Właściciel GET Opublikowano 6 Lipca 2017 Właściciel Opublikowano 6 Lipca 2017 Amnestia Zgodnie z zapowiedzią, temat powstaje dla ludzi chcących otrzymać amnestię za najcięższe przewinienia. Termin dostarczenia wniosku: do 09.07.2017 - po terminie nie będzie możliwości odbanowania. --- Każdy zobowiązany jest do napisania wniosku zgodnie ze wzorem. Rozpatrzenie wniosków odbędzie się 10 lipca, tuż przed restartem globalnym. Ważne informacje 1. Zakazuje się prowadzenia swobodnych dyskusji. 2. Zakazuje się komentowania przez kogokolwiek jakichkolwiek odwołań. 3. Prowadzenie jakiejkolwiek dyskusji, wtrącanie uwag co do odwołań danej osoby będzie surowo karane. 4. Osoby, które złożą odwołanie, jeśli będą prowadzić dyskusje z innymi użytkownikami, muszą się liczyć z oddalaniem wniosku o unbana. 5. Prowokacje zakończą się banami lub oddaleniem wniosku o unbana. 6. Oszukiwanie w odwołaniu, zakończy się oddaleniem wniosku o unbana. --- Wzór obowiązkowy Twój nick w MTA: Twój serial w MTA: Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Kilka słów od siebie: 6
KoloMenek Opublikowano 6 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 6 Lipca 2017 Twój nick w MTA: KoloMenek Twój serial w MTA: 01D0A5C288FD70FA8CC3731759529DB2 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Rok temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Za okradanie bazy TDP poprzez konto Czarnego Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Aby grac z swoja ekipa na legalu a nie zmieniac seriale co chwile bo nie mam czasu na bawienie sie w reinstalacje windowsa po kazdym banie. Kilka słów od siebie: Chcialbym przeprosic Nestyego za to co zrobilem, wrobil mnie a ja dalem sie nabrac. Teraz wiem zeby nie brac wszystkiego w pierwszym stopniu. GET, 11 Lipca 2017 Zostajesz odrzucony przez swoje fałszywe podejście w ostatnim czasie do Administracji FG. Nie zmieniłeś się kompletnie na nic, a Twoje gadanie każdemu, że i tak wejdziesz na innym serialu nic Ci nie da. 1 1
HurtMechanic Opublikowano 6 Lipca 2017 Zawieszony Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: SCotA*Hurt Twój serial w MTA: 9ED6342C13C02ABFF787205478C98033 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: 3-4 miesiące temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Wyzywanie,loganie Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Chciałbym znów grać na serwerze spędzałem na nim wiele czasu dawało mi to dużo zabawy Kilka słów od siebie: Chciałbym przeprosić wszystkich graczy których obraziłem z różnych powodów w czasie swojej gry na fragujemy czasami były to wyzwiska bez powodu a czasami byłem prowokowany.Człowiek nie docenia tego co ma póki tego nie straci Edytowane 6 Lipca 2017 przez HurtMechanic GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę, ale zostaniesz wpisany na czarną listę.
AdiwPLub Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: Stary Fragowy |EZ|9Lat|AdiwPL aktualny 1Tg^AdiwWuPL Twój serial w MTA: ED0136F0ACD9EB9C223530C8C746D3F4 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: 15 lipca 2016r. Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Zmieniłem swój nick na imie i nazwisko dziewczyny jednego z bylych administratorów, prowokowalem, obrazalem graczy na serwerze niekiedy bez powodu, psulem reputacje serwera na YT. Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: ponieważ chciałbym wrócić do starych czasów przypomnieć sobie jak to było kiedyś, pograc z kumplami z team'u nie tylko przez jeden dzień tylko dłużej. Kilka słów od siebie: Na wstepie chciałbym przeprosić dziewczyne Uzilla(wiem że prawdopodobnie dziewczyna Uzilla tego nie będzie czytała ale inaczej nie mam jak Jej przeprosić), całą społeczność FG za swoje zachowanie a w szczególności Uzilla i Nestyego jak i innych administratorów serwera DayZ. Nie rozumiałem wtedy jak dużo pracy i wysiłku wkladacie w ten serwer by stał sie jak najlepszy a ja w tym Wam przeszkadzalem swoim zachowaniem. To się juz więcej nie powtórzy. Przepraszam... Edytowane 6 Lipca 2017 przez AdiwPLub GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę, ale zostaniesz wpisany na czarną listę. 1 1
Bicekk* Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: Bicek^G Twój serial w MTA: 52D2BC74597784F6BBB264E9C6B71653 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: ~Miesiąc temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Kopiowałem Magazynki i nauczyłem tego jednej grupy [BB] Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Ponieważ Fragujemy to jeden z nalepszych serwerow MTA DayZ i gra tam cała moja ekipa i smutno się słucha tego co mówią gdy ty siedzę na team speaku ;# Kilka słów od siebie: Myślę że powinienem dostać drugą szansę, i przepraszam całą społeczność za spowodowane szkody dla serwera [SERIAL JEST INNY [NOWY] PONIEWAŻ MAM NOWY KOMPUTER] lecz ban ciągle zostaje poniważ mam ten sam dysk <3 Edytowane 6 Lipca 2017 przez Bicekk* Ciagle ban zostaje ;d GET, 11 Lipca 2017 Wstrzymujemy się od decyzji na czas nieokreślony. GET, 12 Sierpnia 2017 Dostaniesz ostatnią szansę - warunki znasz. Jakiekolwiek złamanie regulaminu zakończy się banem bez możliwości unbana. 2 1
DeadLive Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Twój nick w MTA: DraN, aktualny pwnD Twój serial w MTA: 0AA20BCD0A7C6E9B11BC8550D6C95292 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: około 2 tygodni temu. Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: obrażanie innych graczy. Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Ponieważ Fragujemy jest jednym z najlepszych serwerów MTA DayZ, również wspominam dobre chwile spędzone na serwerze w dobrym towarzystwie. Kilka słów od siebie: Chciałbym dostać drugą szansę na serwerze i myślę że nie sprawię już żadnego problemu serwerowi oraz graczom. Również chciałbym przeprosić wszystkich graczy których obraziłem z różnych powodów w czasie swojej gry na fragujemy czasami były to wyzwiska bez powodu. GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę, ale zostaniesz wpisany na czarną listę. 4
Walezenka Opublikowano 6 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 6 Lipca 2017 Twój nick w MTA: Wazelinka Twój serial w MTA: C16B53550E8DC0F2A8D58292FFD14534 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Rok temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Bana dostałem za obrażanie Nestyego i całej sieci Fragujemy. Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Unbana chciałlbym uzyskać, by móc grać z ekipą i pokazać, że potrafię się zachować. Kilka słów od siebie: Na wstępie chce przeprosić Nestyego, wiem, że to co robiłem było idiotyzmem, ale chce bardzo pokazać, że się zmieniłem i potrafię się zachowywać, wiem, że tego co zrobiłem nie da się już cofnąć, ale mam nadzieję, że Nesty zaufa mi i pozwoli pokazać się z tej dobrej strony. Od 1 tygodnia serwera już na nim grałem i nigdy nie było ze mną problemu, dopiero wtedy coś we mnie wstąpiło... To już nigdy się nie powtórzy. Jeszcze raz przepraszam i proszę o drugą szanse. GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę, ale zostaniesz wpisany na czarną listę. 1 1
MrEdiWolf Opublikowano 7 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: 1Tg^CheTaH*TpU Twój serial w MTA: 7DA2DACF3D68E9428BA43AABD7C30993 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Dwa lata temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: za spamowanie bindami co powodowalo lagi na serwerze Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Aby grac ze swoja ekipa i pograc na jakims fajnym polskim serwie Kilka słów od siebie: Chcialbym przeprosic Nestiego za to co zrobilem i za szkody ktore zrobilem na jego serwerze Edytowane 10 Lipca 2017 przez MrEdiWolf GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę. 2 1
bobek12345 Opublikowano 8 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: Hg2^Popo Twój serial w MTA: 07BF96764FB7C05164EE2C36684F5E42 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Bana otrzymałem jakiś rok temu. Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Bana otrzymałem za obrażanie serwera i jego administracji a w szczególności admina Nesty Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Unbana chciałbym uzyskać ponieważ wiążę z tym serwerem dużo fajnych i miłych wspomnień , na serwerze jest bardzo bardzo miła atmosfera aż prosi się o grę. Kilka słów od siebie: Chciałby przeprosić Nestyego i wszystkich graczy za moje zachowanie w tamtym czasie byłem jeszcze wtedy młody i głupi a teraz żałuję tego co zrobiłem . Edytowane 9 Lipca 2017 przez bobek12345 GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę, ale zostaniesz wpisany na czarną listę. 1 1
Feliann Opublikowano 10 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Lipca 2017 Twój nick w MTA: NzRFelian Twój serial w MTA: 9E68C858DEF2548143DD696BB4654DA3 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Na początku tego roku Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Za wyzywanie Keega Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: Chciałbym dostać unbna żeby pograć ze starymi znajomymi. Kilka słów od siebie: Chciałbym prosić o ostatnia szanse, i przy okazji przeprosić Keega za moje słowa. Jestem pewny że nic takiego się więcej nie powtórzy. GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę. 3
Maxy Opublikowano 11 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 11 Lipca 2017 (edytowane) Twój nick w MTA: YungMaXy Twój serial w MTA: 84FF0507CCE0E522918BB9D7211DE893 Kiedy otrzymałeś banicję na naszym serwerze: ~3tygodnie temu Za co otrzymałeś banicję na naszym serwerze: Niestosowne zachowanie, obrazanie wlasciciela, oszustwa, ukrywanie malyy'ego Dlaczego chciałbyś uzyskać unbana: No co tutaj dużo gadać, najlepszy polski serwer dayz Kilka słów od siebie: Po pewnym czasie stwierdziłem że to co zrobiłem było głupie i nie odpowiednie, jeżeli dostałbym 2-gą szanse to bym się starał aby to się już nie powtórzyło Edytowane 11 Lipca 2017 przez Maxy GET, 11 Lipca 2017 Dostaniesz ostatnią szansę. 3
Właściciel GET Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Autor Właściciel Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi