Skocz do zawartości

[KOSZ] #1 Wyłudzacz Fragów z Dante [+18]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, єgzуѕтєи¢נα Śмιєя napisał:

No chyba tą 6 z polskiego miałeś ♡

Jedynie 4 ;-;

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Najlepsze to było chyba to ekhem @Mr.ProfesoRak XD, fajnie się czytało, ciekawa historia. Łap fraga !

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie pamietam kiedy ostatni raz sie tak nasmialem. Zajebiste :P

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Fajny i śmieszny wywiad! :D

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na wstępie chciałbym was ostrzec przed dużą ilością satyryki, wulgaryzmów, narkotyków, prostytutek oraz pozdrowić moich czytelników, ah wait... ja nie mam żadnych czytelników, NeverMind.

xDD To jest śmieszne a co do tekstów to beka po prostu.

Tylko nie ostrzegłeś @Dante przez wulgaryzmami xDD 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hm to ja moge dostac minusow kilka, ale opinia powinna byc szczera. Jest zabawnie i na luzie ale dla mnie miejscami przeklenstwa i wulgaryzmy wciskane sa na sile i zamiast sie usmiac to nie moglem jakos wyluzowac sie w czytaniu. Cos za duzo w neiktorych miejscach. Tak czy siak leci ode mnie plus za checi. Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Wpadłem, bo zaleciało sucharem na głównej :D

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja tak tylko przypomnę, że fragi miały być dzielone po połowie @Venom ★... Zostałem perfidnie oszukany i wykorzystany. Nie zgadzam się na dalsze fragi dla tego użytkownika.
Nie no, mam nadzieję, że ruszysz dupę i zrobisz ten wywiad z @Neverforget'em. Tylko mu przypominaj, że musi odpowiadać na pytania, bo pewnie zapomni :D 

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Haha wbiłem tutaj na nielegalu bo temat 18+ i powiem jedno: zajebista robota :D. Mega mi się czytało i strasznie podoba mi się taki rodzaj wywiadu ^^ Czekam na kolejne haha :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Taki trochę żałosny ten wywiad. Być może te przekleństwa was bawią, lecz mnie to jakoś nie przekonuje.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

@Al_Pacino

12 godzin temu, Venom ★ napisał:

WSZYSTKO JEST PISANE W CHARAKTERZE SATYRYCZNYM, TEMAT NIE MA NA CELU NIKOGO OBRAZIĆ, A JEDYNIE ROZBAWIĆ.

(KAŻDY MA INNE POCZUCIE HUMORU PROSZĘ SIĘ NIE CZEPIAĆ )

Opublikowano (edytowane)

Nie rozumiem dlaczego to zacytowałeś skoro napisałem wyraźnie, że mnie to po prostu nie bawi lol ;d

Jednakże plusa ode mnie dostaniesz za poświęcony czas :)

Edytowane przez Al_Pacino
Opublikowano
7 godzin temu, Al_Pacino napisał:

Nie rozumiem dlaczego to zacytowałeś skoro napisałem wyraźnie, że mnie to po prostu nie bawi lol ;d

Jednakże plusa ode mnie dostaniesz za poświęcony czas :)

@Venom ★ wyraźnie napisał że każdy ma inne poczucie humoru i prosi o to żeby się nie czepiać :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Naprawdę beka z tego lałem się z śmiechu jak nic dobrze jest najlepszy wywiad jaki czytałem .

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności