Skocz do zawartości

[KOSZ] [PRZYJĘTY] Podanie na stałego bywalca - [SexyBanan]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię:Filip 

Pochodzę z serwera:DayZ
Od kiedy u nas grasz:od końca 2014 roku.
Za co cenisz naszą sieć:
-Dobre serwery.

-Świetną i nie zawodną administracje.

-Nakład w stworzeniu tego wszystkiego i pełen profesjonalizm.
Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:A więc chciałbym zostać stałym bywalcem ponieważ moja ,,kariera'' na serwerze DayZ sięga końca 2014..w tym czasie były chwile gorsze,były chwile lepsze i od tego czasu dużo się zmieniło zacząłem być miły na forum jak i na serwerze,zacząłem udzielać sie na forum jak i pomagać nowym graczom jak tylko mogę.Na MTA spędziłem wiele,wiele czasu i nie żałuję tego poznałem wiele wspaniałych osób z którymi nie mam zamiaru tracić kontaktu w żaden sposób.Chciałbym otrzymać stałego bywalca ponieważ bardzo dużo udzielam się na forum i na serwerze.
Inne informacje o sobie:Tak jak mówiłem nazywam się Filip mam 15 lat i chodzę do gimnazjum.Interesuję się grami komputerowymi,informatyką oraz siatkówką.W wolnych chwilach jeżdżę rowerem,chodzę na siłownię oraz pogrywam w MTA.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o rangę Stały Bywalec został przyjęty do realizacji.

Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili.

[!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Twój wniosek o rangę Stały Bywalca został rozpatrzony pozytywnie.

Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec.

Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności