GeForce Opublikowano 8 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Imię:Filip Wiek:15 Pochodzę z serwera:DayZOd kiedy u nas grasz:od końca 2014 roku.Za co cenisz naszą sieć: -Dobre serwery. -Świetną i nie zawodną administracje. -Nakład w stworzeniu tego wszystkiego i pełen profesjonalizm.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:A więc chciałbym zostać stałym bywalcem ponieważ moja ,,kariera'' na serwerze DayZ sięga końca 2014..w tym czasie były chwile gorsze,były chwile lepsze i od tego czasu dużo się zmieniło zacząłem być miły na forum jak i na serwerze,zacząłem udzielać sie na forum jak i pomagać nowym graczom jak tylko mogę.Na MTA spędziłem wiele,wiele czasu i nie żałuję tego poznałem wiele wspaniałych osób z którymi nie mam zamiaru tracić kontaktu w żaden sposób.Chciałbym otrzymać stałego bywalca ponieważ bardzo dużo udzielam się na forum i na serwerze.Inne informacje o sobie:Tak jak mówiłem nazywam się Filip mam 15 lat i chodzę do gimnazjum.Interesuję się grami komputerowymi,informatyką oraz siatkówką.W wolnych chwilach jeżdżę rowerem,chodzę na siłownię oraz pogrywam w MTA.
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 8 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Zasłużony Fragowicz JeDi Opublikowano 8 Lipca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 1
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi