Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja do ManInBlack - ZAMKNIETA

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

j9QssQd.thumb.png.8a36db3250490d9f9a64ebb9a9065e3e.png

Rekrutacja [Zamknieta]

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Liderzy grupy --->> .:K!LL3R:. oraz T!G3R

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Wymagania :

- TeamSpeak 3 oraz sprawny mikrofon

- Wiek 15+ (lub po mutacji)

- Aktywność na serwerze

- Znajomość mapy

- Umiejętność strzelania [KD Ratio minimum 1.00]

- Umiejętność kierowania pojazdem lądowym oraz powietrznym

Co oferujemy ?

Bazę Premium oraz średnią

Własny skin

Własny serwer TeamSpeak 3

Miłą atmosferę

Wzór :

Nick w grze :

Jak dobrze :

- Znasz mapę [ 1 --->> 10 ]

- Prowadzisz pojazd lądowy [ 1 --->> 10 ]

- Prowadzisz pojazd powietrzny [ 1 --->> 10 ]

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]

Twoje aktualne KD Ratio :

Opisz się [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :

Dlaczego wybrałeś nasza ekipę ? [ Najlepiej kilka powodów ]

Dlaczego mielibyśmy cie przyjąć ? [ Najlepiej kilka powodów ]

Można na ciebie liczyć w sprawie składek na bazę ?

Edytowane przez .:K!LL3R:.
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : h4x

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] Zdaje mi się, że 9/10 :)

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 8

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] Akurat dodo to 5/10, aczkolwiek helką to takie 7.5/10

- KD Ratio : Miałem 2.12

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :  Nazywam się Mateusz, interesuje się Enduro. W mta gram jakieś 2-3 lata fragujemy było moim 2gim serwerem gdzie się uczyłem grać.

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] Zdaje mi się, że jesteście ułożoną grupą i nie ma z wami problemu. Zawsze uważałem was za godnych polecenia. Chciałem dołączyć wcześniej do waszej ekipy lecz widziałem, że was jest dużo a nie lubię młynu.

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] Ponieważ znam się z Tigerem i z nie którymi członkami.. Strzelam dobrze potrafię się zagrać oraz oszczędzam ammo. Jestem w stanie dostosować się do otoczenia więc nie powinno być problemów.

Edytowane przez kykulek
Opublikowano

- Nick w grze : Trust

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] + twoje aktualne KD Ratio : 8/10 kd ratio to 1.65

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 7/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 7/10

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :   

Nazywam się Maciej mam 17 lat, chodzę do technikum na profil informatyka, w MTA gram 4 lata i tylko i wyłącznie na DayZ. Znam mapę w 100%, jestem miłym i opanowanym człowiekiem. Jak umrę to nie drę mordy na cały dom, tylko podaję info teamowi i liczę na to, że ona zabije tego co zabił mnie.

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] Macie otwartą rekrutacje, gracie często.

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] Szukacie członków, jestem ogar nie drę mordy panicz mnie zna.

Opublikowano

- Nick w grze : #G3.G3R0SeK

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] + twoje aktualne KD Ratio : 10/10 |serio jestem dobry w gry strzelane| KD mam z 0.80 ale czasem na serwa wbijam

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] heli 8/10 samolotki 6/10

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Jestem Chłopakiem uczęszczającym do gimbki. mam kolegów. Gram w piłkę nożną zawodowo.Czasami chodze na grzały z koleszkami.

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] Widze że jesteście ogar i nie plujecie sie na globalu. Umiecie grać. Spełniacie moje wymagania do grupy

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] jestem bardzo dobrym strzelcem. Nie pierdolę kocopołów jak debil. Jestem kulturalny wobec grupy. Panicz też mnie kojaży z innego serwera.

Opublikowano

Nick w grze :AniołKu

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] + twoje aktualne KD Ratio:1,64, będzie więcej. 8,5/10

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ]Bardzo dobrze, 9/10

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]Także, 8/10

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :Jestem Kacper, pochodze z Wielkopolski a dokładnie z poznania, interesuję się piłką nożną, oraz graniem w mta na Fragujemy :D, mam duże doświadczenie, w tym modzie.

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] Bo szukam zaufanej ekipy, do wspólnej gry.

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] Sczerze, to nie odemnie zalezy czy mnie dodacie, ja się staram bo szukam ekipy na dłuższy okres.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja ponownie otwarta ! Zapraszam do skladania podan :)

Opublikowano

- Nick w grze : OzonexUs

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] + twoje aktualne KD Ratio :7/10 (0.83)

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 9

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 7

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Miły, Pomocny, "no -toxic", potrafię pracować w grupię, może trochę nieśmiały.W grze taktyczny, spokojny, nie płacze po zginięciu. 

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ]: Szukam mocnej grupy ponieważ mam duże doświadczenie na innych serverach DayZ. Lubię grać na jakimś poziomie dlatego też wybieram tą grupę.Przyjemnie jest grać z kimś kto potrafi grać i współpracować z inną osobą i tego właśnie szukam w grupach a ta wydaje mi się idealna.

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] Myślę że jestem osobą która może wnieść coś nowego do zespołu i najzwyczajniej będę użyteczny w grupie oraz będę dobrze współpracować z innymi członkami zespołu.

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : 34sukinaD[Y]

- Jak dobrze :

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] + twoje aktualne KD Ratio : 8 KD: 1.39 (jest niskie ponieważ dosyć trudno zabić auto z kilkoma strzelcami samemu z ak74u) 

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 7

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 7

- Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Możecie mi mówić Tony, mam dystans do siebie lubię pośmieszkować pożartować. Interesuje się sportem e-sportem w grach leauge of legends i Cs:Go oraz motoryzacją.

- Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ]  

1.Słyszałem o was sporo dobrych rzeczy

2.Szukam ogarniętej ekipy a nie bandy debili (przepraszam jeżeli ktoś poczuł się urażony) którzy płaczą jak zginą.

3.Macie baze. (aspekt "lubię pośmieszkować")

- Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ]

1.Ponieważ umiem grać.

2.Ponieważ jestem fajny.

3.Ponieważ można się ze mną pośmiać ;P

4.Uważam że mogę wnieść coś nowego do ekipy.

5.Potrafię współpracować z innymi.

Edytowane przez Tony1czyczy7
KD Ratio
  • 4 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rekrutacja ponownie otwarta ! Zapraszam do skladania podan :)

Opublikowano

Nick w grze : KanafySky

Jak dobrze :

- Jezdzisz autem / motorem [ 8/10 ]

- Latasz samolotem / helikopterem [ 7/10 ]

- Strzelasz  [ 8/10 ]

Twoje aktualne KD Ratio : 0.48

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Czesto gram na serwerze , poszukuje grupy bo gra samemu niema prawie ze sensu. Moze i nie jestem idealny ale przydac moge sie zawsze :) ** Co do KD Ratio Spadło mi z 1 do 0.48 bo brat mi wchodzil na konto i o nie umie za bardzo grac :/ (teraz zmienilem haslo i jest ok :))

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ moze i ekipy nie znam ale chcialbym poznac :) grac czesto i fajnie ]

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Chcialbym byc w jakiejkolwiek ekipie, o grac w milej atmosferze :) ]

Opublikowano

Nick w grze : Riven

Jak dobrze :

- Jezdzisz autem / motorem [ 8]

- Latasz samolotem / helikopterem [ 5 ]

- Strzelasz  [8 ]

Twoje aktualne KD Ratio : brak, dopiero wszedlem na server, polecony przez innych znajomych

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Igor, zabawny, towarzyski, sympatyczny, przyjacielski. Gram w piłe nożna i siatkową. Lubie sobie spotykac się ze znajomymi.

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? ktoś pisał na globalnym o was, ze denerwujecie ich i wgl, nie wiem o co chodzilo, ale mówie, chce tam ! 

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? Lubie dobra zabawe :D  Jestem pomocny i szybki :D

Prosze, czekam na odpowiedź. Dajcie mi funu ! :D 

Opublikowano

Riven zgłoś się na serwerze  

Przyjęty !!

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

@ref

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : ziGiz

Jak dobrze :

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ]  : 9/10
- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ]  :  8/10

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ]  : 9

Twoje aktualne KD Ratio : 1:65

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Nazywam sie Darek, chodze do klasy 3 gim (zaraz liceum). Moje hobby to komputery, programowanie i inne tego typu sprawy, mam 16 lat. 

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] : Znam was z serwera, potraficie ogarnac ladna akcje. Pewnie jestescie doswiadczona ekipa a ja tylko takiej szukam.

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] : Na serwie gram bardzo dlugo, umiem kierowac pojazdami lądowymi jak i powietrznymi. Jestem sympatyczny i ogarniety, mysle ze sie nadam do grupy ;)

Edytowane przez peRM
Opublikowano

Podam Ci ts na pw.

Zgłoś się do mnie na serwerze 

Opublikowano (edytowane)

Nick w grze : mSm 

Jak dobrze :

- Jezdzisz autem / motorem [ 1 --->> 10 ] 9

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] Helka 9 Samolot 8 

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9

Twoje aktualne KD Ratio : Coś około 1.0 

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] : Mam na imię Sebastian. Chodzę do drugiej klasy gimnazjum. Interesuję się grafiką, sportem, komputerem oraz motoryzacją. Motoryzacją od malutkiego, sportem tak samo. Grafiką od jakichś 3/4 lat. 

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ] Zobaczyłem na czacie zaproszenie Tigera do grupy i jakoś się zdarzyło, że chwile potem mnie zabił xD Popisałem z nim chwilę, poszukałem opon dla niego i powiedział żebym napisał podanie, w sumie jak zobaczyłem ogłoszenie to już miałem chęć napisania. Znudziło mi się granie samemu. 

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ] Hm... Dobrze strzelam i jeżdże pojazdami. Potrafię się przystosować do decyzji innych i sumiennie wykonywać polecone mi zadania. Staram się szanować każdego tak samo. Jeżeli ktoś nie szanuje mnie niech nie oczekuje szacunku ode mnie. W GTA gram dobre pare lat, w mta może 2/3. Na modzie dayz około 1 rok. Grałem na angielskich jak i polskich DayZ. 

Edytowane przez mSm
Opublikowano

Nick w grze : Monek,M0nkeY.))

Jak dobrze :

- Latasz samolotem / helikopterem [ 1 --->> 10 ] 6/10

- Strzelasz  [ 1 --->> 10 ] 9.5/10

Twoje aktualne KD Ratio : 0.60 takie coś chyba

Opisz sie [ Najlepiej w kilku zdaniach ] :

Jestem dobry w Mta Dayz. Gram w Mta dayz 4 lata a Mta normalne 7lat

Posiadm duże poczucie humoru

Uczęszczam go gimby sportowej.

Dlaczego wybrales nasza ekipe ? [ Kilka powodow ]

W sumie dobre pytanie.

Szukam ekipy ale wszyskie podania nie spełniają moich oczekiwań a wasza tak

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ? [ Kilka powodow ]

Dlatego. że jestem zarąbistym strzelcem

Opublikowano (edytowane)

Imie/ Marcin

Nick w grze : WiejskaKrowa

Jak dobrze  - Jezdzisz autem / motorem 4/10

- Latasz samolotem / helikopterem 4/10

- Strzelasz 5/10

Posiadm duże poczucie humoru

Uczęszczam go gimby .

Dlaczego wybrales nasza ekipe ?

W sumie dobre pytanie.

Dlaczego mielibysmy cie przyjac ?bo lubie was i daje wam czasem ity albo  płynołem z wami na wyspe i potem dałem 20mag do awp

Edytowane przez Wiejska Krowa
Opublikowano

Imie:  Bartek

Nick w grze : mahonek77

Jak dobrze  - Jezdzisz autem / motorem 8/10

- Latasz samolotem / helikopterem 8/10

- Strzelasz 9/10

Jestem Śmieszny

Gram z MsMem i Owcą cały czas (20h+)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności