Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kochani !

Z racji końca weekendu, proponuje o 20 polatać trochę na serwerze i rozkręcić go na koniec niedzieli :)

Z chętnymi widzimy się na miejscu !

ip: surf.fragujemy.com !

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Witajcie !

Kochani, jak wiadomo piszę w tym temacie by zmotywować nas wszystkich do wspólnej w okresie weekendowym. Jest to dla mnie bardzo ważne, gdyż w tym okresie notujemy największą liczbę graczy. 

Dzięki waszej pomocy, jeżeli zachowamy frekwencje 13/16 graczy przez większość dnia, tym większe prawdopodobieństwo że większa liczba graczy wejdzie, zwiększa się.

Systematycznie każdego dnia, sprawdzam frekwencję i wywnioskowałem że grywalność poniedziałkowa czy wtorkowa zależy od weekendu.

Dlatego proszę was, jak macie chwilę, 10/15min i nudzicie się przed kompem z myślą co robić.

Wejdźcie na serwer, większość osób które czyta ten temat doskonale wie jaka jest atmosfera na surfie a to wszystko dzięki wam wszystkim :)

Kto może, ten pomoże także do zobaczenia na serwerze ! ;)

Dla przypomnienia ip surf.fragujemy.com

PIONA !

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Siema !

Zauważyłem że wczorajsza frekwencja na serwerze nie zachwycała, w związku z czym chciałbym ją dzisiaj podbić ! 

Także nie inaczej, zapraszam dzisiaj do wspólnej gry @OgraNee , @WhiteNygga , @Kata , @Nefretete , @Favorek , @MTD 

Wszyscy kto może zapraszam do wspólnej gierki !! :) Proponuje godzinę 17:30 / 18:00

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Spróbuje, ale jeszcze muszę sprzątnąć i coś z kompem ogarnąć, bo mnie denerwuje troszku za krótki kabel od gryzonia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ! 

Od rana widzę tłumy na serwerze, dlatego chciałbym podtrzymać tą passę i wieczorem się złapać na serwerze ! 

Kto chętny zapraszam, pojawię się koło 20/21 !

Opublikowano (edytowane)

Siemanko,

Jako,że jest dzisiaj piątek to mam pomysł. Na naszym serwie jest bardzo często ok. tych 20 graczy i chciałbym dobić do maximum dzisiaj. Tym sposobem nowi gracze przyjdą i może zostaną na dłużej. Także łapiemy się dzisiaj o 20:30? @unfuckingbelievable@OgraNee @pawi G2A @Gravity @blndie @MTD @Favorek @Nefretete @Zarnos

Edytowane przez WhiteNygga
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak będę w pokoju siedzieć, a nie pić na korytarzu (XD) to wejdę :D 

• Serduszko fragowe (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności