Skocz do zawartości

[KOSZ] Prośba o UB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick podczas gry: #ff0000YungMaXy
Nick admina podczas gry: Nesty
Powód bana: Niestosowne zachowanie, obrazanie wlasciciela, oszustwa

Długość bana: perm
Opis sytuacji: zostalem zbanowany za ukrywanie malego podczas gdy gral majac bana, oraz za niestosowne zachowanie wobec wlasciciela serwera, przemyslalem swoje zachowanie i jezeli dostalbym 2-ga szanse postaralbym sie nie sprawiac wiecej problemow.
Serial: 84FF0507CCE0E522918BB9D7211DE893

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Ty nie masz się starać aby nie było więcej problemów, tylko masz zrobić tak aby tych problemów w ogóle nie było.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Jestem na TAK. Tobie mogę wybaczyć, nie obrażałeś mnie i byłeś szczery wobec mnie, nie tak jak pies Pompa.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jak najbardziej na TAK

Opublikowano

To samo co towarzysz @Krystek, ty masz obowiązek zachowywać się poprawnie na serwerze, nie próbować. Po pewnych sytuacjach nie mam do ciebie zaufania, jednak w przeciwieństwie do Pompy czyt. Kretyna, kłamcy i manipulatora, u ciebie można dostrzec odrobinę pokory. Osobiście jestem za unban'em, nie mam żadnych większych zastrzeżeń. 

Opublikowano

Na tak.

Maxy może nie znam Cię najlepiej ale wiem że jesteś porządnym człowiekiem i dotrzymujesz słowa..ponadto nie było z Tobą większych problemów poza lekkimi mutami więc ja jestem ZA aby dać mu drugą szansę :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Można dać mu szansę, trochę się spóźniłeś, bo byłą amnestia jeszcze 1 dzień temu, to mogłeś się odwołać tam. Dawajcie go do mnie i @KliXeR do grupy, zaraz dostanie szkołę życia i będzie potulny jak baranek :D

Edytowane przez Uzillo
Opublikowano

Jestem na TAK! Dojrzały jak na swój wiek, po długiej grze z nim w grupie, jestem pewien, że wykorzysta tą szansę. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności