Kinger Opublikowano 21 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Lipca 2017 Nick: Kinder Login: Kinger Imię: Oskar Wiek: 16 lat Twoje KDR: Aktualnie 0.79, Niestety grałem z 6 typkami, ktorzy nie umią szczelać, i tylko ja coś robiłem, a słyszałem ze u was jest ogar, więc czemu nie skorzystać. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: mikrofon mam dobry,sprzęt tez. Jak często grasz na serwie: Codziennie od 11-13 do 23-02 Od kiedy grasz na serwerze: zaczołem tu grac na nowo chyba 6dni temu, 3lata temu tu grałem w gangu G.R.O.M nie wiem czy ktoś jeszcze pamięta Od kiedy grasz w DayZ: już długo, nie tylko na polskich serwerach, ale teraz tylko na fragujemy. Umiejętność pilotowania (0-10): 89/10 Umiejętność strzelania (0-10): 9/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9/10 Znajomość mapy (0-10): 10/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jestem w stanie od czasu do czasu wpłacać PSC W jakich grupach uczestniczyłeś?: 3lata temu to te G.R.O.M, RcV,Yakuza Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Oczywiscie będę jak będzie trzeba pssss. Rivek, jeśli chodzi ci o tego oszusta to nie, to nie ja, juz rozmawiałem z liderem rcv i on sam wiedział ze to nie ja....
Dzejsoon Opublikowano 23 Lipca 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Nick: Klamka Login: kamaczek Imię: Łukasz Wiek: 14 Twoje KDR: 1.03 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: codziennie tak 5/6h Od kiedy grasz na serwerze: 4 miesiące z przerwami zaniedlugo 5 miesiecy Od kiedy grasz w DayZ: 1 rok z przerwami Umiejętność pilotowania (0-10): Dodo: 7/10 nie umiem lądować xD helka: 9/10 Umiejętność strzelania (0-10): 8/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9/10 Znajomość mapy (0-10): 7/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): tak W jakich grupach uczestniczyłeś?: Pb,STM,Kt,MIB Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: Jasne dzisiaj nawet jest wiec będę oczywiście !! Jakby coś nie pasowało mogę wejść na ts i tam pogadać
RivEk Opublikowano 23 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 23 Lipca 2017 Kinger, niestety mowie z góry tobie NIE A ty klameczka możesz wejść na ts3 zobacze co i jak, narazie nic ci nie powiem. ts3 dostaniesz na pw
Melluś Opublikowano 23 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Nick: Monek,Mchlk,#GG Login yep : Imię: Gerard Wiek: 14 lat Twoje KDR 1.12 : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? tak : Jak często grasz na serwie: po 2 godz Od kiedy grasz na serwerze: od roku Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10) 6/10 : Umiejętność strzelania (0-10):9/10 Umiejętność kierowania pojazdów 7/10 (0-10): Znajomość mapy (0-10): 8/20 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Nie W jakich grupach uczestniczyłeś?: KT,Ev Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Tak
RivEk Opublikowano 25 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Monek, pisałem Ci, że twoje podanie jest rozpatrzone NEGATYWNIE. Nie pisz więcej podań w tej rekrutacji. Rekrutacja zostaje zamknięta z powodu pełnego składu ekipy. Edytowane 25 Lipca 2017 przez RivEk
NeJtanoFeJkano Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick:Fejke[R] Login:KrejziGT Imię: Natan Wiek: 16 Twoje KDR:1.6 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?:TAK Jak często grasz na serwie: 6-9 godz. Od kiedy grasz na serwerze:2 lata Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10):8/10 Umiejętność strzelania (0-10): 9/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10):8/10 Znajomość mapy (0-10):9/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie):TAK W jakich grupach uczestniczyłeś?:QQ : Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?:Tak, bardzo Edytowane 8 Sierpnia 2017 przez NeJtanoFeJkano
Ananus Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Nick: Ananus Login: Ananus Imię: Kuba Wiek: 17 Twoje KDR: 1.65 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak. Jak często grasz na serwie: 4/6h na dzień. Od kiedy grasz na serwerze: Od 1,5 roku ale miałem przerwę jakiś rok. Od kiedy grasz w DayZ: Od 7-8lat. Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania (0-10): 8/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9/10 Znajomość mapy (0-10): 10/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak. W jakich grupach uczestniczyłeś?: WR, GB ale to z przed 1,5 roku a teraz w SiTe i .qq. niestety się rozpadły. Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Tak. 2
satyrekpl Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: satyrekpl Login:satyrekpl Imię: adrian Wiek: 15 Twoje KDR: 1 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: oczywiscie Jak często grasz na serwie: nie wiem zaczynam Od kiedy grasz na serwerze: nie pamietam Od kiedy grasz w DayZ: no 2 lata weteran , rozwale cie na tacticu Umiejętność pilotowania (0-10): 0 Umiejętność strzelania (0-10): 4 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 10 Znajomość mapy (0-10): 10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): nie W jakich grupach uczestniczyłeś?: undead team Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: oczywiscie Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez satyrekpl
jakub12ck Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Nick: jakub12ck Login: jakub12ck Imię: jakub Wiek: 15 Twoje KDR: 1 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Posiadam to i to Jak często grasz na serwie: Zależy od dnia i o której wstane ale staram sie codziennie po 3-4 godziny być Od kiedy grasz na serwerze: Gram od nie dawna, ale kiedyś grałem Od kiedy grasz w DayZ: 2 Lata Umiejętność pilotowania (0-10): 6 Umiejętność strzelania (0-10): 7 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 7 Znajomość mapy (0-10): 8 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Zależy W jakich grupach uczestniczyłeś?: Tutaj w żadnej, ale na innych serverach byłem w innych grupach Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Tak
RivEk Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wykluczony Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Na 1 stronie ostatni post napisałem, że rekrutacja zostaje zamknięta. Niestety nie jestem autorem tematu i na górze nie moge zmienić statusu ;/. Założyłem nowy temat, zapraszam do składania tam podań.
Legendarny Fragowicz WielBond Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi