Skarpeta Opublikowano 13 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Marca 2017 komenda net_graph 1 jest włączona i "działa" ale nie wyswietlaja mi sie fps ani nic, robilem od nowa config, wczesniej wszystko pieknie dzialalo nagle sie popsuło i nie wiem jak to ogarnąć, robiłem z podpowiedziami wujka google ale nie pomagają, może tu ktoś wie jak odboogować komendę ?
Właściciel GET Opublikowano 24 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 24 Marca 2017 Czy nadal problem występuje?
ESSA Opublikowano 23 Lipca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lipca 2017 Dnia 13.03.2017 o 15:28, Skarpeta napisał: komenda net_graph 1 jest włączona i "działa" ale nie wyswietlaja mi sie fps ani nic, robilem od nowa config, wczesniej wszystko pieknie dzialalo nagle sie popsuło i nie wiem jak to ogarnąć, robiłem z podpowiedziami wujka google ale nie pomagają, może tu ktoś wie jak odboogować komendę ? Sprawdź spójność plików lub zamien to w cfg na to: net_graph "1" net_graphheight "9999" net_graphholdsvframerate "0" net_graphmsecs "400" net_graphpos "1" net_graphproportionalfont "1" net_graphshowinterp "1" net_graphshowlatency "1" net_graphshowsvframerate "0" net_graphsolid "1" net_graphtext "1"
Rekomendowane odpowiedzi