Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• King
Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam problem. Kiedyś graliśmy sobie z bratem na ZM i było wszystko okej. Gdy teraz chcemy sobie zagrać wyskakuje błąd : your steam id is already in use.

Oczywiście kto pierwszy wejdzie na ZM ten może grać, ale kto drugi wejdzie to wyskakuje taki błąd. Odinstalowanie i zainstalowanie cs ponownie nic nie pomogło. Wiecie więc może o co chodzi? Proszę o pomoc! Dodam ze na innych serwerach nie sieci fragujemy mozemy razem grac.

Edytowane przez Vaniliovsky
Opublikowano

Gracie na 2 różnych kontach tak ?

Opublikowano

Steam ID jest przypisywane do konta steam nie do IP więc jeśli gracie na 2 różnych kontach to taki problem nie powinien mieć miejsca. Jeśli już tam kiedyś grałeś to twoje Steam ID jest zapisane w bazie. Czemu więc serwer uniemożliwia ci wejścia tego nie wiem. Na twoim miejscu założyłbym 2 konto steam i CS'a z głównego konta udostępnił na to nowe. Nie będziesz musiał kupować drugi raz gry a problem będzie rozwiązany :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

A no i tutaj jest problem. Z tego co się orientuję są dostępne programy, które umożliwiają zmianę Steam ID. To na pewno ci pomoże. Sam z czegoś takiego nie korzystałem, bo ja mam steam. Co jest ważne najprawdopodobniej wszelkie levele/rankingi/statystyki na serwerach zostaną usunięte. No chyba, że są nadawane na nick w przypadku Non Steam tego nie wiem. Ale i tak miej to na uwadze ;) 

• King
Opublikowano

Dzięki już trochę wiem więcej. Ale jak wytłumaczysz to że wczesiej dzialalo normalnie i na innyc serwach mogliśmy grać? Zabezpieczenia wprowadziliscie?

Opublikowano

Jest to Non Steam. W jakiś sposób musisz obejść blokadę. Non steam generuje fałszywe steam id.  Jednak jako iż jest ono fałszywe ktoś inny je już mógł mieć. W twoim przypadku taki ktoś wbił przed tobą na serwer i on ,,zarezerwował" sobie miejsce na to steam id.

• Właściciel
Opublikowano

Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią.

Popraw nazwę tematu, określ w skrócie problematykę tematu.

Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności