KRVPSKI Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 7 minut temu, SexyBanan napisał: Nick:SexyBanan Login:filipowski12221 Imienia:Filip Wiek:15 TS3 oraz sprawny mikrofon: ts3 sprawny mikrofon sprawny KD Ratio: Poprzednia edycja prawie 4.0 teraz ledwo 2.0 poniewaz nie gram xd Jak często grasz na serwerze: kilka godzin dziennie Od kiedy grasz na serwerze: tak z 3 lata Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata Pilot 1/10: 9/10 Strzelec 1/10: 10/10 Kierowca 1/10: 8/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?To zależy od humoru xD jak mam dobry to respie się i staram sie je odzyskać jak nie to ide do bazy i na nowo idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: odzyskać stare Cytuj Na serwerze grasz 3 lata a na modzie DayZ 2 lata? Kilka godzin na serwerze? W opisie masz, że malutko grasz:P A jak dobrze pamiętam to chyba w Niepli jesteś.
GeForce Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Teraz, malyy napisał: Na serwerze grasz 3 lata a na modzie DayZ 2 lata? Kilka godzin na serwerze? W opisie masz, że malutko grasz:P A jak dobrze pamiętam to chyba w Niepli jesteś. sprawdzam moje szanse XD nie zostawie Cie przecież <3
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 11 Sierpnia 2017 @SexyBanan Nie rób sobie żartów. Odrzucam!
Bandz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Sierpnia 2017 (edytowane) /del bo slyszalem ze macie fulla Edytowane 16 Sierpnia 2017 przez Bandz
Fishu Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Nick: Fishu Login: Huudzik Imię: Seba Wiek: 17 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: ta KD Ratio: samemu to trudniej 1 dzien z ekipa i bedzie 2.0+ Jak często grasz na serwerze: na serwerze dopiero 3h ale gralem na Non stop dayz ciagle Od kiedy grasz na serwerze: aktualnie 1 dzien ale gralem sporo kiedys Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 3lata Pilot 1/10: 5/6 Strzelec 1/10: 8 Kierowca 1/10: 8 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Na poczatku staram sie wrocic po moje cialo moze cos zostalo potem jak cos zebralem odloze do bazy i lece do bazy z 1/2 magami do jakiejs broni
Dzejsoon Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nick: Dzejson Login: Kalaumek Imię: Łukasz Wiek: 14 lat (lecz mam ogarnięty głos oraz jestem ogarnięty umysłowo ) TS3 oraz sprawny mikrofon: oczywiście ze tak KD Ratio: 1.21 (lecz konto jest w miare stare i na nim uczylem się grać z 1.00 zrobiłem 1.21 więc juz jest lepiej) Jak często grasz na serwerze: codziennie od 3 do 6 godzin nawet dłużej Od kiedy grasz na serwerze: 5 miesięcy z przerwami (grałem pod innymi nickami jak ktoś mnie nie kojarzy) Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 1rok z przerwami Pilot 1/10: 7/8 Strzelec 1/10: 8 Kierowca 1/10: 9 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: a więc tak na początku ide do bazy wziąć 1/2 magi i szybko pobiedź na miejsce gdzie mnie zabili i odzyskać itemy Pozdrawiam Dzejson
Deksu ツ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nick: Deksu Login: Deksu Imię: Jan Wiek: 15 TS3 oraz sprawny mikrofon: Tak KD Ratio: 1.00 Jak często grasz na serwerze: Staram się codziennie Od kiedy grasz na serwerze: Od 2 lat może więcej. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 2 lat może więcej. Pilot 1/10: 7/10 Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 8/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? Staram się odzyskac stare.
Grimmjow Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Zawieszony Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nick: papiez Login: Mrowka226 Imię: Marcin Wiek: 16 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: tak KD Ratio: 1,7 na drugim koncie 2,0+ Jak często grasz na serwerze: cpdziennie po 7h Od kiedy grasz na serwerze: od 2 miesięcy Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata Pilot 1/10: 6/10 Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 9/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zależy czy ktoś żyje na itemach, jeśli nie idę do bazy i odbijam je, jeśli tak respie sie tam i lootuje sie.
Makaveli. Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 46 minutes ago, Grimmjow said: Nick: papiez Login: Mrowka226 Imię: Marcin Wiek: 16 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: tak KD Ratio: 1,7 na drugim koncie 2,0+ Jak często grasz na serwerze: cpdziennie po 7h Od kiedy grasz na serwerze: od 2 miesięcy Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 2 lata Pilot 1/10: 6/10 Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 9/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Zależy czy ktoś żyje na itemach, jeśli nie idę do bazy i odbijam je, jeśli tak respie sie tam i lootuje sie. Nie polecam . XD 1
AkiK1NG Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Nick: AkiK1NG Login: Aki Imię: Mateusz Wiek: 19 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: Oczywiście KD Ratio: 1.90 Jak często grasz na serwerze: zależy od pracy Od kiedy grasz na serwerze: od 2 miesięcy Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: 3 lata Pilot 1/10: 8/10 chyba że wylatuje dodo tyłem wtedy przyps. Strzelec 1/10: 9/10 Kierowca 1/10: 7/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?: Zwykle respie się w miejscu gdzie umarłem i próbuje odzyskać swoją itemizacje.
BidWild Opublikowano 18 Sierpnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: Nauthilus Login: pinio Imię: Jakub Wiek: 18 TS3 oraz sprawny mikrofon: Wszystko jest KD Ratio: 0.75 dlatego że często ktoś mnie ubiją jak nie mam broni. Ale to nie jest problem je poprawić Jak często grasz na serwerze: Prawie codziennie, odkąd wróciłem z przerwy w grze Od kiedy grasz na serwerze: Już nawet nie pamiętam, ale już trochę jest przegrane na serwerze. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: od jakiś 4-5 lat Pilot 1/10: 8-9/10 Strzelec 1/10: 8-9/10 Kierowca 1/10: 8/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się je odzyskać bo po co tracić 2x tyle itemów jeśli jest szansa odzyskania ich. Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez BidWild
Kuli:D Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nick:PuF<3 Login:Kuli Imię:Filip Wiek:18 TS3 oraz sprawny mikrofon:Posiadam KD Ratio:1.77 Jak często grasz na serwerze:Po 5 h dziennie Od kiedy grasz na serwerze:Od 2-3mies Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ:Od wersji 1.3 Pilot 1/10:8 Strzelec 1/10:Na ziemi 8/10 samochd 6/10 Kierowca 1/10:9 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Idem o stare
NoLiMiT Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nick:NoLiMiT Login: NoLiMiT Imię: Krystian Wiek: 18 TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam KD Ratio: 3.18 Jak często grasz na serwerze: Teraz zamierzam grać więc będę dostępny Od kiedy grasz na serwerze: Będzie już Roczek Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Około 3 lat , a w mta od 7 lat Pilot 1/10: 9/10 Strzelec 1/10: 7/10 Kierowca 1/10: 6/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Jeżeli stracę owe itemy próbuje je odzyskać lub chociaż znaleźć coś z czego mogę zabić i próbuję zrobić jak najwięcej na polu walki. Jeżeli niestety nie uda mi się to to wracam do bazy i biorę itemy które wcześniej przyniosłem (Zawsze lootuje 2h aby mieć z czego strzelać ;P)
Han Solo Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nick: SebastianGitara Login: Leans Imię: Patryk Wiek: 20 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: Oczywiście że posiadam, to podstawa grania na takich serverach. KD Ratio: 1.0 Do tej pory Jak często grasz na serwerze: Mimo iż dopiero zaczynam staram się poświęcić 3,4 godz dziennie na serverze nie zawsze jest to taki czas gdyż mam również prace. Od kiedy grasz na serwerze: Na serverze gram od niedawna aczkolwiek szukam ludzi do wspólnej gry żeby przystać tutaj na dłużej. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Na DAYZ modzie gram już dobre pare lat, mam doświadczenie i grałem na różnych serverach głównie w ekipach bo samemu szybko sie nudziło. Pilot 1/10: 10/10 B) Strzelec 1/10: 8/10 Kierowca 1/10: 7/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Po ewentualnym utraceniu swoich przedmiotów o ile będzie taka możliwość w pierwszej kolejności poinformuje członków swojej ekipy aby ci pomogli mi je odzyskać, aczkolwiek jeżeli nie będzie nikogo kto będzie mi w stanie pomóc w miare możliwości będę starał się na różnoraki sposób odzykać posiadane przeze mnie wcześniej przedmioty. Mam nadzieje że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie z góry pozdrawiam Patryk.
SantarPL Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nick: SantarPL Login: SantarPL Imię: Klaudiusz Wiek: 15 lat TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam i również mam sprawny mikrofon KD Ratio: nie wiem co to jest ! Jak często grasz na serwerze: dopiero zaczołem grać ale postaram się grać często z Ekipą Od kiedy grasz na serwerze: od dziś Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: od 2 lat gram w gry DayZ w tym MTA jakieś 1.5 roku Pilot 9/10 Strzelec 5/10 Kierowca 7/10 byłem policjantem na innych serwerach Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare : prubuje odzyskać stare lecz nie w pojedynke udaję się do Bazy po karabinek np. MP5 albo AK47 i z ekipą robimy najazd !
Walezenka Opublikowano 22 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Sierpnia 2017 1. @Fishu Odrzucam. 2. @Kalaumka Odrzucam. 3. @Deksu ツ Odrzucam. 4. @Grimmjow Odrzucam. 5. @AkiK1NG Odrzucam. 6. @BidWild Odrzucam. 7. @Kuli:D Niestety odrzucam. 8. @NoLiMiT Odrzucam. 9. @Han Solo Odrzucam. 10. @SantarPL Odrzucam.
DiPuu Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Nick: DiPuu Login: dipack Imię ; Marcin Wiek ; 14 TS3 oraz sprawny mikrofon: Oczywiście. KD Ratio ; 1.70 Jak często grasz na serwie ; codziennie po kilka godzin. Od kiedy grasz na serwerze; Od około roku. Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: W moda DayZ gram od około dwóch lat. Pilot 1/10 ; 5 Strzelec 1/10 ; 7/8 Kierowca 1/10 ; 7 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy?(idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare lub zdobyć): Staram się je odzyskać kilka razy, jeśli mi się to nie udaje to wracam do bazy i biorę nowe.
StivMajster Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick: StivMajster Login: AraB Imię: Patryk Wiek: 17 TS3 oraz sprawny mikrofon: Posiadam KD Ratio: 1.06 ponieważ w starej grupie ciągle kierowałem autem , lecz szybko odrabiam. Jak często grasz na serwerze: Codziennie Od kiedy grasz na serwerze: Od 4 miesięcy Od kiedy grasz w MTA na modzie DayZ: Od 4 miesięcy Pilot 1/10: 4/10 Strzelec 1/10: 8/10 Kierowca 1/10: 10/10 Co zrobisz jeżeli stracisz itemy? idziesz do bazy bierzesz nowe czy starasz się odzyskać stare: Staram się odzyskać stare lecz gdy wiem , że jest to nie możliwe to biorę nowe . Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez StivMajster Niedokładnie ponieważ nie zrozumiałem jednego punktu i chciałem poprawić.
Zasłużony Fragowicz estut;* Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Sierpnia 2017 @StivMajster - Odrzucam. @DiPuu - Odrzucam. Rekrutacja zostaje zamknięta, dziękujemy za złożone podania - życzymy powodzenia innym razem!
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi