliście w ten sposób grając ze mną, liczę i tym razem na was ! Pozdro ! 5
Rekomendowane odpowiedzi