eMus Opublikowano 5 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Imię: RafałWiek: 21/22 Pochodzę z serwera: ZM / gram również na GG i ONLY DD2Od kiedy u nas grasz: Od początku bądź od założenia konta czyli na pewno z 3 bardzo dobrze spędzone lata Za co cenisz naszą sieć: Za super zgranie w teamie, za cudowną administrację, za wspaniałą ekipę i za bardzo dobrze i mile spędzone chwile na serwerze. Również za miłą bardzo atmosferę.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: - Ponieważ sam staż u was jest dość długi. - Ponieważ dużo osób mnie pamięta choć jestem w szoku po mojej przerwie. - Chcę coś wnieść dla was i być przykładem na serwerze. ( heh choć różnie to bywa ze mną warrior Nesty nie komentujcie ponieważ rozmowa z wami jest inna niż z graczami jak i adminami ) Każdy popełnia czasami błędy lecz grunt że jest ich mało. - Równiez chciałbym żeby ludzie na forum pamiętali o mnie jak długo jestem z wami i na swój czas prywatny tyle ile mogę wam poświęcać to poświęcam Postaram się więcej. Inne informacje o sobie: Lubię piłkę nożną, Prawo, Mechanikę i zajmować się tym gdzie dzieje się zawsze coś nowego i nie tylko To tyle ode mnie Pozdrawiam Rafał ( eMus ) Edytowane 5 Maja 2017 przez eMus
Legendarny Fragowicz bygi Opublikowano 5 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Maja 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Legendarny Fragowicz bygi Opublikowano 7 Maja 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 7 Maja 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas! 2
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi