Xemuek Opublikowano 5 Marca 2017 Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 Witam, mam problem z granatem zarażającym... Co jest nie tak? mam 13/14 pkt zombie i chce kupić ten granat. ale jak go kupuje to mi wyskakuje jakaś informacja na gorze i zabiera 5000$ ale nie daje granatu... sprawdzalem 3x i z 16000$ został mi 1000$ i ani razu nie dostałem granatu... dlaczego tak mam ? da rady to naprawić ?
Zasłużony Fragowicz pejtrycz Opublikowano 5 Marca 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 Kupując szyszke klikasz później na E i wtedy leci szyszka. Zrobiłeś tak?
Xemuek Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 Nie, myslalem ze jak kupujesz szyszke to masz ją tak samo jak "PipeDream" czy jakos tak. w sensie ze jest jako dodatkowy granat
FaaR Opublikowano 5 Marca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Marca 2017 Nie nie pokazuję Ci tego granata i nie możesz go wybrać by mieć w ręce . KUPUJESZ CELUJESZ "E" RZUCASZ nawet go nie widzisz tylko od razu leci . Do zamknięcia
Właściciel GET Opublikowano 5 Marca 2017 Właściciel Opublikowano 5 Marca 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi