[t]hc_< Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Nick jakiego używasz: -_- T3H4C3.<Wiek: Ukończone 18, Staż gry Counter-Strike: Dosyć długo coś około 5 lat.Staż gry na serwerze: Staż na serwerze mam niczego sobie, czasami rzadko wchodze ponieważ atmosfera bez administratora nie za bardzo przypada mi do gustnu.Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIECzy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję: TAK , posiadałem swój serwer counter strike 1.6 mod: 4FunPodstawowa wiedza w zakresie funkcji admina: Więcej niż podstawowaGodziny w jakich grasz: Gram różnie praktycznie na serwer mogę wejść w każdej chwili gdy otrzymał zgłoszenie na dany temat, Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem osobą odpowiedzialną, kulturalną oraz ambitną, Okazuję dużą chęć innym użytkownikom / graczom / oraz osobą. Posiadam duże doświadczenie jeśli chodzi o posadę administratora. Na serwerze praktycznie nie ma administratorów co wiąże się roszczeniowym nastawieniem graczy do siebie, atmosfera do najlepszych nie należy jest na niskim poziomie, Chciałbym pomóc sieci oraz serwerowi w jego rozwoju oraz zachować porządek na serwerze wśród graczy. Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: roszczeniowe Pozdrawiam THC. Przed podaniem skonsultowałem się z Nestym mam nadzieję że podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. 1
Nexy Opublikowano 1 Lutego 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Gram z nim na innym serwerze mianowicie na DayZ mod i gościu ogarnięty. Można mu zaufać i powierzyć mu wiele obowiązków a on przyłoży wszelkich starań aby się z nich wywiązać . Wielkie TAK 1
xlevy Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Pierwszy raz ciebie na serwerze widziałem, i mało grasz na tym serwerze.... Narazie na Nie
Szyderca Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Na serwerze praktycznie nie istniejesz, więc podanie od razu odrzucam. Ps. to co wpisałeś to nie jest SID
Szyderca Opublikowano 1 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2017 Twoja kandydatura na admina została odrzucona! W dalszym ciągu masz prawo do ubiegania się o admina. Pamiętaj o dłuższym odstępie czasowym, gdyż zbyt krótki między dwoma kandydaturami może skutkować kolejnym, negatywnym rozpatrzeniem Twojego podania. [!] Proponujemy złożenie ponownej kandydatury po minimum 7 dniach!
Właściciel GET Opublikowano 18 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 18 Stycznia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi