[t]hc_< Opublikowano 9 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Witam, w tym temacie chciałbym przestawić sytuację która miała miejsce 9.02.2017 w godzinach nocnych na serwerze MTA dayz fragujemy.com Wszystko zaczęło się w momencie w którym heisenberg postanowił się do nas teleportować. Wszystko zaczęło się od takowego latania samochodem po mapie jak przedstawia ilustracja zamieszczona poniżej. Takowe latanie trwało dobre 20-30 minut gdy w pewnym momencie padł pomysł na zorganizowaniu wyscigu w którym wzięło udział 4 graczy - Heisenberg - [KBL]THC - [KBL]Sz4k - SCotA*Hurt Pierwszy konkurencja to wyscig pojazdem " Bullet " z Bone County aż na szczyt Mount Chilad Rezultat wyscigu jest następujący 1. Heisenberg 2. SCotA*Hurt 3. [KBL]THC 4. [KBL]Sz4k Kolejna konkurencja polegała na dotarciu z szczytu Mont Chilad z najlepszą pozycją do Los Santos Grove Streeet pojazdem NRG Rezultat identyczny jak poprzedni kolejnosc nie uległa zmianie Natomiast kolejny wyscig polegał na dotarciu na jak najlepszej pozycji z Los Santos Grove Street - Las Venturas Lotnisko < największy hangar > pojazdem Sandking Rezultat jest następujący 1. Heisenberg 2. [KBL]THC 3. SCotA*Hurt 4. [KBL]Sz4k Nastepną konkurencją był wyscig dookoła lotniska Las Venturas pojazdem Cheeatch rezultat następujący 1. [KBL]THC 2. SCotA*Huty 3. Heisenberg 4. [KBL]Sz4k Ostatnią konkurencją był Wyscig pojazdem Infernus z Lotniska Las Venturas aż do Szpitala znajdującego się w San Fierro Rezultat następujący 1. [KBL]THC 2. Heisenberg 3. SCotA*Hurt oraz [KBL]Sz4k nie ukończyli wyscigu Przejazd tym mostem dał mu dużą przewagę oraz prowadzenie z którego nie mogłem spasć. Końcowe zdjęcie które okazuję że zwycięzca jest tylko jeden : [KBL]THC Chciałbym poinformować że to jest mój pierwszy taki temat, kompletnie nie wiedziałem się jak do tego zabrać dlatego wyszło jak wyszło. Prosiłbym o oceny co ewentualnie poprawić / zmienic Pozdrawiam THC. 3
Właściciel GET Opublikowano 9 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 9 Lutego 2017 No ładnie. Ja walczyłem z komunikatami podczas refreshu, a te gnomki się ścigały, phi... 4
Zasłużony Fragowicz Uzillo Opublikowano 9 Lutego 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 Następnym razem też chce, pokaże wam prawdziwego drajwera
[t]hc_< Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 @UzilloNie mogę się doczekać aż zmierzymy swoje umiejętnosci nie w strzelaniu lecz prowadzenia pojazdu ! 1
ZaXi412 Opublikowano 9 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 nieżle nieżle a wrecz zajefanie szkoda że nie moge grać w nocy 1
[t]hc_< Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 @ZaXi412Bardzo nam przykro z tego powodu, nadejdzie moment gdy będziesz mógł i pogramy !
beczer Opublikowano 9 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 No to fajnie się bawiliście ;D
[t]hc_< Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Lutego 2017 @BeczeR nie było najgorzej, wszystko efektem tzw "nudy"
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Temat przestarzały i nieaktualny.
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 27 Października 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Października 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi