King Vaniliovsky Opublikowano 13 Lutego 2017 King Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Witam. Mam problem. Kiedyś graliśmy sobie z bratem na ZM i było wszystko okej. Gdy teraz chcemy sobie zagrać wyskakuje błąd : your steam id is already in use. Oczywiście kto pierwszy wejdzie na ZM ten może grać, ale kto drugi wejdzie to wyskakuje taki błąd. Odinstalowanie i zainstalowanie cs ponownie nic nie pomogło. Wiecie więc może o co chodzi? Proszę o pomoc! Dodam ze na innych serwerach nie sieci fragujemy mozemy razem grac. Edytowane 13 Lutego 2017 przez Vaniliovsky
MaYu Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Gracie na 2 różnych kontach tak ?
King Vaniliovsky Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor King Opublikowano 13 Lutego 2017 Tak, brat gra na jednym lapku ja na drugim
MaYu Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Steam ID jest przypisywane do konta steam nie do IP więc jeśli gracie na 2 różnych kontach to taki problem nie powinien mieć miejsca. Jeśli już tam kiedyś grałeś to twoje Steam ID jest zapisane w bazie. Czemu więc serwer uniemożliwia ci wejścia tego nie wiem. Na twoim miejscu założyłbym 2 konto steam i CS'a z głównego konta udostępnił na to nowe. Nie będziesz musiał kupować drugi raz gry a problem będzie rozwiązany 1
King Vaniliovsky Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor King Opublikowano 13 Lutego 2017 Tak tylko że o to chodzi że nie mamy STEAM. Mamy cs 1.6 pobranego z neta.
MaYu Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 A no i tutaj jest problem. Z tego co się orientuję są dostępne programy, które umożliwiają zmianę Steam ID. To na pewno ci pomoże. Sam z czegoś takiego nie korzystałem, bo ja mam steam. Co jest ważne najprawdopodobniej wszelkie levele/rankingi/statystyki na serwerach zostaną usunięte. No chyba, że są nadawane na nick w przypadku Non Steam tego nie wiem. Ale i tak miej to na uwadze
King Vaniliovsky Opublikowano 13 Lutego 2017 Autor King Opublikowano 13 Lutego 2017 Dzięki już trochę wiem więcej. Ale jak wytłumaczysz to że wczesiej dzialalo normalnie i na innyc serwach mogliśmy grać? Zabezpieczenia wprowadziliscie?
MaYu Opublikowano 13 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 13 Lutego 2017 Jest to Non Steam. W jakiś sposób musisz obejść blokadę. Non steam generuje fałszywe steam id. Jednak jako iż jest ono fałszywe ktoś inny je już mógł mieć. W twoim przypadku taki ktoś wbił przed tobą na serwer i on ,,zarezerwował" sobie miejsce na to steam id.
Właściciel GET Opublikowano 13 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 13 Lutego 2017 Nazywaj tematy zgodnie z ich treścią. Popraw nazwę tematu, określ w skrócie problematykę tematu. Nie dodawaj zbędnych informacji, znaków, ani emotikon w nazwie tematu.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 18 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi