KRVPSKI Opublikowano 31 Stycznia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Imię: OskarWiek: 16 Pochodzę z serwera: MTA DayZOd kiedy u nas grasz: Bardzo długo, około 1,5 roku.Za co cenisz naszą sieć: Bardzo przyjemna atmosfera, nie tylko na serwerze MTA, lecz na innych. Gram również na arenkach 1vs1 w CS:GO i spotykam tam często bardzo fajnych ludzi. Administracja robi wszystko aby sieć się rozwijała. Wybiera odpowiedzialną administrację, która zawsze pomaga.Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem: Na serwerach fragujemy gram jak widać od dłuższego czasu. Udzielam się również na forum, staram się rozwijać wasze serwery. Inne informacje o sobie: Mam na imię Oskar, mam 16 lat. Od niedawna zacząłem nagrywać fragmovie z serwera MTA DayZ na swoim kanale na YouTubie. Chodzę do klasy sportowej, kiedyś grałem w klubie piłkarskim z miasta którego pochodzę. Jestem człowiekiem rozsądnym, umiejącym podejmować samodzielne decyzje.
Legendarny Fragowicz H4rmus Opublikowano 31 Stycznia 2017 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. [!] Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego, mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Szyderca Opublikowano 5 Lutego 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Lutego 2017 Twój wniosek o Stałego Bywalca został rozpatrzony pozytywnie. Od teraz będziesz posiadał rangę Stały Bywalec. Daje ona więcej przywilejów niż standardowa ranga użytkownika. Nie zawiedź nas!
Właściciel GET Opublikowano 17 Lutego 2019 Właściciel Opublikowano 17 Lutego 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi