taf Opublikowano 31 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Marca 2017 Mam prośbe aby admini na ZM Fragujemy.pl nie wymuszali na graczach w pierwszych rundach Banami/Tagami i przez mikrofon żeby podkładali się wszyscy do jednej kampy gdzie sa 1-2 ct. Deagle
Morgan*** Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Język Polska być trudna. 1
Virus. Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Mozesz sprecyzować co cie boli? 1
FaaR Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czytam trzeci raz i też nie wiem za bardzo o co gościowi chodzi? Że administracja każą się podkladac a później banuja.
Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Czytałam to w nocy i do teraz rozkminiam o co chodzi... 1
Szyderca Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Coś mi się wydaje, że to tekst z jakiegoś tłumacza. Write it in english 2
Właściciel GET Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Właściciel Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi