Skocz do zawartości

[KOSZ] Nocne Atrakcje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym przestawić sytuację która miała miejsce 9.02.2017 w godzinach nocnych na serwerze MTA dayz fragujemy.com

Wszystko zaczęło się w momencie w którym heisenberg postanowił się do nas teleportować. Wszystko zaczęło się od takowego latania samochodem po mapie jak przedstawia ilustracja zamieszczona poniżej.

KZzxq12.jpg

Takowe latanie trwało dobre 20-30 minut gdy w pewnym momencie padł pomysł na zorganizowaniu wyscigu w którym wzięło udział 4 graczy

- Heisenberg

- [KBL]THC

- [KBL]Sz4k

- SCotA*Hurt

Pierwszy konkurencja to wyscig pojazdem " Bullet " z Bone County aż na szczyt Mount Chilad 

Rezultat wyscigu jest następujący

1. Heisenberg

2. SCotA*Hurt

3. [KBL]THC

4. [KBL]Sz4k

LYSER3P.jpg

Kolejna konkurencja polegała na dotarciu z szczytu Mont Chilad z najlepszą pozycją do Los Santos Grove Streeet pojazdem NRG

Rezultat identyczny jak poprzedni kolejnosc nie uległa zmianie 

U6hz8Lx.jpg

ZwAFspI.jpg

Natomiast kolejny wyscig polegał na dotarciu na jak najlepszej pozycji z Los Santos Grove Street - Las Venturas Lotnisko < największy hangar > pojazdem Sandking

shLB5tP.jpg

Rezultat jest następujący

1. Heisenberg

2. [KBL]THC

3. SCotA*Hurt

4. [KBL]Sz4k

Nastepną konkurencją był wyscig dookoła lotniska Las Venturas pojazdem Cheeatch 

rezultat następujący

1. [KBL]THC

2. SCotA*Huty

3. Heisenberg

4. [KBL]Sz4k

pgrN0RH.jpg

Ostatnią konkurencją był Wyscig pojazdem Infernus z Lotniska Las Venturas aż do Szpitala znajdującego się w San Fierro

Rezultat następujący

1. [KBL]THC

2. Heisenberg

3. SCotA*Hurt oraz [KBL]Sz4k nie ukończyli wyscigu

A4Y366h.jpg

Przejazd tym mostem dał mu dużą przewagę oraz prowadzenie z którego nie mogłem spasć.

LNhfpyd.jpg

Końcowe zdjęcie które okazuję że zwycięzca jest tylko jeden : [KBL]THC

ey3O3Ci.jpg

Chciałbym poinformować że to jest mój pierwszy taki temat, kompletnie nie wiedziałem się jak do tego zabrać dlatego wyszło jak wyszło. Prosiłbym o oceny co ewentualnie poprawić / zmienic

Pozdrawiam THC.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Następnym razem też chce, pokaże wam prawdziwego drajwera :D

Opublikowano

@UzilloNie mogę się doczekać aż zmierzymy swoje umiejętnosci nie w strzelaniu lecz prowadzenia pojazdu !

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 8 miesięcy temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Temat przestarzały i nieaktualny.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności