Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do ManInBlack - ZAMKNIETA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w grze : M0n3K

Jak dobrze :

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 6/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 7/10

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9.5/10

Twoje aktualne KD Ratio : 0.71 gram rzadko i nie mam ekipy.

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ]

Szukam ekipy i jesteście najlepszą która spełnia moje wymagania

Lubię pograć w ekipie i postrzelać głowy

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ]

Jestem zajebistym  strzelcem 

Umiem qbuga na tactics

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze : Boczyslaw

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ]: 8/9

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ]: 8

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ]: 6

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]: 8

Twoje aktualne KD Ratio : 0.67

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imię Bartłomiej, mam 21 lat, urodziłem się w Zabrzu (woj. Śląskie) i mieszkam tutaj aż do dnia dzisiejszego. Ponad 2 lata temu skończyłem szkołę, uczyłem się w szkole zawodowej - zawód: Mechanik Pojazdów Samochodowych. Wszystko toczyło się fajnie, jednak z pewnych powodów nie wstawiłem się na egzamin końcowy  - w sumie? Nie będę pisał dlaczego i dalej ciągnął tego tematu. Po jakimś czasie, podjąłem się pracy w ochronie, która "pilnowała" sklepów sieci "ROSSMAN". Pracowałem tam 9 miesięcy - po tym czasie, dotarło do mnie, że jestem za młody, żeby robić jako cieć choć nie ukrywam, że pieniądze złe nie były. Co dalej? Aktualnie pracuję sobie w firmie, która nazywa się "Schoeller Allibert" - co to jest? Już tłumaczę, jest to firma, która wytwarza pojemniki plastikowe oraz rzeczy do tego podobne (skrzynio-palety, skrzynki żywnościowe, kraty do piw, skrzynki składane etc.) Rozwinąłem troszeczku tą biografię ale brakuje tutaj ogólnie opisu mojej osoby, prawda? Tak więc czytając to dalej, właśnie na to natrafisz. Nie będę pisał jaki jestem według mnie, napiszę jaki jestem według innych (mowa tutaj o znajomych). Z tego co mi mówią znajomi, jestem osobą dowcipną, zabawną, spokojną oraz sumienną.. No tak, ten Boczek ma same plusy... Jest idealny? Nie! Nie ma ludzi idealnych, mam też kilka minusów, które raczej nie będą wpływać w żaden sposób na rozgrywkę. Swego czasu byłem osobą dosyć nerwową, walczyłem z tym i udało się to zniwelować aczkolwiek są jeszcze osoby, które potrafią mnie wyprowadzić z równowagi - są to przeważnie 13-letnie "dzieci", które myślą, że pozjadały wszystkie rozumy. Co jak co, wszystko ma swoje granice. Ogólnie to bardzo lubię słuchać muzyki (RAP, DISCO-POLO, POP), wyjść z znajomymi na dwór, napić się zimnego piwa. Myślę, że tyle opsiu mojej osoby wystarczy.

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Wydaje się ogarnięta, nikt nie narzeka na Was.

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Jestem osobą myślę dojrzałą, szukam ekipy z którą będzie można przyjemnie pograć.

Opublikowano

Nick w grze : Cannabis3k

Jak dobrze : 

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 9.5

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 7

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 5

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]  9

Twoje aktualne KD Ratio : 1.7

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imie Adrian moje hobby granie w gry komputerowe

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ] Widze ze ogarniacie

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Potrzebujecie dobrego strzelca jak ja :D

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Mozna

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : Sm4rt,Monek

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 8.5/10

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 6/10

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 5/10

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9,5/10

Twoje aktualne KD Ratio : 1.15

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :

Jestem uczniem sportowego gimnazjum

interesuję się takimi grami jak CSGO i MTA Dayz

Uwielbiam grać w piłkę nożną

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]

Szukam dobrze prosperującej ekipy z bazą i strzelcami

Lubie grać w zwartej grupie

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] 

Jestem zarąbistym strzelcem

Lubie pośmieszkować

Jestem przyjazny

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Tak

Edytowane przez Monek.Mchlk
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nick w grze : Ananus

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 10/10

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 9/10

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 8/10

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 8/10

Twoje aktualne KD Ratio : 1,74

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : A więc od czego by tu zacząć, jestem Kuba mieszkam w województwie '' Świętokrzyskim''. Moje zainteresowania/hobby to piłka nożna oraz motoryzacja, na serwerze przebywam od 1-5 a nawet 6 godzin dziennie, lecz zdarzają się dni w których mnie nie ma wgl ponieważ to zależy od ilości pracy w danym dniu. Ale zawsze informuje o nieobecności. 

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ] Hmm dlaczego? Bo wydajecie mi się jedna z ogarniętych drużyn na serwie a tego właśnie nie mogłem dostać od innych. 

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ potrafię nawet jakoś tam strzelać, jestem bardzo komunikatywny no i dojrzały jak na swój wiek :)

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Oczywiście :()

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick w grze :Only'AK-47

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 9

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 8

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 9

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9.5

Twoje aktualne KD Ratio :1.51

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Jestem Natan.., Miły, sympatyczny i zawsze uśmiechnięty, dobrze nastawiony 

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]Miła atmosfera, zgrana ekipa, grupa bez kastratów

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]Dobry gracz, nie wyzywam, wyluzowany na każdą sytuacje w ekipie 

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? TAK

Edytowane przez NeJtanoFeJkano
Opublikowano

Nick w grze :Fishu

Jak dobrze :7/10     8/10    4/10      7/10

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ]

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ]

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ]

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]

Twoje aktualne KD Ratio :0:50

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]:Poniewaz widze ze macie rekru wiec potrzebujecie kompana do gry + jestem dosyc dobrym teammatem i graczem

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]:Mam dystans do siebie/poczucie humoru mozna na mnie liczyc na respach i zbiorkach

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ?:Jasne tylko zalezy ktorego bo najczesciej po doladowaniu nie mam hajsui :D

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze :D3!vV

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ]-9

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ]-7

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ]-7

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]-9

Twoje aktualne KD Ratio :1.60 ale leci w górę 

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Witam jestem Damian mam 16 mat gram w mta od 3 lat a na serwerze fragujemy 2 lata , posiadam mikrofon i ts3 .

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]-wybrałem ekipę  MIB ponieważ są ogarnięci i umią grać dobrze :D

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]-ponieważ dobrze strzelam i che pograć z wami 

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? taK

Edytowane przez D3!vV
Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : Flash

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] (7/10)

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] (10/10)

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] (9/10)

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] (8/10)

Twoje aktualne KD Ratio : 0.51 ponieważ dużo razy musialem sie przemieszczać po mapie naciskając przycisk Suicide

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Cześć jestem Mateusz mam 15 lat, lubię grać w rozmaite gry FPS na komputerze. Jestem osobą miłą, sympatyczną, dużo zaangarzowaną, żartobliwą ale do umiaru, cierpliwą, czasami bywam toxickiem. 

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ] Poniweważ, nie jestem w żadnym gangu, jesteście super grupą fajną ,miłą, bardzo ogarnięta oraz dobrze strzelającą. 

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Powody: Dobre strzelanie, jazda pojazdami lądowymi oraz powietrznymi, wprowadzam do gangu miłą i luźną atmosferę. 

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Oczywiście 

Edytowane przez Flashu
Opublikowano

Nick w grze : Davson69

- Jak dobrze :

- Strzelasz   8/10   

-  aktualne KD Ratio : kd ratio to 1.15

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 10/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]8/10

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :     Jestem Dawid lat 17  sympatyczny jestem gostek , fejm Siedlec (80km od wawy) (jak ktoś cos Browarek to chętnie) ogarnięty gram w dayz w sumię z 6 lat jak nie więcej . Interesuję się Dziewczynami i ogólnie to melo i takie tam . 

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ]  Macie rekrut, potrzebujecie ludzi

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] mape znam 100% doświadczenie jest  sympatyczny dwa razy nie trzeba mi powtarzać . Samemu Gra mi jakos nie podchodzi .

Opublikowano (edytowane)

Podanie odwolane

Edytowane przez RusHeR
Opublikowano

Nick w grze : Dawid

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 8 

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 9

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 6

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 8

Twoje aktualne KD Ratio : 2.80

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Sumieny, nie konfliktowy, humorystyczny. 

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Ponieważ nie mam gdzie teraz grać, a jesteście subiektywną ekipą.

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]: Ponieważ, mam sporę doświadczenie w Dayz, ponadto jestem aktywnym graczem.

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Jo

Opublikowano

Nick w grze : ROGAL.DDL

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 10

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 9

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 7/8

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 8/9

Twoje aktualne KD Ratio : 1.18

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imię Łukasz, pochodzę z województwa Podkarpackiego. Idę do 2 klasy gimnazjum. Mam poczucie humoru, mam duży dystans do siebie. Uwielbiam gry post apokaliptyczne oraz League of Legends. W grze League of legends mam range Silver 3.

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ nie mam z kim grać, szukam grupy dobrej i ogarniętej a kiedyś już byłem u was pod innym nickiem.

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Ponieważ już kiedyś u was bylem, gram codziennie od 1 do nawet 6/7 godzin i znam sie na Dayz

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Pewnie :)

Pozdrawiam ROGAL.DDL

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : Jakub12ck

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ] 8

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ] 7

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ] 6

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 8

Twoje aktualne KD Ratio : 0.95 - Nabiję, Gram od niedawna :) Prawie 1.00 ;/

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imię jakub, gram w mta od 3-4 lat a na modzie DayZ 2 lata. Gram dziennie po 3-4 godziny nie lubię siedzieć za dużo przy komputerku. :)

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]

Zauważyłem że jesteście ogarnięci, przejmujecie wszystkie crashe i postanowiłem tutaj dołączyć i wspierać was :D

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ] Dlaczego? Nie wiem, wasza decyzja wasza grupa

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ? Zależy od dnia ale myślę że tak :)

Edytowane przez jakub12ck
  • 4 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności