Właściciel GET Opublikowano 15 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 15 Lipca 2017 Szybka rekrutacja na Pre-Moderatora v4 - zapraszamy! Podanie proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru: Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannymNick jakiego używasz:Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwaStaż gry na serwerze:Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK / NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ NAPISZ JAKIE ] / NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: INFO: Podania składamy w tym temacie - każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem! Rekrutacja szybka otwarta do odwołania! Po pozytywnym ukończeniu okresu kwalifikacyjnego ( około 2 - 4 tygodni ) na stanowisku Pre-Moderatora - możesz zostać awansowany na pełnoprawnego Moderatora! 7
System Opublikowano 15 Lipca 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 15 Lipca 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym Nick jakiego używasz: System Wiek: 20 Staż gry na serwerze: ponad rok Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, byłem moderatorem tutaj na serwerze Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: 1. Jestem neutralny w "gównoburzach" nie udzielam się. 2. Dużo czasu online. 3. Nie ma problemu aby pomóc komuś w języku angielskim. 4. Chętnie odpowiem na pytania graczy. 5. Jestem sumienny i bezstronny. 6. Byłem "przyjęty" w ostatniej szybkiej rekrutacji na pre-moderatora, ale odstąpiłem miejsca Becze[R]'owi 7. Nie jestem konfliktowy, nie wyzywam się z innymi graczami W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Codziennie, od 10 do 3 GET, 24 Lipca 2017 Po dokładniejszym przeanalizowaniu sprawy i rozmowie z Kiślem, zdecydowaliśmy się pozytywnie rozpatrzeć Twoje podanie na stanowisko Pre-Moderatora. Przyjęty, zapoznaj się: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 2
Trust Opublikowano 15 Lipca 2017 Donator Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Jestem graczem: Dziennym, od czasu do czasu pogram sobie całą noc.Nick jakiego używasz: TrustWiek: aktualny : 17 lat.Staż gry na serwerze: Gram tak +/- 4 miesiące na poprzedniej edycji miałem 180h ( 2 konta ) a na tej mam 20h.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie przypominam sobie, abym był karany, może jakiegoś muta dostałem, ale nie pamiętam. Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, byłem supportem na kilku serwerach.Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] Gram często, jestem bezstronny nie ważne czy to mój kolega czy wróg, jeśli zasłużył na karę to ją dostanie. Chciałbym odciążyć też wyższe rangi od chatu i jakiś mniejszych problemów którymi mógłbym się zająć w końcu każdy wie, że administracja ma dużo na głowie. Każda para rąk do pomocy z pewnością się przyda, więc myślę, że moja kandydatura na tą posadę jest uzasadniona. Gram na modzie DayZ już dobre 4 lata więc mogę powiedzieć, że mam dość spore doświadczenie i będę w stanie pomóc graczom w problemach związanych z DayZ. Jestem sumienny i będę starał się zawsze w 100% w wykonywać swoje obowiązki. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jestem prawie codziennie od 10 do 20 ( jutro czyli 16 lipca 2017 mnie nie będzie na ts3 bo jadę do kina ) Pozdrawiam Trust. Edytowane 15 Lipca 2017 przez Trust ツ GET, 24 Lipca 2017 Niestety, ale Twój stosunek do obowiązków i całej rozmowy był arogancki w stosunku do nas. Brak znajomości regulaminu serwera to jedno, ale tłumaczenia Twoje w tej sprawie to drugie. I gdybyś nie miał stosunku olewającego, może pochylilibyśmy się nad Twoją kandydaturą. Odrzucam.
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 15 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym / porannym Nick jakiego używasz: Uzillo Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 24 Staż gry na serwerze: +2 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Kilka mutów Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, moderator na najlepszym Polskim serwerze MTA, Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] - Posiadam za sobą spory bagaż doświadczenia, który jest tutaj najmocniejszym argumentem. - Jestem aktywnym graczem, który często przesiaduję na serwerze. - Dałem sporo od Siebie, żeby pomóc w rozwinięciu serwera poprzez różne pomysły, propozycje. - Jestem osobą ułożoną, która preferuje dyscyplinę i porządek. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Zawsze. "każdy ma szansę zostać Pre-Moderatorem!" Edytowane 15 Lipca 2017 przez Uzillo GET, 24 Lipca 2017 Zdecydowaliśmy się przyjąć Cię ponownie na stanowisko Moderatora. Przyjęty, zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/ 4
GeForce Opublikowano 15 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Jestem graczem: dziennym / porannym Nick jakiego używasz:NIE|SexyBanan Wiek: 15 lat Staż gry na serwerze:3 lata około Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Chciałbym pokazać wszystkim i administracji że potrafie być odpowiedzialną osobą. -Posiadam wielkie doświadczenie jeśli chodzi o tryb DayZ. -Mój straż na serwerze jest dość spory a nigdy nie sprawowałem na nim wiekszej roli i chce spróbować czegoś nowego :). -Jestem graczem który stara się łagodzić wszelkie konflikty i jestem bezstresowy :). -Chciałbym pomagać graczą którzy potrzebują pomocy. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W każdym PS: Każdy może zostać pre moderatorem GET, 24 Lipca 2017 Skoro totalnie nas zlałeś, to my Ciebie również. Odrzucam. 1
Terro[R] Opublikowano 16 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 Jestem graczem: nocnym /dziennym Nick jakiego używasz: Terro[R] Wiek: 16 lat Staż gry na serwerze: od 1 edycji. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak [Support] na serwerze dayz Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] Jestem przyjazny, lubię pomagać graczom oraz wspierać Administrację. Jestem typem człowieka spokojnym lecz do czasu, gdy ktoś jest wobec mnie negatywnie nastawiony jestem bardzo surowy. Parę razy zdarzyło mi się wtrącić w gównoburzę lecz ja jej nigdy nie zaczynam. Mało administracji widuję na serwerze, a tym bardziej w nocy, dlatego chcę utrzymywać spokój gdy jest noc. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: W wolnej chwili 11-13/ 20-21 GET, 24 Lipca 2017 Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w środę. 1
RivEk Opublikowano 16 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Jestem graczem: Gram ciągle, od 10 do nawet 4 w nocy Nick jakiego używasz: BB|#ff0000RivEk.* Wiek: 14 lat, dużo ponad. Staż gry na serwerze: Gram na fragu już jakieś 2-3 miesiące Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK, byłem moderatorem na serwerach RPG, na ktorych gralo duzo osob. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Jestem osobą aktywną, nie patrze czy karam kolegów czy kogoś innego, jestem wyrozumiały, lubię pomagać jak tylko potrafię. Wiem, że pokazałem to, że jestem nie dojrzały. Na wielu serwerach jak bylem modem itp ogarniałem wszystko. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Jestem aktywny ciągle, jak tylko administracja ma czas mogę wbić i odbyć rozmowę kwalifikacyjną. Edytowane 16 Lipca 2017 przez RivEk GET, 24 Lipca 2017 Po dokładniejszym przeanalizowaniu Twojej kandydatury zdecydowaliśmy ani nie przyjąć ani nie odrzucić Twojego podania. Oznacza to, że będziesz pod obserwacją naszą przez następne 2-3 tygodnie i to od Ciebie będzie zależeć czy uzyskasz Pre-Moderatora, czy też nie. Zatem jeśli popracujesz nad sobą właściwie i zachowanie będzie prawidłowe, to zostaniesz przyjęty. 1
Caffeina Opublikowano 16 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 Jestem graczem: Dziennym/Nocnym Nick jakiego używasz: Memo/FoV|Memo Wiek: aktualny: 15 Staż gry na serwerze: okolo roku Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: -Potrafię pomoc nowym graczom na serwerze - Gram dość często na serwerze lecz często wychodze po przez rage (taki charakter) - staram sie nie uczestniczyc w gowno burzach jezeli nie chodzi o moją grupe W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Dość czesto mam duzo wolnego czasu wiec problemu nie będzie GET, 24 Lipca 2017 Po dokładniejszym przeanalizowaniu Twojej kandydatury nie zostaniesz ani przyjęty ani odrzucony. Chcemy dać Ci szansę, dlatego zdejmiemy Cię z czarnej listy i poobserwujemy Twoje zachowanie na przestrzeni 2-4 tygodni. Rozmawialiśmy już o tym na TS3, na co powinieneś zwrócić uwagę i jeśli będziemy widzieć Twoje starania czyli poprawę, to zostaniesz przyjęty. 3
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 16 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 Jestem graczem: dziennym / porannym Nick jakiego używasz: truth#q. Wiek: 17 lat Staż gry na serwerze: Ponad rok. Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak (kilka mute'ów). Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Byłem supportem na nieistniejącym już serwerze RPG. Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: - chętnie pomagam graczom na serwerze (czy to nowym nie znającym GM, czy też graczom którzy dopiero zaczynają przygodę na Fragujemy), - bardzo często gram na serwerze, - miałem już styczność z panelem admina oraz umiem się nim obsługiwać, - bardzo łatwo przychodzi mi rozwiązywanie wszelkich spraw. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Od 22 lipca o każdej godzinie. GET, 24 Lipca 2017 Niestety, ale nie możemy przyjąć osoby, dla której znajomi > obowiązki mają większe znaczenie. Znajomości w Internecie są płytkie, bardzo często na początku zapowiadają się świetnie, a potem kończą... I szkoda, bo to drugie Twoje podejście. Już nie wspomnę o braku obrony oraz wyjście bez żadnego słowa. Odrzucam i zastanów się nad sobą.
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Lipca 2017 Wiem że pewnie post zostanie usunięty, ale mam pewną informację. Odniosę się do osób: Banan, Truth, System. Wiecie że jeżeli otrzymacie szansę na bycie Pre-Moderatorem, prawdopodobnie będziecie musieli opuścić waszą obecną grupę? W każdej grupie dopuszczalna ilość członków administracji wynosi dwie persony. Zastanówcie się czy na pewno chcecie. GET, 16 Lipca 2017 Dopuszcza się 1 osobę z wyjątkami do 2. 7
Właściciel GET Opublikowano 17 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 17 Lipca 2017 Ostatnie godziny na złożenie podania - od jutra zaczynamy weryfikować kandydatów! 5
strazak Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 (edytowane) Jestem graczem: nocnym / dziennym Nick jakiego używasz:[EBE]Strazak Wiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 17 lat Staż gry na serwerze:około 3 miesiące (lecz mam dużo godzin) Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK (mute) Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK [ ogarniałem czat ] Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Możecie powiedzieć dlaczego ja? Powiem tak za nikim nie jestem jak nawet trzeba mogę dać karę dla swojej grupy za złe zachowanie , chcę wesprzeć serwer jak najlepiej potrafię czyli bym łączył pożyteczne z przyjemnym. Co mnie czyni wyjątkowym z pośród innych uczestników na pre-moderatora ? *Zawsze dotrzymuje terminów* *Potrafię zapanować nad chaosem* *Mam dobre poczucie humoru* *Skupiam się na detalach* oraz jestem odpowiedzialny. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Podpasuję się do każdej propozycji (informacja musi być podana wcześniej) Edytowane 17 Lipca 2017 przez strazak GET, 24 Lipca 2017 Po dodatkowej rozmowie zdecydowaliśmy wspólnie, że nie zostaniesz przyjęty. Musisz nad pewnymi kwestiami popracować. Gdy to zrobisz, to furtka jest dla Ciebie otwarta.
Exon7771 Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 Jestem graczem: dziennym Nick jakiego używasz: Exon Wiek: 17 Staż gry na serwerze: 2 lata Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Byłem Adminem serwera PYS oraz moderatorem serwera PSW Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Nie jestem stronniczy , jestem osobą odpowiedzialną i zaangażowaną oraz chętnie pomagam nowym graczom. W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: od 22 lipca każdy dzień tygodnia od godziny 12. GET, 24 Lipca 2017 Zdecydowaliśmy, że mimo słabego podania, to damy Ci szansę. Widać, że mimo stresu znasz dość dobrze regulamin serwera, a co więcej brak karalności, staż gry na serwerze oraz to, że jesteś osobą bezkonfliktową i Twój chat jest naprawdę na wysokim poziomie, przemawia na Twoją korzyść. Przyjęty, zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
MnichuX Opublikowano 17 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Lipca 2017 Jestem graczem: nocnym / dziennymNick jakiego używasz: MnichuWiek: aktualny, a nie taki, jaki będziesz miał za miesiąc czy dwa: 17Staż gry na serwerze: Około rok z przerwą.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie, no chyba że mute na 30min sie liczą :v Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: Tak, pod koniec istnienia serwera DayZ Revolution byłem czymś w rodzaju supportera/vice-moderatora + Admin na kilku małych serwerach 4funKilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: Mimo sprawianego przeze mnie wrażenia na serwerze jestem osobą sumienną, o spokojnym charakterze a powierzone mi obowiązki wykonuję starannie, staram się jednak nie mieć przysłowiowego "kija w tyłku" i lubię czasami pośmieszkować w granicach rozsądku. Nie mam problemów w pomaganiu innym graczom, z osobami angielskojęzycznymi włącznie. Miałem też trochę styczności z adminpanelem, co prawda sporo też zapomniałem ale szybko uczę się nowych rzeczy. No i chyba najważniejsze, nie mieszam się w jakieś poważne gównoburze i nie wymyślam na siłę jakichś teorii spiskowych (patrz- ostatnie żale i bóle członków mojej ekipy, jakby nie spojrzeć - bezpodstawne)W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Codziennie po 21/22 GET, 24 Lipca 2017 Potrafisz wybrnąć ze wszystkich sytuacji, dość dobrze operujesz językiem, nie zaliczyłeś żadnej większej gafy podczas rozmowy kwalifikacyjnej. Co więcej odbiór Twojej osoby był dość pozytywny, co zapewniło dla Ciebie miejsce w gronie Moderatorów. Przyjęty, zapoznaj się z: https://fragujemy.com/topic/35514-faq-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
KliXeR Opublikowano 18 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lipca 2017 Zgodnie z zapowiedzią zamykamy rekrutacje! Niedługo zaczniemy weryfikować kandydatów! 6
KliXeR Opublikowano 22 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Weryfikacja kandydatów Dnia 24 lipca 2017 roku o godzinie 17.00 na serwerze Teamspeak 3 odbędzie się weryfikacja kandydatów na stanowisko Pre-Moderatora. [!] Obecność obowiązkowa, jeżeli ktoś nie może się pojawić w tym dniu o tej godzinie niech napiszę stosowną informację w wiadomości prywatnej. [!] Spotkanie potrwa około 20minut. Pozdrawiam, Opiekun serwera MTA DayZ - KliXeR 4
Właściciel GET Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Właściciel Opublikowano 24 Lipca 2017 Zapraszam wszystkich od godziny 17:00 - rozmowy będą przeprowadzany do godziny nawet 21:00. Więc jeśli ktoś nie zdążył na godzinę 17:00, można przyjść o 17:30 czy 18.
Właściciel GET Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Właściciel Opublikowano 24 Stycznia 2022 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi