GeForce Opublikowano 11 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 Siema !! Przychodzę do was z odległej krainy jaką jest MTA i chciałbym podzielić się z wami hobby moim jak i @Mik0 :) mianowicie robienie memów z moją twarzą xD... Oto kilka z nich a autora musimy pochwalić ponieważ wykonuje on genialną robotę oraz nie raz poprawił mi tym humor gdy nie układało mi sie dobrze w życiu prywatnym Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2017 Ja mam lepszy, ale to +18. 1
Zasłużony Fragowicz ✡kek✡ Opublikowano 12 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 @Nesty Mamy chyba dział w którym można takie rzeczy wstawiać. Ciapnąć w spoiler, napisać ostrzeżenie i git 2
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 12 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja mam tego cały folder więc...
Właściciel GET Opublikowano 4 Października 2020 Właściciel Opublikowano 4 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi