aleksvnder Opublikowano 2 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Czesc, probuje wejsc na serwer, ale kiedy widze juz okno logowania wyrzuca mi crasha cd20 errror downloading requested files. Reinstall gta sa i mta był, łącze jest dobre, usuwałem rzeczy z mods/deatchmatch/resources, na innych serwerach działa normalnie wszystko. Bardzo proszę o pomoc!
Legendarny Fragowicz Heisenberg Opublikowano 2 Lutego 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 Założe się że przy usuwaniu MTA nie usunąłeś ich pozostałości. Wejdź tam gdzie masz zainstalowane MTA i usuń wszystkie pliki z folderu resources (załącznik) Później wejdź na serwer i pobierz wszystko jeszcze raz.
aleksvnder Opublikowano 2 Lutego 2017 Autor Fragowicz Opublikowano 2 Lutego 2017 (edytowane) 2 godziny temu, aleksvnder napisał: usuwałem rzeczy z mods/deatchmatch/resources wszystko usuwalem, wyrzuca mnie teraz ciagle na 370mb i 01kb z tym samym errorem. Edytowane 2 Lutego 2017 przez aleksvnder
Właściciel GET Opublikowano 10 Lutego 2017 Właściciel Opublikowano 10 Lutego 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi