Maxy Opublikowano 10 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Nick podczas gry: #ff0000YungMaXy Nick admina podczas gry: Nesty Powód bana: Niestosowne zachowanie, obrazanie wlasciciela, oszustwa Długość bana: perm Opis sytuacji: zostalem zbanowany za ukrywanie malego podczas gdy gral majac bana, oraz za niestosowne zachowanie wobec wlasciciela serwera, przemyslalem swoje zachowanie i jezeli dostalbym 2-ga szanse postaralbym sie nie sprawiac wiecej problemow. Serial: 84FF0507CCE0E522918BB9D7211DE893 1
Krystek Opublikowano 10 Lipca 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 10 Lipca 2017 Ty nie masz się starać aby nie było więcej problemów, tylko masz zrobić tak aby tych problemów w ogóle nie było. 2
KRVPSKI Opublikowano 10 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Jestem na TAK. Tobie mogę wybaczyć, nie obrażałeś mnie i byłeś szczery wobec mnie, nie tak jak pies Pompa. 1
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Jak najbardziej na TAK
Anx1ty Opublikowano 10 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 To samo co towarzysz @Krystek, ty masz obowiązek zachowywać się poprawnie na serwerze, nie próbować. Po pewnych sytuacjach nie mam do ciebie zaufania, jednak w przeciwieństwie do Pompy czyt. Kretyna, kłamcy i manipulatora, u ciebie można dostrzec odrobinę pokory. Osobiście jestem za unban'em, nie mam żadnych większych zastrzeżeń.
GeForce Opublikowano 10 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Na tak. Maxy może nie znam Cię najlepiej ale wiem że jesteś porządnym człowiekiem i dotrzymujesz słowa..ponadto nie było z Tobą większych problemów poza lekkimi mutami więc ja jestem ZA aby dać mu drugą szansę
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 10 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 (edytowane) Można dać mu szansę, trochę się spóźniłeś, bo byłą amnestia jeszcze 1 dzień temu, to mogłeś się odwołać tam. Dawajcie go do mnie i @KliXeR do grupy, zaraz dostanie szkołę życia i będzie potulny jak baranek Edytowane 10 Lipca 2017 przez Uzillo
Dydaa Opublikowano 10 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Jestem na TAK! Dojrzały jak na swój wiek, po długiej grze z nim w grupie, jestem pewien, że wykorzysta tą szansę.
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2017 Złóż podanie w amnestii, chłopie...
Właściciel GET Opublikowano 11 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 11 Lipca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi