Skocz do zawartości

[KOSZ] Szybka rekrutacja v2

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem graczem: dziennym (W weekend) - wieczornym (w tygodniu)
Nick jakiego używasz: .:KiLLeR:.
Staż gry na serwerze: 1 rok, z przerwa
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK - Raz zostalem zmutowany.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

1. Jestem mily oraz pomocny.

2. Dlugi staz na MTA, okolo 3-4 lat.

3. Lubie pomagac nowym graczom

4. Nie lubie faworyzacji, takze nikogo nie bede faworyzowal.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Najlepiej dzisiaj pod wieczor, lub jutro wieczorem.

GET,
Rozmowa kwalifikacyjna wypadła dość nieźle, mimo stresu i jąkania się, to jednak widać, że znasz zasady. Problem polega na tym, że po przejrzeniu dokładnie Twoich logów, nabieram istotnych podejrzeń, czy na rozmowie byłeś po prostu... szczery. Nie widzę tego i obawiam się przyjęcia Twojej osoby, bo zasób słów, do jakich się ograniczasz jest po prostu niski. Dlatego po dokładniejszym przemyśleniu, odrzucam Twoje podanie.
Opublikowano

Jestem graczem: nocnym/dziennym i czasami porannym.
Nick jakiego używasz: Becze[R]
Staż gry na serwerze:Ponad rok.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: NIE 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

-Bardzo często widać mnie na serwerze.

-Nie wdaję się w kłótnie z innymi graczami.

-Zawsze staram się odpowiadać na pytania graczy.

-Myślę,że jestem ogarniętą osobą.

-Jestem miłym chłopakiem z dużym poczuciem humoru.

-Chętnie uczę się nowych rzeczy.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Mogę dzisiaj od 16 do 23.Oczywiście jest to kwestia dogadania się.

GET,
W związku z tym, iż jest ostatnie miejsce, proponuję ustalić spotkanie, na którym pojawisz się wspólnie z System'em. Skonfrontuje Was obu i tylko jeden z Was dostanie się do ekipy.
GET,
Chłopaki się dogadali, więc beczer zostaje przyjęty: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
Opublikowano (edytowane)

Jestem graczem:  dziennym / porannym
Nick jakiego używasz: h4x<3
Staż gry na serwerze: 1 rok.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK - Pare mutów i 2 bany.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK Support na serwerze dayz, administrator RPG i posiadałem własny serwer DayZ.
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem: [ MINIMUM 3 ARGUMENTY ] 

-Jestem graczem, który pomaga graczą.

-Zgrywam się w ekipe.

-Mogę pomagać jeżeli chodzi o mappowanie.

-Posiadam (myśle, że dobry) kontakt z graczami.

-Często bywam od na serwerze. (Od 14 do 22)

-Mam dobre poczucie humoru.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Od 14 do 23.

Edytowane przez kykulek
GET,
Lubię Cię, ale niestety nie nadajesz się na tę funkcję - odrzucam.
Opublikowano

Jestem graczem: nocnymdziennym
Nick jakiego używasz: BR*LumciaGumcia
Staż gry na serwerze: Oj, ciężko mi na prawdę stwierdzić, teraz niedawno wróciłem po permie (Myślę, że już pokazałem, że miałem błędne podejście do wielu spraw i trochę "odświeżyłem swój umysł), ale przed banem był jakiś miesiąc lub troszkę więcej.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: TAK 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś jakąkolwiek funkcję na MTA?: TAK (jeden morderator na serwerze MTA, gdzie nawet komendy nie działały, więc prawie niczego się nie nauczyłem)
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać Pre-Moderatorem:

- Jestem osobą która uczy się na własnych błędach, potrafię się przyznać do popełnianych błędów więc nie brnę cały czas w swoje przekonania, co uważam za cenną cechę pre-moderatora.

- Pomimo tego, że nie mam praktycznie żadnego doświadczenia, to jestem osobą która chętnie się uczy nowych rzeczy. Uważam również, że różne komendy, zapoznanie się z regulaminem i kary, które będę musiał stosować wobec różnych przewinień na serwerze nie są trudne do pojęcia.

- Jestem osobą która ma poczucie humoru, z którą można pogadać na różne tematy, nie zamykam się tylko na granie tylko jestem otwarty na poznawanie ludzi, nawet jakieś zwykłe rozmowy na tsie.

- Mam możliwość siedzieć dużo na serwerze, więc nie będzie problemów z moją aktywnością.

W jakim dniu oraz godzinie możesz odbyć rozmowę kwalifikacyjną na serwerze TS3: Dzisiaj nie da rady, jutro od godziny ok. 19, od środy będę miał dużo możliwości.

GET,
Twoje podanie zostało zaakceptowane. Zapoznaj się z: http://fragujemy.com/topic/35514-wprowadzenie-nowego-cz%C5%82onka-zespo%C5%82u-w-sie%C4%87-fragujemycom/
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wszystkich zapraszam od jutra od godziny 16:00 na TS3.

Rekrutacja zostaje zamknięta.

GET,
Zapraszam jednak od 17:00 na TS3.
  • 4 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności