SamsungPLL Opublikowano 25 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 (edytowane) Rekrutacja do BB - Status: ON Co oferujemy: - Bazę na zawsze - Miłą atmosferę - Własny serwer komunikacyjny TS3 - Dużą aktywność na wydarzeniach (np. reset pojazdów) - W przyszłości skin grupowy Co oczekujemy: - KDR 1.0+ - Sprawny mikrofon - Komunikator głosowy TS3 - Aktywność na serwerze - Umiejętność prowadzenia pojazdów oraz strzelania - Kultura - Znajomość mapy Wzór: Nick: Login: Imię: Wiek: Twoje KDR: Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Jak często grasz na serwie: Od kiedy grasz na serwerze: Od kiedy grasz w DayZ: Umiejętność pilotowania (0-10): Umiejętność strzelania (0-10): Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): Znajomość mapy (0-10): Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): W jakich grupach uczestniczyłeś?: Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: [!] Składki na bazę są niekonieczne! [!] Edytowane 2 Lipca 2017 przez SamsungPLL OPEN REKRU 1
Tatafotlixa Opublikowano 27 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Nick: Kinzu Login:Latek1 Imie: Piotr Wiek: 13 Twoje KDR: 0.96 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?:Tak Jak często grasz na serwie: 2-6h Od kiedy grasz na serwerze: Od 9 mieś. Od kiedy grasz w DayZ: Od 2 lat lecz miałem 7 miesięcy przerwy Umiejętność pilotowania (0-10): 6/10 Umiejętność strzelania (0-10): 7/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8/10 Znajomość mapy (0-10): 10/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach uczestniczyłeś?: W NSG z Memobrodym. Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Oczywiście ((Aplikacja napisana przez Telefon)) Edytowane 27 Maja 2017 przez Tatafotlixa Dopiska
Kacpisss Opublikowano 27 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Nick: Kacpiiss Login: K4PEJ Imię: Kacper Wiek: 17. Twoje KD: 0,00 w tym momencie. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Posiadam. Jak często grasz na serwie: od 2-8h. Od kiedy grasz na serwerze: Od trzech tygodni. Od kiedy grasz w DayZ: Jest to mój pierwszy serwer w stylu Dayz. Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania (0-10): 7/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9/10 Znajomość mapy (0-10): 9.5/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jak na razie nie ma takiej opcji. W jakich grupach uczestniczyłeś?: Brak. Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Oczywiście zawsze jestem. Edytowane 27 Maja 2017 przez Kacpisss błąd
RivEk Opublikowano 27 Maja 2017 Wykluczony Opublikowano 27 Maja 2017 Kacpiiss - twoje podanie zostaje odrzucone. Kinzu - Wbij na ts3, który dam ci na pw i pogadamy kiedys jak zlapiesz nas.
xBuffer Opublikowano 27 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 Nick: xBuffer Login: KeeY Imię: Patryk Wiek: 16 Twoje KDR: 1.10 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? tak : Jak często grasz na serwie: codziennie Od kiedy grasz na serwerze: niewiem Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 10 Umiejętność strzelania (0-10): 9 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9 Znajomość mapy (0-10): 9 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): tak W jakich grupach uczestniczyłeś?: zadnej Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: tak
RivEk Opublikowano 28 Maja 2017 Wykluczony Opublikowano 28 Maja 2017 xBuffer - Zgłoś sie na ts3, który podam ci na pw.
SamsungPLL Opublikowano 2 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2017 REKRUTACJA DALEJ OTWARTA! Zapraszamy do pisania podań, przyjmiemy jeszcze jedna osobę
hartu14 Opublikowano 2 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Czerwca 2017 Nick: Login:Hartu Imię:Marek Wiek: 16lat Twoje KDR: kiedys 2.89 tera 0 bo nie gralem dogo Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?:TAK Jak często grasz na serwie: Od kiedy grasz na serwerze:grac moge zawsze a gram od 1.5lat Od kiedy grasz w DayZ: nwm 2-3lat Umiejętność pilotowania (0-10): 5 Umiejętność strzelania (0-10): nwm ale tak z 8 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): tez z 8 Znajomość mapy (0-10): 10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): W jakich grupach uczestniczyłeś?: Tak a w grupach bylem hg2 sm I inne Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?:TAK
TheLewapUP Opublikowano 3 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nick: ReN Imię : Paweł Wiek: 15 lat Twoje KDR: Kiedyś 1.5 teraz po resecie 1.2 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: TAK Jak często grasz na serwie: Jestem mega aktywny mogę siedzieć od 15 do nawet 12 w nocy Od kiedy grasz na serwie: gram od ponad 2 lat z przerwami Umiejętność pilotowania (0-10): 10 Umiejętność strzelania (0-10): 7 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 7 Znajomość mapy (0-10): 10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Tak W jakich grupach uczestniczyłeś: Byłem w LoW , GB , SW Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Tak
NatusYT Opublikowano 3 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 3 Czerwca 2017 Nick: Natus Login: NatusYT Imię: Michał Wiek: 16 Twoje KDR: 0.50 ( moim zdaniem nie powinno to się liczyc tylko dobra współpraca i zabawa ) Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: RACZEJ TAK Jak często grasz na serwie: Często Od kiedy grasz na serwerze: 3 dni Od kiedy grasz w DayZ: 2 Lata Umiejętność pilotowania (0-10): 7/10 Umiejętność strzelania (0-10):9/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 10/10 Znajomość mapy (0-10): 8.5/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): TAK W jakich grupach uczestniczyłeś?: W jednej ( odszedłem powód: brak aktywności ) Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: TAK
WegielNaRaty Opublikowano 4 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 Nick: WegielNaRaty Login: WegielNaRaty Imię: Wojciech Wiek: 22 Twoje KDR: 0.79 Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Tak Jak często grasz na serwie: Zalezy jak wypadają zmiany w pracy, ale staram się często bywać Od kiedy grasz na serwerze: Hmm, ok. tygodnia Od kiedy grasz w DayZ: Kilka dobrych lat Umiejętność pilotowania (0-10): 8 Umiejętność strzelania (0-10): 8 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 8 Znajomość mapy (0-10): 8 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jak będzie trzeba to sam mogę opłacić. W jakich grupach uczestniczyłeś?: Brak Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Postaram się.
SamsungPLL Opublikowano 4 Czerwca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2017 (edytowane) @hartu14 moim zdaniem poddanie pisanie na kolanie + Jakieś dowody do KRD by się przydały bo napisać ze 2.89 KDR miałem to każdy może ale kto mi uwierzy @TheLewapUP Zgłoś się na Ts3 który podam Ci na PW na forum @NatusYT to co napisałeś to masz rację ale też jakieś oczekiwania mamy a ty nich nie spełniasz, wybacz. Odrzucam. 18 godzin temu, NatusYT napisał: Twoje KDR: 0.50 ( moim zdaniem nie powinno to się liczyc tylko dobra współpraca i zabawa ) @WegielNaRaty jeżeli chcesz zgłoś się na TS3 który podam Ci na PW na forum REKRUTACJA NA CZAS TYMCZASOWY ZOSTAJE ZAMKNIĘTA! Dziękujemy wszystkim za pisanie poddań i myślimy że zgłosicie się na TS3 który podam na PW na forum. Rekrutacja za jakiś czas zostanie ponownie otwarta! Edytowane 4 Czerwca 2017 przez SamsungPLL
RivEk Opublikowano 18 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 18 Czerwca 2017 Rekrutacja zostaje ponownie OTWARTA. Zapraszamy do składania podań !
Melluś Opublikowano 19 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Czerwca 2017 Nick: Monek^ Login: IG Imię: Gerard Wiek: 14 lat Twoje KDR 0.74 | Jestem dobry ale nie mam z kim grać.| : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3 tak : Jak często grasz na serwie: codziennie Od kiedy grasz na serwerze od 1 roku : Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10): 6/10 Umiejętność strzelania (0-10): 9.5/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10) 8/10 : Znajomość mapy (0-10): 8/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie) Nie : W jakich grupach uczestniczyłeś?: KvK,1s | to ta sama grupa ale nie miałem z kim grac.| Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: tak
RivEk Opublikowano 19 Czerwca 2017 Wykluczony Opublikowano 19 Czerwca 2017 Monek^, wejdz na naszego ts3, którego podam Ci na pw. Jutro około godziny 15-20. Zobaczymy co potrafisz
teeZ Opublikowano 9 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lipca 2017 Nick: t3ziG Login: t3ziG Imię: Patryk Wiek: 17 lat Twoje KDR: Aktualnie 0, gdyż wbiłem na MTA po 2 letniej przerwie. Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3?: Mikrofon mam lekko uszkodzony, ale kupuje na dniach nowy Jak często grasz na serwie: Ogólnie na serwerze kiedyś grałem, przesiedziałem na tej gierce sporo czasu i musiałem odpocząć grałem z dobre 3 lata dzień w dzień, po 2 latach postanowiłem wrócić! Od kiedy grasz na serwerze: Opisane wyzej Od kiedy grasz w DayZ: W DayZ zacząłem grać, przez kolegów mówili masz GTA dawaj pograj z nami w MTA w DAYZ i gra mnie bardzo zaciekawiła! Umiejętność pilotowania (0-10): 8/10 Umiejętność strzelania (0-10): 8/10 Umiejętność kierowania pojazdów (0-10): 9/10 Znajomość mapy (0-10): 9/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie): Jestem w stanie od czasu do czasu wpłacać PSC/PayPal W jakich grupach uczestniczyłeś?: Kiedyś z 5 kolegami grałem, ale nie pamiętam nazwy tej ekipy! Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Jestem aktywny prawie 24/7 gdyż mogę do kontaktu podać nawet numer telefonu, czy fb! 1
Melluś Opublikowano 15 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Lipca 2017 Nick: Sm4rt Login: yep Imię: Gerard Wiek 14 lat : Twoje KDR 1.00 : Czy posiadasz sprawny mikrofon oraz TS3? tak : Jak często grasz na serwie: codziennie po kilka godzin zalezy od humory minimum godzina Od kiedy grasz na serwerze: Roczek będzie Od kiedy grasz w DayZ: 4 lata Umiejętność pilotowania (0-10) 6/10 : Umiejętność strzelania (0-10) 9.5/10 : Umiejętność kierowania pojazdów (0-10) 6.5/10 : Znajomość mapy (0-10): 8/10 Składki na ulepszanie bazy (Tak/Nie) Tak : W jakich grupach uczestniczyłeś KT,KvK ?: Czy będziesz aktywny na wydarzeniach takich jak: reset pojazdów?: Tak
RivEk Opublikowano 20 Lipca 2017 Wykluczony Opublikowano 20 Lipca 2017 Na ts gadamy ciagle, mozliwe ze wrocisz do ekipy.
Rekomendowane odpowiedzi