unfuckingbelievable Opublikowano 1 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 1 Października 2017 Kochani ! Z racji końca weekendu, proponuje o 20 polatać trochę na serwerze i rozkręcić go na koniec niedzieli Z chętnymi widzimy się na miejscu ! ip: surf.fragujemy.com ! 2
unfuckingbelievable Opublikowano 6 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 6 Października 2017 Witajcie ! Kochani, jak wiadomo piszę w tym temacie by zmotywować nas wszystkich do wspólnej w okresie weekendowym. Jest to dla mnie bardzo ważne, gdyż w tym okresie notujemy największą liczbę graczy. Dzięki waszej pomocy, jeżeli zachowamy frekwencje 13/16 graczy przez większość dnia, tym większe prawdopodobieństwo że większa liczba graczy wejdzie, zwiększa się. Systematycznie każdego dnia, sprawdzam frekwencję i wywnioskowałem że grywalność poniedziałkowa czy wtorkowa zależy od weekendu. Dlatego proszę was, jak macie chwilę, 10/15min i nudzicie się przed kompem z myślą co robić. Wejdźcie na serwer, większość osób które czyta ten temat doskonale wie jaka jest atmosfera na surfie a to wszystko dzięki wam wszystkim Kto może, ten pomoże także do zobaczenia na serwerze ! Dla przypomnienia ip surf.fragujemy.com PIONA ! 3
unfuckingbelievable Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 14 Października 2017 Łapanka dzisiaj ?
SzopeeN Opublikowano 14 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 14 Października 2017 Ja zawsze chętny!
Gravity Opublikowano 14 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Października 2017 Można, można... 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 14 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 14 Października 2017 O której godzince??
unfuckingbelievable Opublikowano 14 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 14 Października 2017 Bede i 19
unfuckingbelievable Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Października 2017 Siema ! Zauważyłem że wczorajsza frekwencja na serwerze nie zachwycała, w związku z czym chciałbym ją dzisiaj podbić ! Także nie inaczej, zapraszam dzisiaj do wspólnej gry @OgraNee , @WhiteNygga , @Kata , @Nefretete , @Favorek , @MTD Wszyscy kto może zapraszam do wspólnej gierki !! Proponuje godzinę 17:30 / 18:00 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 17 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Października 2017 @unfuckingbelievable JA JESTEM WZOROWY! codziennie mnie można spotkać 1
SzopeeN Opublikowano 17 Października 2017 Wykluczony Opublikowano 17 Października 2017 Postaram sie wejsc. 1
unfuckingbelievable Opublikowano 17 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 17 Października 2017 @OgraNee Dlatego jesteś adminem na medal ! 1
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 18 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 Surfik dzisiaj? @unfuckingbelievable @WhiteNygga @Gravity @¥¥-Żarnoś-¥¥ ??
unfuckingbelievable Opublikowano 18 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 18 Października 2017 Nie wiem czy dam dziś radę, pracuje do 20 Jeśli wpadnę to na chwile po 21
Gravity Opublikowano 18 Października 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Października 2017 Spróbuje, ale jeszcze muszę sprzątnąć i coś z kompem ogarnąć, bo mnie denerwuje troszku za krótki kabel od gryzonia.
unfuckingbelievable Opublikowano 28 Października 2017 Autor Zawieszony Opublikowano 28 Października 2017 Siema ! Od rana widzę tłumy na serwerze, dlatego chciałbym podtrzymać tą passę i wieczorem się złapać na serwerze ! Kto chętny zapraszam, pojawię się koło 20/21 !
Zasłużony Fragowicz OgraNee Opublikowano 28 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Października 2017 Jak się uda to przyjdę
SzopeeN Opublikowano 3 Listopada 2017 Wykluczony Opublikowano 3 Listopada 2017 (edytowane) Siemanko, Jako,że jest dzisiaj piątek to mam pomysł. Na naszym serwie jest bardzo często ok. tych 20 graczy i chciałbym dobić do maximum dzisiaj. Tym sposobem nowi gracze przyjdą i może zostaną na dłużej. Także łapiemy się dzisiaj o 20:30? @unfuckingbelievable@OgraNee @pawi G2A @Gravity @blndie @MTD @Favorek @Nefretete @Zarnos Edytowane 3 Listopada 2017 przez WhiteNygga 3
Zasłużony Fragowicz DaniCalifornia Opublikowano 3 Listopada 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Listopada 2017 Jak będę w pokoju siedzieć, a nie pić na korytarzu (XD) to wejdę 2
Rekomendowane odpowiedzi