Skocz do zawartości

[KOSZ] [ODRZUCONE] Podanie na admina - -_- T3H4C3.<

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick jakiego używasz: -_- T3H4C3.<
Staż gry Counter-Strike: Dosyć długo coś około 5 lat.
Staż gry na serwerze: Staż na serwerze mam niczego sobie, czasami rzadko wchodze ponieważ atmosfera bez administratora nie za bardzo przypada mi do gustnu.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcjęTAK , posiadałem swój serwer counter strike 1.6 mod: 4Fun
Podstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Więcej niż podstawowa
Godziny w jakich grasz: Gram różnie praktycznie na serwer mogę wejść w każdej chwili gdy otrzymał zgłoszenie na dany temat, 
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną oraz ambitną, Okazuję dużą chęć innym użytkownikom / graczom / oraz osobą. Posiadam duże doświadczenie jeśli chodzi o posadę administratora. Na serwerze praktycznie nie ma administratorów co wiąże się roszczeniowym nastawieniem graczy do siebie, atmosfera do najlepszych nie należy jest na niskim poziomie, Chciałbym pomóc sieci oraz serwerowi w jego rozwoju oraz zachować porządek na serwerze wśród graczy.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: roszczeniowe

Pozdrawiam THC.

Przed podaniem skonsultowałem się z Nestym mam nadzieję że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Gram z nim na innym serwerze mianowicie na DayZ mod i gościu ogarnięty. Można mu zaufać i powierzyć mu wiele obowiązków a on przyłoży wszelkich starań aby się z nich wywiązać .

Wielkie TAK

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Pierwszy raz ciebie na serwerze widziałem, i mało grasz na tym serwerze.... Narazie na

Nie

Opublikowano

Na serwerze praktycznie nie istniejesz, więc podanie od razu odrzucam.

Ps. to co wpisałeś to nie jest SID

Opublikowano

Twoja kandydatura na admina została odrzucona!

W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina.

Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania.

[!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!

• 2 lata później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności