Wykluczony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Venom ★ Opublikowano 12 Lipca 2017 Wykluczony Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 12 Lipca 2017 WSZYSTKO JEST PISANE W CHARAKTERZE SATYRYCZNYM, TEMAT NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ, A JEDYNIE ROZBAWIĆ. (KAŻDY MA INNE POCZUCIE HUMORU PROSZĘ SIĘ NIE CZEPIAĆ ) Witam was fragowicze! Jako forumowy szaraczek, postanowiłem przeprowadzić wywiad, aby zgarnąć trochę fragów (Nesty'ego już nie przegonię, ale zawszę umocnię swoją pozycję). Na wstępie chciałbym was ostrzec przed dużą ilością satyryki, wulgaryzmów, narkotyków, prostytutek oraz pozdrowić moich czytelników, ah wait... ja nie mam żadnych czytelników, NeverMind. _______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Venom - ten który myśli, że otrzyma poważne odpowiedzi Dante - w sumie to chuj wie co o nim myśleć Venom: Cześć, możemy zaczynać? Dante: Nie, spierdalaj. Venom: Dobra zamknij pysk i odpowiadaj na pytania. Opowiedz nam coś o sobie. Kim jesteś, czym się zajmujesz? Dante: Hmmm, cóż ja mogę powiedzieć. Nazywam się Patryk, mieszkam w dziurze zabitej dechami. Nie no, miasto 4k ludu, metropolia kurwa normalnie...! Czym ja mogę się zajmować, też głupio pytasz. Jem, uczę się, gram, oddycham, biję niemca po hełmie i inne nieistotne pierdoły. Venom: To nieźle się bawisz, a masz jakieś inne zainteresowania poza szlifowaniem stalagmita? Dante: Tak kurwa, rucham Ci matkę *gimbus alert* Venom: Dobra, wiemy już, że jesteś gejem. Jak zareagowała matka kiedy dowiedziała się, że vapujesz? * Dante: Powiedziała mi, że z domu mnie póki co nie wypierdoli, ale czas płynie nieubłaganie. Pół roku i lecę pod most (Kippo) Venom: Jak każdy wie, masz ciekawe poczucie humoru. Czy podzieliłbyś się z nami Twoim ulubionym dowcipem? Dante: Czy ciekawe? Nie powiedziałbym. Jest po prostu specyficzne. Potrafię śmiać się z większości rzeczy które przeciętny/a Kowalski/a uważa za obrzydliwie. Głównie gustuję w czarnym humorze jak można się domyślić. Nie oznacza to jednak, że zwykłe kawały mnie nie śmieszą, wręcz przeciwnie. Potrafię docenić dobry kawał jak i zwyrolski czarny humor. Takie combo zabawności, hehe. Czy się podzielę? Oczywiście, jak mógłbym tego nie zrobić?! Spoiler Zatrzymuje drogówka młodego kolesia i pyta się: - Piłeś coś dzisiaj? - Nie!! - Nie mamy alkomatu, więc zadam Ci pytanie jako test. Jak odpowiesz prawidłowo to Cię puścimy. - Spoko, odpowiada młody kierowca. - Więc jedziesz drogą i widzisz dwa światła z naprzeciwka, co to może być? - No samochód, nie? - No tak, ale jaki? Honda, Suzuki czy Seat? Kiepsko, ale zadam Ci drugie pytanie. Jedziesz sobie ulicą i widzisz jedno światło. Co to może być? - No motor chyba, nie? - No tak, ale jaki? Suzuki, Honda czy Kawasaki? No nic chłopcze, będę Cię musiał zatrzymać. Gościu się wkurwił i pyta policjanta: - Panie władzo, czy ja mogę zadać jedno pytanie? - Jasne młody człowieku. - Na poboczu drogi stoi blondynka w miniówce, z dekoltem aż jej cycki widać i zatrzumuje TIR-a. Kto to jest? - No wiadomo, że kurwa. - No tak. Ale kto? Twoja matka, żona czy córka? Venom: Hahaha, dobre... Przejdźmy może na poważniejszy tamat. Co sprawiło, że zostałeś na Fragujemy? Dante: Zacznę tak... Ludzie którzy mają wyższą pozycję na danej sieci i wiedzą, że nic nie może przyczynić się do jej utraty lubią odpierdalać. Po tym jak zostałem wyruchany bez mydła na innej sieci w oborze postanowiłem znaleźć sobie miejsce na nowe gniazdko. Takim miejscem było właśnie Fragujemy, a konkretnie serwer MULTI ARENA. Serwer którym praktycznie nikt się nie zajmował, aż do dziś. Nazywanie mnie perfekcjonistą może być zbyt dużą przesadą, jednakze lubię porządek tam gdzie przebywam. Postanowiłem sam o ten porządek zadbać. Nie zważając na moją „krótką przerwę” starałem się robić wszystko, aby było tak, jak być powinno. Teraz swoją drogą serwer będzie jeszcze bardziej dopieszczany niż przedtem gdy byłem wyłącznie adminem. Chciałbym, aby to nie była typowa przeciętna arena, ale coś lepszego, coś czego nie widzicie na lewo i prawo. Poza tym... - ludzie! Społeczność którą zgromadził tutaj Nesty przez lata swojej ciężkiej pracy jest wspaniała. Wiadomo, że nie zawsze każdy z każdym będzie żył w zgodzie. Tak jak nie ma pokoju bez wojny, Tom'a bez Jerry'ego, Pat'a bez Mat'a tak też muszą być kłótnie i nieporozumienia. Na jedno są one złe, jednakże po ich przezwyciężeniu nasze więzi stają się coraz mocniejsze. Wszyscy staramy się sobie pomagać, coś jak rodzina. Wielka, wspaniała i silna rodzina! Venom: Wow, wow, po prostu wow. Pięknie to ująłeś, wspaniała historia. Dante: Dobra kurwa nie podniecaj się tak, do Słowackiego to mi daleko ale pamiętaj #TeamMickiewicz Venom: Dobra, dobra... Na górze wacki, na dole wacki, kto kocha wacki? Juliusz Słowacki. Idźmy dalej... Jak się czujesz w roli opiekuna? Dante: Powiem szczerze, że dobrze. Powoli kompletujemy załogę. Osoby które pełniły podobne lub nawet dużo ważniejsze funkcje wiedzą co to znaczy. Rzeczy na które trzeba zwracać uwagę przy rekrutacji jest mnóstwo... a kandydatów tak mało. Jestem szczęśliwy, że udało mi się zatrzymać przy nas wcześniejszych „normalnych” graczy którzy aktualnie pilnują porządku niczym szeryf na dzikim zachodzie. Normalnych jednakże w pewnym sensie niezwykłych. Gdyby nie to jakimi są ludźmi nie byłoby ich na tym stanowisku na którym są obecnie. Wszyscy doskonale się spisują i dopełniają. Bycie opiekunem to dla mnie nie tylko prawa, obowiązki, nauka organizacji oraz zarządzania, ale także wielka przyjemność. Móc sprawić, że ktoś będzie chciał spędzić kolejnych kilka godzin których już będzie mógł odzyskać akurat z nami – wspaniałe uczucie. Venom: To prawda. Z wielką mocą wiąże się wielka odpowiedzialność, jednakże jak widzę "everything is under controll my friend". Dante: No nie everything, ale staram się. Venom: Dziękuję Ci Patryku (Ty dziku), za udzielenie tego jakże wspaniałego wywiadu. Chciałby kogo pozdrowić? Dante: Tak, Mamę, Babcię, Psa i Nesty'ego <3 Venom: Powiedz mi jeszcze, kogo chciałby zobaczyć w kolejnym "Wyłudzaczu Fragów"? Dante: Są dwie opcje @Neverforget który powinien nazywać się AlwaysForget lub @GAWOI'a... przydałoby się chłopaka wreszcie rozruszać, bo nigdy nic nie mówi jakby miał czym zajęte usta. Venom: Zobaczymy co da się zrobić, a i jeszcze jedno... Dante: Dobra, daj mi już kurwa spokój. Venom, piszemy to już kurwa ze dwie godziny. Daj człowiekowi kurwa spać. Elo, bez odbioru - - - * - LINK ekhemm @Mr.ProfesoRak 20
Evil Dynamo Opublikowano 12 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Geniusz! Popłakałem się ze śmiechu czytając to 3
Właściciel GET Opublikowano 12 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 12 Lipca 2017 39 minut temu, Venom ★ napisał: Nesty'ego <3 Dziękuję Ci @Dante i cieszę się, że jesteś razem z nami ; ) 5
єgzуѕтєи¢נα Opublikowano 12 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 No chyba tą 6 z polskiego miałeś ♡ 2
Venom ★ Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 12 Lipca 2017 Teraz, єgzуѕтєи¢נα Śмιєя napisał: No chyba tą 6 z polskiego miałeś ♡ Jedynie 4 ;-; 2
Trust Opublikowano 12 Lipca 2017 Donator Opublikowano 12 Lipca 2017 Najlepsze to było chyba to ekhem @Mr.ProfesoRak XD, fajnie się czytało, ciekawa historia. Łap fraga ! 2
Zasłużony Fragowicz MTD Opublikowano 12 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak nasmialem. Zajebiste 2
Stasiekkk Opublikowano 12 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Fajny i śmieszny wywiad! 1
Mr.ProfesoRak Opublikowano 12 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Na wstępie chciałbym was ostrzec przed dużą ilością satyryki, wulgaryzmów, narkotyków, prostytutek oraz pozdrowić moich czytelników, ah wait... ja nie mam żadnych czytelników, NeverMind. xDD To jest śmieszne a co do tekstów to beka po prostu. Tylko nie ostrzegłeś @Dante przez wulgaryzmami xDD 1
Grochu - 3-majcie się Opublikowano 12 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 12 Lipca 2017 luźny wywiad poprostu 1
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 12 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Hm to ja moge dostac minusow kilka, ale opinia powinna byc szczera. Jest zabawnie i na luzie ale dla mnie miejscami przeklenstwa i wulgaryzmy wciskane sa na sile i zamiast sie usmiac to nie moglem jakos wyluzowac sie w czytaniu. Cos za duzo w neiktorych miejscach. Tak czy siak leci ode mnie plus za checi. Pozdrawiam 3
Szyderca Opublikowano 12 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Wpadłem, bo zaleciało sucharem na głównej 3
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 12 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja tak tylko przypomnę, że fragi miały być dzielone po połowie @Venom ★... Zostałem perfidnie oszukany i wykorzystany. Nie zgadzam się na dalsze fragi dla tego użytkownika. Nie no, mam nadzieję, że ruszysz dupę i zrobisz ten wywiad z @Neverforget'em. Tylko mu przypominaj, że musi odpowiadać na pytania, bo pewnie zapomni 4
MaYu Opublikowano 12 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Haha wbiłem tutaj na nielegalu bo temat 18+ i powiem jedno: zajebista robota . Mega mi się czytało i strasznie podoba mi się taki rodzaj wywiadu Czekam na kolejne haha 1
Adek Opublikowano 12 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Taki trochę żałosny ten wywiad. Być może te przekleństwa was bawią, lecz mnie to jakoś nie przekonuje. 2
Venom ★ Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Wykluczony Opublikowano 12 Lipca 2017 @Al_Pacino 12 godzin temu, Venom ★ napisał: WSZYSTKO JEST PISANE W CHARAKTERZE SATYRYCZNYM, TEMAT NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ, A JEDYNIE ROZBAWIĆ. (KAŻDY MA INNE POCZUCIE HUMORU PROSZĘ SIĘ NIE CZEPIAĆ )
Adek Opublikowano 13 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 (edytowane) Nie rozumiem dlaczego to zacytowałeś skoro napisałem wyraźnie, że mnie to po prostu nie bawi lol ;d Jednakże plusa ode mnie dostaniesz za poświęcony czas Edytowane 13 Lipca 2017 przez Al_Pacino
єgzуѕтєи¢נα Opublikowano 13 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 7 godzin temu, Al_Pacino napisał: Nie rozumiem dlaczego to zacytowałeś skoro napisałem wyraźnie, że mnie to po prostu nie bawi lol ;d Jednakże plusa ode mnie dostaniesz za poświęcony czas @Venom ★ wyraźnie napisał że każdy ma inne poczucie humoru i prosi o to żeby się nie czepiać 3
niemirsonhere Opublikowano 22 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lipca 2017 Nawet się uśmiałem 1
AJ Styles Opublikowano 26 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2017 Naprawdę beka z tego lałem się z śmiechu jak nic dobrze jest najlepszy wywiad jaki czytałem . 1
Rekomendowane odpowiedzi