Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa wersja serwera!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Tak się przypierdalacie, że jestem na forum, a ja to czytam i ze śmiechu nie wyrabiam. Wasze komentarze w większości są tak żałosne, że aż mi poprawiają humor podczas pracy. 

Swoją drogą to, że siedzę na forum nie oznacza, że nikt nic nie robi. Być może skończyłem swoją pracę na teraz i pomagam Heisenowi? Pomyślał ktoś z Was mózgiem czy tak udajecie?

Opublikowano
4 minuty temu, NeJtanoFeJkano napisał:

Serwer wystartuje do godziny 21 ???

mam nadzieję że przed bo nie wiem czy bedzie mi sie chcialo az do takiej godziny siedziec :X

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie piszcie do Nestyego wiadomości co godzine... Przecież napisał, że serwer będzie za 30min.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Zgadzam się, niektóre odpowiedzi są tak żałosne, że się nie da wytrzymać. Swoją drogą nie lepiej zaczekać dłużej i nie narzekać na bugi? (Rozumiem bugi będą bo beta lecz można zniwelować takie które bardziej utrudniają rozgrywkę)

• Właściciel
Opublikowano

Ja mam nadzieję, że za pół godziny albo 45 minut. Nic nie jestem w stanie wskórać, bo teraz głównie pałeczka jest po stronie Heisenberg'a.

• Właściciel
Opublikowano

To to już dawno jest ogarnięte. Konstruujemy teraz broń i plecaki na plecach oraz usuwanie itemów na ziemię. Jeszcze drobne poprawki i startujemy. 

Na pewno dzisiaj pojazdów nie będzie, bo chcemy do jutra poprawić błędy, których nie zauważyliśmy. Do tego jeszcze trzeba dostosować zużycie oleju, pojemność aut i paliwa. Te ostatnie rzeczy, a także panel admina można zrobić dzisiaj w nocy z Waszym udziałem.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Potrzeba kogoś do testów? Moge poszukać błędów i dać wam znać.

• Właściciel
Opublikowano

Będziesz mógł się wykazać, jak otworzymy serwer w wersji BETA. Przez cały okrągły tydzień będziemy go poprawiać, ale jeśli będzie trzeba pewne rzeczy od razu zrobić, to myślę, że nastąpi to jutro czy pojutrze, dopóki nie będzie aut.

Opublikowano (edytowane)

Ja nawet nie mogę wejśc na gta bo mi nie działa . Jeżeli ktoś by miał ochotę pomóc to napiszę że się nie włącza tylko w procesach sie pokazuje na chwile ale nic sie nie wyświetla.

- próbowałem różne zgodności

- sterowniki

- włączanie i wyłączanie

- reinstale itp

to jest pirat za każdą pomoc dziękuje

(przydałby sie temat na forum dotyczący takich problemów)

Edytowane przez Nexy
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wbij na tsa fragujemy i na kanal mta to może cos poradzimy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności