0les Opublikowano 28 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 28 Lipca 2017 Hejo! Jestem graczem cs:go od ponad 2 lat, zazwyczaj jestem entry fraggerem lub supportem (Dogey zachwala moje flash^e na longa :D). Najbardziej lubię lecieć szybką gale xD
Zasłużony Fragowicz Mika ;) Opublikowano 28 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2017 Hej
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Cześć.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Szanowny użytkowniku, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami i zapraszamy do wspólnej zabawy na naszej sieci! [!] Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku bądź dołączyć do grupy steam.
Ruku Opublikowano 18 Stycznia 2021 [MC] Opiekun Serwera Minecraft Opublikowano 18 Stycznia 2021 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi